Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

wywiad3.png.3b32b0ec96ed9de7a890d0aa30707002.png

Wywiad z @ Karcok

[R] - redaktor

[O] - odpowiadający

[R] - Witam Was drodzy użytkownicy! Z racji tego, że jest sobota, a więc i wolny czas, postanowiłam przeprowadzić kolejny wywiad. Tym razem z Naszym globalnym moderatorem - Karcokiem. 

Witam Cię serdecznie! Jak tam Twoje dzisiejsze samopoczucie?

[O] - W porządku, piękna zimowa pogoda za oknem, a my siedzimy w domu, lepiej być nie mogło!

[R] - Taka piękna, że wszyscy marzną! Dlatego dbając o naszych forumowiczów przeprowadzamy ten wywiad, by nie musieli narażać się na mróz. Z racji tego, że to początek, przedstaw się Nam wszystkim proszę, napisz ile masz lat, czym się zajmujesz, gdzie mieszkasz.

[O] - Mam na imię Karol, rok produkcji 1996, obecnie mieszkam w Niemczech, pracuję w znanej wszystkim marce Adidas. Głównie to pakuję buty, ewentualnie rozwożę je po hali.

[R] - Rozumiem, że mam już styczność ze starszą młodzieżą haha. Napisałeś, że mieszkasz w Niemczech. Długo przebywasz już za granicą? Czym spowodowany był Twój wyjazd?

[O] - Starszą młodzieżą, chyba tylko w kwestii samego wieku, bo w głowię nadal mam siano, oczywiście żartuję. W Niemczech mieszkam już przeszło 7 lat, wyjechałem poza granicę Polski skuli tego, że moja babcia już długi czas mieszkała w Niemczech i to ona sprowadziła mojego ojca do Niemiec. Mój ojciec początkowo miał zostać tam tylko w celach zarobkowych, złożyło się jak złożyło, namówił on moją matkę na przeprowadzkę do Niemiec i tak zostało.:default_wink:

[R] - Wszystko jasne! Jesteście tam teraz całą rodzinką, więc pewnie jest już lepiej. Podoba Ci się tam czy może planujesz w najbliższym czasie powrót do Polski?

[O] - Całą rodzinką to nie, bo wiadomo z upływu lat, rodzice się jednak rozeszli, brat poszedł również na swoje, ja zostałem na razie z matką. Podoba mi się, chociaż byłem naprawdę od samego początku sceptycznie nastawiony, tylko z powodu języka, przerażał mnie, w zasadzie nadal mnie przeraża, bo tak twardego i bez serca języka to jeszcze nie widziałem. Każde słowo w tym państwie brzmi jak komenda przygotowania do rozstrzelania. Wracając do sedna, tak podoba mi się, w tym mieście, w którym mieszkam, jest sporo Polaków, więc jest z kim pogadać. Do Polski nie planuję wracać, chociaż naprawdę nie powiem, bo bardzo bym chciał, natomiast na dzień dzisiejszy, to nie ma kompletnie sensu, zaczynać od nowa, szukać nowej pracy, co jak co, ale na pewno zejść na niższy standard życia, tutaj mam już wyrobiony język itp. To mam dużo więcej perspektyw.

[R] - Masz rację, język niemiecki jest w wymowie straszny. Nawet niepozorny motylek brzmi jak jakiś hitlerowski rozkaz, co jest naprawdę przerażające. Skoro już jesteśmy przy języku, masz jakieś swoje ulubione niemieckie słowo? 

[O] - Na pewno się znajdzie nie jedno, ale w zasadzie połowa z nich to same wulgaryzmy, także nie przytaczajmy lepiej tutaj nic złego. Tak mam jedno swoje ulubione słowo, nie wiem czemu, ale mnie rozwala, po Polsku brzmi "Obywatelstwo" nie było by w tym nic złego gdyby po Niemiecku nie brzmiało tak "Staatsangehörigkeit".

