Jump to content
Turniej CS2 1vs1 ×

Recommended Posts

• Legend
  • Popular Post
Posted

Miłego seansu, mam nadzieję że docenicie mój wkład i serce jakie włożyłem w ten film, co nie zmienia faktu, że nie mam zamiaru otrzymać żadnej krytyki, wręcz przeciwnie, nie podoba się coś, napisz mi to śmiało, a na przyszłość będę wiedział.

• Like 7
  • I love it 31
Posted

Bardzo mi się podoba! Muzyka pasuje no i ten Son Goku :loffki:

Gratuluję, świetna robota!  :serduszko:

Dobry pomysł z tymi filmikami co piątek :like:

• I love it 1
  • V.I.P
Posted

Bardzo fajny filmik tylko szkoda, że ludzie mało wkładu mieli bo jak widzę większość to Ty sobie fruwasz i zabijasz ;d

• I love it 1
Posted

Ładne ładne. Ale bez krytyki się nie obejdzie. Według mnie pokazanie mógłbyś delikatnie bardziej pokazać JAcpota i dd2, Ponieważ są one tylko chwilke, a przecież dd2 jest prawie całe zapełnione i dosyć znane. Pozdrawiam i zaje*ista robota.

• I love it 1
  • Deserved
Posted

Początek dopracowany tak jak powinno być, przejścia też dobre. Efekt końcowy twojej pracy wygląda zajebiście :serduszko:

• Like 1
  • I love it 1
Posted

@ Karcok Bardzo dobra Robota :) Ciekawie się oglądało Film który przedstawia naszą społeczność :) ale jest jedno ALE .... Dlaczego mnie tam nie było :(

• I love it 1
  • Legend
Posted

Początek sprawia, że rośnie takie napięcie, przejścia są git, wszystko ładnie się ze sobą łączy, efektów nie jest za dużo co jest na +, muzyka idealnie pasuje, jedyny minus to za mało serwerów 4maps/Jackpot, ale ogólnie sztosik wyszło :serduszko:

• I love it 1
  • Owner
Posted

Sztosik!

aa.. teraz mała krytyka jak i pochwała po przyjacielsku :cryingg: Tak jak wspomniał @ Durus za mało 1.6 na filmiku, sam dr wstępnie trwał prawie 1 minutę a serwery 1.6 po kilka sec, ale nie dziwię się sam wszystko nagrywałeś praktycznie więc i tak mega szacunek za poświęcony czas. Muzyka, tutaj dałbym coś bardziej dynamicznego ale to pewnie ze względu na to że obecna w filmie za cholerę nie jest w moim guście :default_happy: Najważniejsze chyba, mega wygląda to jak dajesz akcje z serwera a przed jak i po look z 3 kamery, bajka po prostu, idealnie zmontowane. Moim zdaniem brakuje jeszcze dźwięku z samego cs'a podczas akcji, tych strzałów z ak cz emki, mogłeś w odpowiednich momentach przyciszyć muzykę a dać oryginalną z demka.

No to chyba wszystko, dzięki wielkie za poświęcony czas! teraz z niecierpliwością czekam na kolejny filmik z "naszych akcji" :default_happy:

• Like 1
  • I love it 1
  • Legend
Posted

Dobry filmik, jedyna sugestia jaka mi przychodzi do głowy to wyrównanie czasów na poszczególne akcje jeśli na jednym trwa 30 sek, to niech kolejny też ma 30 sek, sprawi to, że będzie płynniej. I polecam się na przyszłość co do grafik i baaa, jak będziesz intro potrzebował, to też coś tam umiem. Buziak <3 :)

• I love it 2
  • Legend
Posted

Widzę wiele włożonego czasu jak i przede wszystkim serca :serduszko:
Filmik jest genialny i oczywiście oryginalny za co należy się ogromna pochwała. Nie każdy miałby na to chęci, dlatego podziwiam. 

• Like 1
  • I love it 1
Posted

Kozak, muzyka pasuje idealnie, efekty nie rażą po oczach.. Przejścia bardzo fajnie zrobione.. no może troszkę przesadziłeś z deathrunem ale ogółem WIELKI props!

Co do serwów 1.6 to faktycznie, trochę za mało ich pokazałeś. No ale wiadomo, więcej czasu spędzasz w globalu.

Jeśli pójdziesz dalej z tymi filmikami to po obejrzeniu tego chętnie Ci pomogę, czy to dźwięki różnych postaci pod trolling do go, czy też demka z 1.6.

A tak z ciekawości..

ile godzin zajął ci sam montaż?

• I love it 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.