Jump to content

Recommended Posts

• Legend
Posted

Witam serdecznie,

w tym dziewiczym rejsie po "Only Mirage"

23.03.2019, Sobota, odbędzie się o godzinie 18:00, obowiązkowe zebranie, wszystkich adminów "Only Mirage"

Jest to pierwsze zebranie u nas, więc i będzie ono wstępem, ale nie obejdzie się też bez kilku rzeczy, które chciałbym z wami przedyskutować.

Na zebraniu będę ja, oraz @ badBobas. Może dojdzie do nas jeszcze @ BlaDy*

Prosiłbym teraz każdego admina o zapoznanie się z tym tematem i potwierdzenie (Potwierdzenia piszemy w tym temacie), że będzie 23.03 o 18:00 na TS'ie Katujemy.eu

Jeżeli jakiś admin nie może się tego dnia stawić, proszę podać konkretny powód i napisać to poniżej.

@ CLIXXU @ RobGoD @ Haaze @ MisiekPL @ Kinga ™ @ bolltxrd@ S0u@ EXTREMAAAAA@ MikolajN @ DeadPo0L @ Szelkoffa @ Dejv @ Kwiatu@ AxaDaksi^_^

• Like 3
  • Sad 1
Posted

Będę, z ewentualnie małym poślizgiem, bo przed osiemnastą kończę robotę w soboty.

Posted

Bede ale moge byc lekko wstawiony bo przeciez to sobota i godzina wieczorna...

Jesli to bedzie komus przeszkadzalo to wypije mniej xD

• Haha 1
  • VIP
Posted

W każdą sobotę od 6 do 16-17-18-19-20 siedzę na działce robiąc swoją robotę, jeśli uda mnie się przyjechać do domu przed 18 to na pewno wbiję chociaż może być marna szansa na wrócenie do domu przed 18.

• VIP
Posted

Wydaje mi się, że mnie nie będzie.

W weekendy bardzo rzadko jestem w domu o tych godzinach z takiej racji, że komputer dla mnie nie jest wszystkim. :default_smile: :hi:

• Haha 1
  • Wow 1
Posted

Nie będzie mnie, kobita ma urodziny 

Posted

Mnie jednak nie będzie,  teściowa wzywa na obiad :)

• Haha 1
  • Legend
Posted

Zebranie 23.03.2019 18:00 Uważam za zakończone.

Dziękuje wszystkim za przybycie @ BlaDy* @ badBobas.@ Kinga ™ @ Kwiatu @ Egzorcysta @ MisiekPL @ bolltxrd @ Dejv

Prosiłbym na następnym zebraniu, aby każda osoba się w miarę określiła czy będzie, lub też nie.

Prawdopodobnie takie zebrania u nas nie będą obowiązkowe, bo i tak takie informację będę wypisał po zebraniu (Tutaj), ale lepiej się komunikować i razem obgadywać rzeczy.

Obgadaliśmy parę ważnych spraw.

Między innymi zachowanie adminów, które musi obowiązkowo ulec poprawie, jest ono stanowczo na zbyt niskim poziomie.

Aktywność jest tylko do waszego wglądu, nie przywiązujemy do tego większej uwagi.

Banować z takim powodem jaki powinien być. (Aim to aim, wh to wh itp.)

Admini mają odpowiadać graczom poprzez komendę sm_psay np. "sm_psay Karcok Co.tam.chcesz"

Kropki w wiadomości są po to, aby system je uznał jako spację, ponieważ jak napiszecie bez kropek, po prostu zaliczy wam pierwsze lepsze słowo i tyle.

Banować kiedy tylko macie pewność, nie chce kolejnych akcji kiedy admini banują kogoś, a potem, albo mi piszą na pw "Odbanuj go, bo źle dałem bana" Albo na forum odpowiedzą "Kolega jest czysty, nic nie ma"

No i druga najważniejsza informacja, regulamin Only Mirage, przeszedł gruntowny porządek. To znaczy, parę punktów zostało zmienionych, a wszystkie zooptymalizowane i kary zostały zmienione ----> 

• Like 4
  • I love it 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.