[R] - Jego wymowa jest serio śmieszna (oczywiście Karol mi je powtórzył 2 razy, musicie mi uwierzyć). Ten język jest w ogóle niepodobny do żadnego innego, w ogóle. Wracając jednak do tematu wyjazdu za granicę. Mam nadzieję, że wszystko będzie się u Ciebie dalej układało, a kiedyś może nawet wrócisz do ojczyzny!

[O] - Miejmy taką nadzieję, bo sam bym tego chciał.:default_happy:

[R] - Przejdźmy teraz do milszego tematu. Moim kolejnym pytaniem skierowanym do Ciebie jest: Jakie jest Twoje największe marzenie, które masz możliwość spełnić w najbliższym czasie? 

[O] - Moim takim skrytym największym marzeniem jest wyjechać do Czarnobyla. Zobaczyć jak to wygląda wszystko po upływie 33 lat, jak korozja itp. zrobiła swoją robotę. Z jednej strony przerażające miejsce, bo niegdyś tętniące życiem, aktualnie ukraiński skansen. Jak wszystko się dobrze potoczy to spełnię to marzenie w 2020 roku.

[R] - Muszę przyznać, że marzenie masz nietypowe, ale tym samym jest niezwykle ciekawe! Oczywiście życzę Ci, aby owe marzenie się spełniło, a Ty, żebyś wrócił cały i zdrowy! 

[O] - Mam nadzieję że nie wyjdę bardziej napromieniowany niż jestem.

[R] - Też mam taką nadzieję! Skoro pisałeś o ukraińskim mieście, masz może jeszcze jakieś inne miejsca, miasta, państwa, które chciałbyś zwiedzić lub po prostu odwiedzić? Lubisz podróżować? 

[O] - Arizona, Kaniony, to jest to o czym również marzę i też na pewno spełnię taką podróż. Ale na to trzeba jednak uzbierać większą część pieniędzy.

[R] - Życzę Ci powodzenia w spełnianiu swoich marzeń. Pamiętaj, że jeśli tylko czegoś chcesz to jest to dla Ciebie możliwe. Z racji zbliżającej się pory obiadowej przejdziemy teraz do tematyki kuchni. Jakie dania lubisz jeść najbardziej? Potrafisz je sam przyrządzać? 

[O] - Pierogi, bigos itp. Ogólnie typowo polska kuchnia, coś pięknego. Dania ostre wchodzą również w grę, lecz niezbyt ostre. Kiedyś jak z moim świętej pamięci przyjacielem piliśmy wódkę, postanowiliśmy do tego zamówić pizzę, bo staliśmy się najzwyczajniej w świecie głodni. Pizza miała być bardzo ostra, ale nie tak ostra, że na drugi dzień wymioty były wszędzie, gdzie się tylko dało. Co umiem przyrządzić w kuchni, mhm wydaję mi się, że ugotowanie makaronu i dodanie do tego sosu nie kwalifikuję się pod to? A tak na poważnie to, bardzo mało przesiaduję w kuchni. Albo mamusia robi synusiowi obiadki, albo synuś idzie na łatwiznę i zamawia "kiebaba".

[R] - No popatrz ile z jedzeniem można mieć ciekawych przygód! Wszystkie mamusie zawsze robią pyszne obiadki, w końcu muszą dbać o swoje dzieci. Co do "kiebaba", czyżbyś był jego kolejnym największym fanem zaraz po drugim globalnym moderatorze?

[O] - No jasne że tak. Takie kreatywne słowo mogło zostać wymyślone tylko przez naszego drugiego globalnego moderatora.

[R] - Haha, tak myślałam! Skoro jesteśmy już przy forumowych rangach, jak rozpoczęła się Twoja przygoda z Katujemy.eu i jak się rozwija do tej pory?

