Popular Post Mocarny Ptysiek. Posted January 19, 2019 Popular Post Posted January 19, 2019 Kolejna sobota, kolejny tygodnik! W tym wydaniu zobaczycie nowy dział, który okazał się strzałem w dziesiątkę, mój steam doznał szoku, gdy rozwinąłem zakładkę z rozmówcami. Jeśli chcielibyście kogoś pozdrowić, zapraszam do wiadomości prywatnej @ sad. @ `Silence.. Twoje pozdrowienia ukażą się już w następną sobotę! Standardowo w tygodniku zostaną ukazane: - awanse/degradacje z poszczególnych serwerów - kącik śmiechu - cytat tygodnia - nagroda darwina - nasze wspaniałe globusy - zagadki Zapraszam do lektury! @ Gosia ?! została właścicielem serwera ONLY DD2 (CS 1.6) @ Hindzia -> został opiekunem ONLY DD2 (CS 1.6) @ lozarty drozdzik -> został adminem ONLY DD2 (CS 1.6) @ Pyndzlus-> został adminem JACKPOT (CS 1.6) @ Caacuś -> został adminem ONLY MIRAGE/DD2 (CS:GO) @ Grabuśś -> został adminem ONLY MIRAGE/DD2 (CS:GO) @ Danielele -> został adminem RETAKE (CS:GO) @ Karcok -> został globalnym moderatorem @ martini -> został vice administratorem _____________________________________________________________________________________________________________________________ @ moczul -> degradacja z serwera RETAKE (CS:GO) @ xSneakYx -> degradacja z serwera MULTI ARENA 1v1 (CS:GO) @ Sh4R3kS-> degradacja z serwera MULTI ARENA 1v1 (CS:GO) @ Sarcasm -> rezygnacja z serwera MULTI ARENA 1v1 (CS:GO) @ Caacuś -> degradacja z serwera MIRAGE/DD2 (CS:GO) @ Diablica 😈 -> degradacja z serwera ONLY DD2 (CS 1.6) @ Michalo -> degradacja ze wszystkich rang @ venom -> degradacja z rangi GRAFIK „Nic, co ma wielką wartość w życiu nie przychodzi łatwo.” Norman Vincent Peale Rzeczy prozaiczne, przychodzą łatwo i nie dają szczęścia na dłuższą metę. Tylko ciężką walką o swoje zdobędziemy upragniony cel, a droga do niego jest kręta i długa. Sztuka kryminalna W sztuce kryminalnej granej w Midville Theater wystąpiło pięciu aktorów: Raymond, Rodney, Roland, Ronald i Rupert. Co ciekawe, pięć postaci dramatu nosiło identyczne imiona jak pięciu aktorów, ale tak się złożyło, że żaden aktor nie występował w roli swego scenicznego imiennika. Bohaterami sztuki byli policjant, morderca, detektyw, ofiara i świadek. Pytanie: Przeanalizuj poniższe zdania i powiedz, kogo grał każdy aktor i jak się ta postać nazywała? 1. Bohater, którego grał Raymond, był scenicznym imiennikiem aktora grającego rolę mordercy. 2. Scenicznym imiennikiem aktora, który grał policjanta, był morderca. 3. Detektywa grał aktor, którego scenicznego imiennika grał Rupert. 4. Bohater, którego grał Roland, był scenicznym imiennikiem aktora grającego rolę świadka. 5. Roland nie grał ofiary, mordercy ani detektywa. 6. Bohater, którego grał Ronald, był scenicznym imiennikiem aktora, który grał policjanta. 7. Rolę ofiary grał aktor, którego scenicznego imiennika grał Rodney. 