Jump to content
Erwin

Cześć katki ;)

Recommended Posts

No cześć.

Z racji iż zagoszczę tutaj na długo, długo to wypada mi się przywitać z wami. Na imię mam Erwin i to akurat łatwo wywnioskować z nicku, za niespełna dwa tygodnie kończę lat 19 i co by tutaj mówić- dorosłość się zbliża, rozdział 20 ^^. Po wakacjach idę do 4 klasy technikum, zawód w którym się szkole to tzw. "telecwel"- ale to potoczna nazwa, chodzi tutaj o Teleinformatyka chociaż ten informatyk w nazwie jest zbędny jak browar 0% dla @ Gosia ?!- czekam na tego żubra tak swoją drogą. Na ogół będę raczej niewidoczny przez natłok obowiązków, lecz nie przychodzę o suchym pysku (tutaj również jak @ Gosia ?! xD). Bo wraz ze mną przychodzą niektórzy administratorzy z serwerów poprzedniej sieci, a także mój sztabik z którym prowadzę 3 serwery i z tego miejsca dzięki @ Dudnesza przyjęcie nas. Mam nadzieję, że współpraca będzie bardzo owocna dla mnie jak i również dla całej sieci ;)! 

• Like 4
  • Haha 1
  • Wow 1
  • I love it 1

1 minutę temu, KubeN napisał:

Telecwel? Czyżby zespół szkół elektronicznych w Lublinie? :D czyżby wiebar itp? XD No ale witam witam na sieci ^^

Otóż nie tym razem! 

Jaki cham, a już myślałam, że chociaż raz w życiu napiszesz coś miłego hahah
Tak dla osłody dodam, że Erwin jest alkusem, ale za to bardzo pomocnym i szybko go polubicie :default_biggrin:
Cześć, kumpl, obyś faktycznie został dłużej. 

@ martinihaha trochę ich jeszcze jest 

• I love it 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.