[O] - Przygoda z Katujemy.eu zaczęła się z naszym właścicielem serwera @ BlaDy*, którego z resztą bardzo serdecznie pozdrawiam. Znam się z nim bardzo długi czas, za czasów jeszcze 1.6 graliśmy razem na różnych serwerach HNS/DR. Po tym jak 80% moich znajomych przerzuciła się na CS:GO, w końcu i przyszedł czas na mnie. Zacząłem od normalnej gry, meczy turniejowych, po czym załapaliśmy na nowo kontakt i zaproponował mi wejść i rozejrzeć się po serwerze, co i jak, a jak mi spasowało zaproponował mi posadę administratora na Only Mirage. Potem, gdy się w miarę zadomowiłem, pod swoje skrzydła wziął mnie największy alkoholik na tej sieci, czyli @ badBobas.serduszko.gif. Obdarzył mnie potem na tyle dużym zaufaniem, że dał mi możliwość sprawowania opieki na Only Mirage. Jak rozwija się do tej pory, hmmmm..... wydaję mi się, że wszystko zmierza w dobrym kierunku. Poznałem masę super osobistości na tej sieci.

[R] - Muszę przyznać ciekawa historia Karolu. Bardzo często na forum pojawiamy się wtedy, gdy mamy na nim dobry kontakt z jakąś osobą, tak jak w Twoim przypadku. Moim zdaniem jako globalny moderator sprawujesz się świetnie i życzę Ci dalszego rozwoju na Naszej sieci!

[O] - Staram się wykonywać swoje hobby, bo nie można nazwać tego obowiązkiem, przecież nikt mnie do tego nie zmusza, jak tylko mogę. Vice versa, ty również sprawujesz się na swojej posadzie fenomenalnie.

[R] - Bardzo Ci dziękuję, miło mi usłyszeć takie słowa! Zbliżamy się już do końca tego wywiadu, na koniec przygotowałam dla Ciebie kilka pytań z serii "Ulubione". Zechcesz na nie odpowiedzieć?

[O] - Oczywiście że tak, zaczynajmy!

ULUBIONE

[R] - Ulubiony posiłek w ciągu dnia?

[O] - Obiad.

[R] - Ulubiona broń w cs'ie?

[O] -  AK-47.

[R] - Ulubiony aktor/aktorka?

[O] - Dwayne Rock Johnson.

[R] - Ulubiona gra planszowa?

[O] - Euro-Monopol.

[R] - Ulubiony fast food? 

[O] - Kiebab.

[R] - To już koniec Naszego wspólnego wywiadu. Bardzo serdecznie Ci dziękuję za zgodę na udział w wywiadzie oraz swój poświęcony czas na udzielenie odpowiedzi. Mam nadzieję, że spędziłeś Ty miło czas, dzięki któremu użytkownicy będą mogli poznać lepiej Naszego global moda. Chciałbyś dodać coś na koniec, pozdrowić kogoś?

[O] - Chciałbym dodać, że mam największe bicki na serwerze, kto wie może i nawet na forum. Chciałbym podziękować Ci za ten wywiad również, to była czysta przyjemność móc w nim uczestniczyć. Pozdrowienia kieruję do oczywiście Ciebie, oraz @ badBobas.serduszko.gif @ BlaDy* @ Dudnes @ martini @ happy. @ Skiper @ ugly. @ mayor @ EXTREMAAAAA @ TruyKont. @ IMean @ ligos2 @ dewey @ sad. @ Gosia ?! @ Zawiszak? @ Vasti @ Elpablo @ Grabuśś @ ESL @ Szelkoffa @ Kinga ™ @ Dejv @ Mat3usz3K @ Crystal Lake @ czak.
Tyle ode mnie, dziękuję pozdrawiam.

• Lubię to! 3
  • Dzięki 1
  • Haha 1
  • Uwielbiam 15
  • Właściciel
Opublikowano

Twoje bicki były tak duże, że na fejsie przy naszej konwersacji grupowej ledwo się mieściły :cryingg:

Dzięki za pozdrowienia :serduszko:

• Haha 2
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.