8. Imiennikiem aktora grającego mordercę była sceniczna ofiara. Nasz kolega podkreśla znaczenie swojego nicku i w takim stylu uświadamia nam, że trójkąt ma dokładnie 3 wierzchołki. Liczba 5 wskazuje na charakter. @ Kinga ™ swoim zabawnym charakterem zasłużyła na uwiecznienie takich statystyk. Łukasz, w jak zawsze podpitym i leżącym stylu, starał się jak mógł. Wyszło jak zawsze. Bar. Siedzą sobie południowy Koreańczyk i niedookreślony Niemiec. Milczenie zawisło jak siekiera nad karkiem świniaka przed weselem córki sołtysa... W końcu Niemiec zagaja do Koreańczyka: - Ty, no, rozmawiać możemy, byleby nie o piłce nożnej, dobra? - Dobra! - odpowiada Koreańczyk. Po chwili dopytuje Niemca: - A o seksie można? - Można. - Ale żeśmy was wyj*bali! - Hej, panienko, dasz się zaprosić na kolację? - Na noc nie jadam. - To może pójdziemy do kina? - Ściągam z torrentów. - To może po prostu skoczymy do mnie pooglądać tv? - Swój telewizor wyrzuciłam trzy lata temu, tam nie ma czego oglądać. - To może pokażę ci zdjęcia? - No proszę cię. Mam się gapić na nieznajomych facetów i babki? Sorry, ale nie. - To może sama mi podpowiedz, co lubisz? - Lubię seks, ale, sądząc po propozycjach, ciebie on mało interesuje. @ rudy :D Pozdrawiam @ sad. za cały fun na mixach @ dewey Pozdrawiam Martynę ( @ martini ), która musi definitywnie ogarnąć swoje nieziemskie zakola. Pozdrawiam również @ ugly., którego bardzo kocham! Niestety w moich pozdrowieniach znajdzie się również @ Karcok. Dlaczego? Dlatego, że mi kazał. @ happy. Pozdrawiam Ciebie, siebie i jego. Dziękuje @ ToJaDominik Pozdrawiam @ dewey @ TruyKont. Pozdrawiam Pana Redaktora, @ Crystal Lake, @ Luzik oraz @ bad., NAJLEPRZEGO PSZYJACIELA -> @ Karcok'a @ Dudnes Chciałbym pozdrowić.... W sumie to nie wiem kogo, każdego IQ 500. @ Dumbass. PGE Pozdrawiam wszystkich graczy jak i administrację KATUJEMY.EU @ NeequuQ Pozdrawiam mamę tatę i rodziców. @ Mentoselele Pozdrawiam całą administrację. @ ugly. Pozdrawiam @ martini @ dewey, @ Kinga ™, @ sad., @ mayor @ bad., @ Dudnes, @ Karcok, @ happy. @ Skiper Pozdrawiam @ Karcok'a za dobre info. @ Crystal Lake Pozdrawiam wszystkie dobre świnie i wszystkich stulejarzy. @ Karcok Chciałbym pozdrowić @ sad. @ Dudnes @ bad. @ ugly. @ ligos2 @ `Silence. @ happy. @ martini Dziękuję za uwagę! @ IMean Pozdrawiam @ nuway'a grubaska. @ Animal Pozdrawiam @ IMean Kolejny tydzień podsumowany, jak wrażenia? Chciałbym podziękować każdemu użytkownikowi, który śledzi nasze poczynania w tym dziale. Za to, że poświęcacie 5 minut na przeczytanie naszych tematów związanych z redakcją. Chciałbym przypomnieć, że czekamy na dodatkowe propozycje dotyczące tygodników. Do następnego! 4 3 7
Deserved IMean Posted January 19, 2019 V.I.P Deserved Posted January 19, 2019 A moich pozdrowien nie ma :/ 1 1
Deserved Dewey Posted January 19, 2019 V.I.P Deserved Posted January 19, 2019 Hahahha w podpity i leżącym stylu 😂 rozwaliło mnie :D świetna robota 👌 1
Legend Karcok Posted January 19, 2019 Sponsor Legend Posted January 19, 2019 @ dewey O ty gnido mała XD @ Skiper Do usług @ ugly. @ TruyKont. Jak słodko @ Dudnes Chciałem podziękować za danie mi szansy na Stanowisko Globalnego Moderatora @ martini Gratulację byku mój ;) @ sad. Świetny tygodnik 2 1 3
Owner Dudnes Posted January 19, 2019 Owner Posted January 19, 2019 Jak zawsze, świetna robota ze strony redakcji, wielki plus! 4
Danielele Posted January 19, 2019 Posted January 19, 2019 Te tygodniki to jedyne informacje jakie czytam na internecie <3 1
Legend martini Posted January 20, 2019 V.I.P Donor Legend Posted January 20, 2019 Brawo, świetna robota. Dziękuję, za pozdrowienia @ Karcok @ dewey @ ugly. 1 1
Recommended Posts