Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

Nasz skromny @ Karcok- również obchodzi w dniu dzisiejszym urodzinki.

Także wszyscy składamy mu najlepsiejsze życzenia.

Ode mnie, wszystkiego dobrego, zdrówka, dużo kasków i skilla w cs'ie, obyś był na większej ilości plakatów i w końcu dał mi autograf na piersiach!

Sto lat! :)

• Lubię to! 6
  • Uwielbiam 4
Opublikowano

Zdrowia, szczęścia i słodyczy- ina.❤ życzy! :1x:

Karolku, życzę Ci spełnienia marzeń, tych dużych i małych. Żebyś zawsze był taki radosny i uśmiechnięty. Wielu sukcesów i czego tylko sobie zapragniesz.

STO LAT! :serduszko::buzi:

• Uwielbiam 2
Opublikowano

Wszystkiego co najlepsze, spokojnego życia, miłych chwil/wspomnień. Abyś zapamiętał mnie na dłużej heh. No i wszystkiego co najlepsze. BUZIAKI ;*

• Uwielbiam 2
Opublikowano

Seteczka! (chociaż w taki dzień, to raczej tysiaczek w mililitrach) zdrówka, szczęścia, skill'ka w csie i spełnienia marzeń! Dej no pyska, Karolek! :serduszko:

• Uwielbiam 2
  • Zasłużony
Opublikowano

Karolku, z całego serca życzę Ci, abyś zawsze był szczęśliwy, uśmiechnięty i pokonywał przeszkody z łatwością.  

100 lat łobuzie :*

• Uwielbiam 2
  • Bywalec
Opublikowano

Już raz pisałem, to jeszcze raz napiszę! Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i przede wszystkim zdrowia (wątroby)! :loffki:  

P.S. Czekam na wróżke zębuszke 

• Uwielbiam 2
Opublikowano

Ja CI życzę, żebyś mniej szablonowo "ocenial" posty oraz dystansu do wszystkiego, zdrowia też Ci pożyczę a chvj niech stracę. 

• Haha 1
  • Uwielbiam 2
  • Legenda
Opublikowano

Wszystkiego najlepszego Karcok!
Pomyślności, miliony dobrych pomysłów, awansów, spełnienia marzeń, no i jeszcze żebyś wrócił do nas cały i zdrowy po imprezie urodzinowej :cryingg:
Wypijemy za Twoje zdrowie :D 

• Uwielbiam 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.