Jump to content
Efiks

podanie Efiks v2

Recommended Posts

Nick z serwera: Efiks [Natka <3]

Imię: Kacper 

Steam ID: STEAM_1:1:440477005

Czas spędzony na serwerze: https://www.gametracker.com/player/Efiks [Natka <3]/147.135.199.68:27015/- jeden główny

https://www.gametracker.com/server_info/147.135.199.68:27015/top_players/?query=efiks - wszystkie nicki

Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO: Byłem administratorem serwera onlymirage przez 4

miesiące.

Znajomość obsługi admina:

4/10 Miałem admina, znam podstawowe komendy i umiem się nimi posługiwać;

Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Na serwerze gram dosyć często i zauważyłem, że pomoc admina może się przydać ponieważ nie każdy musi grać 8h dziennie by cały czas pilnować sytuacji na serwerze dlatego zdarzają się przypadki kiedy nie ma żadnego admina, a cheater  jak i osoba łamiąca regulamin może beztrosko grać i nie ma co z tym zrobić.  Co prawda posiadam dosyć małe doświadczenie ponieważ tylko raz miałem taką rangę, ale myślę że dam radę na tym stanowisku. Do września mam wakacje więc czas na serwerze będzie większy niż w rok szkolny. Moim zdaniem mogę się przydać obecnej administracji przez to, że nie pracuje i mogę na spokojnie grać dłuższy czas na serwerze. Jestem osobą miłą i kulturalną czasami za dużo gadam ale staram się to naprawić. Nie szukam niepotrzebnych kłótni jak i konfliktów, często pomagam graczom jeżeli mają jakieś pytania i zgłaszam osoby łamiące regulamin. 

A jeżeli chodzi o coś o mnie to mam na imię Kacper będę uczyć się teraz w drugiej klasie technikum... nie mam 

szczególnych zainteresowań.

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 3-5h

Posiadasz mikrofon?: Tak

Akceptacja regulaminu admina/serwera: Tak

Linki do poprzednich podań: 

Kontakt: FB, https://steamcommunity.com/profiles/76561198841219739/, forum

Konto Prime?: Tak

Blokada VAC?: Nie

@ EXTREMAAAAA pewnie racjonalne wyjaśnienie Ciebie nie zadowoli ale widać, że lubisz szukać dziury w całym ;D 

Nie wiem czy w podstawowce uczą zaokrąglać ale wiek na porobieni jest zaokrąglony [ z zezwoleniem opiekuna ]

• Like 1
  • Haha 1

-sm

+gt 

-udzielasz się przez mikro za dużo bezsensownie 

Od siebie mogę powiedzieć, że nie widzę Cie na adminie, ciągle zgłaszasz ludzi, którzy nie mają nic wspólnego z cheatami, ciągle nadużywasz mikrofon.Jak widziałem to też nie masz za dużo pojęcia w tej grze widząc twoje umiejętności (bez obrazy), więc nie wiem jak ty chcesz tych ludzi sprawdzać?. Muty też zbierasz jak pokemony.

Jestem na Nie.

• Like 4

+ gt 
+ estetyczne podanie
+ czas jaki możesz spędzić na serwerze
-/+ znajomość sm
- za często używasz mikrofonu co aż czasami mocno denerwuje
Dla mnie małe tak 

• Like 1

Jestem na Nie. 

-/+ wiek

-/+ podanie

-/+ SM. 

-z czego zauważyłem są dymy na serwerze z Tobą. 

-zacząłeś się udzielać tylko po to żeby zdobyć admina, a nie po to żeby Cię poznali użytkownicy forum i serwera. 

-dużo mutow zbierasz jak na kandydata admina powinieneś być "grzeczny" A nie się podpalac ;) 

-do tego grasz na 2 nickach . 

Nie widzę Cię po prostu na adminie, moja opinia tylko. Ostateczna decyzja to jest Karcok'a. 

• Like 2

+ aktywność na serwerze

- aktywność na forum

- sm

jeżeli miałeś admina 4 miesiące i to jest tylko 4/10, no to nie wiem, jak to rozumieć.

jeżeli x2 ma tak wyglądać zachowanie przyszłego admina, to niech mnie kule biją, ale bym się uśmiał. Masz muty za płakanie, spamowanie na u@, nadużywanie mikrofonu, a nawet za poganianie admina na spect, gdy ten już na nim był (z tego się naprawdę uśmiałem XD), a sądzę, że gdybyś dostał jakąś "władzę" na serwerze, to by Ci odyebao i stałbyś się tylko bardziej nieznośny. Nie twierdzę, że tak by było, to tylko moje przypuszczenie. Gdyby był okres próbny, byłbym za nim, ale go niestety nie ma, tak więc jestem na nie.

W reszcie podzielam zdanie @ Haaze i @ ESL.

//edit//

Widzisz, Efiks, ktokolwiek kto dałby Ci ocenę na "nie" to wyśmiewasz tę opinię, nie masz psychy na krytykę, zresztą, jak to 16-latek, myśli, że jest wielki. A tu pocisk ziemia-powietrze sprowadzający na ziemię. :)

@ Efiks sugerujesz mi nie bycie graczem Mirka? A tam takie 22k minut to przypadek xd i ponad 3,5 godziny w ciągu ostatnich bodajze 3 dni czy 4. Zresztą, jest to moja opinia, która jak widać pokrywa się z opiniami innych graczy/adminów, więc nie rozumiem twojego toku myślenia. Jednak, co do tego, że nie zamieniłeś ze mną słowa, to to już jest kpina, bo rozmawialiśmy co najmniej kilka razy (pamiętam to) i tyle z mojego tłumaczenia, pierwsze i ostatnie.

@ clixxu.szanuje za mirabelki. XD

// co, dodam, bo mnie zdenerwowałeś: uwage, link do konkurencyjnej sieci [hidden]: 

Cytat

Nick:Efiks Wiek (min.16): 17 Steam ID: STEAM_1:1:440477005 Staż na serwerze

Zaś podanie na Katujemy: Wiek: 16 [ listopad 17]

Wyżej podany cytat z wiekiem 17, jest z 2 sierpnia, tutaj piszesz, że w listopadzie je masz. Czyżby to też nie była uzasadniona krytyka?

Na tym samym forum, 12 marca pisałeś w podanie: "wiek: 16" zaś w sierpniu już 17, a tutaj mówimy o urodzinach z listopada? gościu, po co Ci to było xD

@ clixxu. dzieki, zmotywowałeś mnie do napisania tego, kc.

• Like 6

Sorry za orto jak coś ale pisze to na telefonie

Przeczytałem twoje 2 podania na innej sieci...... Tam pokazałeś jak jesteś niedojrzały na admina.... Podania pisałeś na siłę tylko by dostać

-Jak jesteś na serwerze ludzie się denerwują bo cały czas gadasz. Upomniałem cię wczoraj żebyś przestał a ty co? Obraża się od razu info nie podaje pisząc że zaraz dostanie muta itp. nie wiedząc że info zawsze każdy może podawać. Dla mnie wyglądasz po zachowaniu na 15 lat.. 

- w ostatnim czasie dostałeś dużo mute 

Taka sytuacja nie wiem co zrobiłeś do mikro dałem ci muta na 10 min z powodem ogar. A ty co? Piszesz do mnie żebym dal unmute i że zaśmiecam ci SB..... Kolejne wbijam na serwer a ty piszesz do mnie żebym m dal typowi bana na 1, 2 tyg. Bo wczoraj wyzwał cię po rodzicach... Od tego masz dział skargi na forum...

- wiek    naprawdę tak jak wspomniał clixxu młody limonkowy zachowuje się lepiej niż ty i szczerze? Byłby z niego lepszy admin 

-forum. To moje odczucie, według mnie wszędzie się udzielasz bez sensu, wszystko na siłę nawet na u@

-  chyba wszyscy kojarza cię z tego że cały czas gadasz...

- podanie.. mogłeś wymyślić coś nowego fajnego a nie kopiujesz ode mnie że nie pracujesz itp.

Na admina według mnie się nie nadajesz. Obecni admini dają sobie radę (oczywiście kolejnego dobrego admina miło będzie widzieć)

Napiszesz że ja też miałem muty i dostałem admina.... Ale ja od jakiegoś czasu nie dostawałem Za kulturę itp.

Tak jak   napisał karcok pobiłeś rekord mute w ciągu 1 dnia

Jestem na duże nie widząc że wyśmiewasz osoby które dały ci na nie i nie jesteś dojrzały  na negatywne opinie  innych.....

• Like 4

Powody podane up

+ GT, tutaj ode mnie duży plus, bo naprawdę starasz się w tym kierunku.

- Brak samokrytyki, to jest jeden z twoich większych mankamentów.

- Brak jakiegokolwiek porozumienia z administratorami, nie wiem, może się na Ciebie uwzięli. Owszem, pisałem to X razy, opinie graczy/adminów, są tylko dodatkiem do mojej opinii, ale nie mogę pozwolić na to, że połowa administracji ma z tobą problem. Za duży syf działby się na serwerze.

- Za dużo rzeczy, chcesz zrobić na siłę. Wszystko przyjdzie z czasem, na wszystko trzeba ciężko zapracować. Uwierz mi na słowo, wiem co mówię, wychylanie się i zgrywanie nie wiadomo kogo, zawsze będzie się liczyło z krytyką.

• Like 1
  • Thanks 1
  • I love it 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.