~syNter~ 13 Napisano 26 Styczeń Siemka :D Pewnie większość osób będzie chciała coś więcej o mnie, także się przed stawie Mam na imię Mateusz. Mam 16 lat, moim hobby jest oglądanie horrorów, oraz gra w grę Counter-Strike 1.6, czy też Global-Offensive. .Lubię też coś ugotować . Uwielbiam w wolnej chwili eksperymentować z jedzeniem. Jestem spokojną oraz miłą i sympatyczną osobą . Potrafię poradzić sobie w każdej sytuacji. Mam nadzieję, że zostanę miło i sympatycznie przywitany. Pozdrawiam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mayor 621 Napisano 26 Styczeń Siemasz ^^ 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
` Mati. 133 Napisano 26 Styczeń Siema. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patusienka 29 Napisano 26 Styczeń Hej 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shokuŚ 255 Napisano 26 Styczeń Hejo zapraszam na dd2! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czak 886 Napisano 26 Styczeń Privjet 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Durus 73 Napisano 26 Styczeń Witaj 21 minut temu, shokuŚ napisał: Hejo zapraszam na dd2! On jest mój ;) 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ina.❤ 542 Napisano 26 Styczeń Witaj! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 1112 Napisano 26 Styczeń Siemanko 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EXTREMAAAAA 370 Napisano 26 Styczeń Kuźwa, co to za wysyp Mateuszów? XD yo. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vasti 96 Napisano 26 Styczeń Witaj ^^ 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
~syNter~ 13 Napisano 26 Styczeń 1 godzinę temu, Durus napisał: Witaj On jest mój ;) Zawsze jestem do twojej dyspozycji :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Awika. 1657 Napisano 26 Styczeń Siemka! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IMean 264 Napisano 26 Styczeń Siema 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterFiks 52 Napisano 26 Styczeń A witaj witaj :D 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rest. 4 Napisano 26 Styczeń Witam Cię człowieku 😄 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dudnes 2006 Napisano 27 Styczeń Cześć 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ejdrien. 444 Napisano 27 Styczeń Witaj, zapraszam na DD2! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach