Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Gość puma

Milo bylo!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wstepie chcialbym bardzo podziekowac @ Dudnes, @ Zawiszak?, @ Gosia ?! za danie mi szansy i wykazanie sie.

Chyba Was nie zawiodlem ;c? Ogolnie calej ekipie Katujemy za fajny sprzedony czas tutaj z Wami.

Odchodze poniewaz nie mam zbytnio czasu, mam duzo spraw na glowie w zyciu prywatnym, a wiadomo sa rzeczy wazne i wazniejsze.

Nie ukrywam, ze wypalilem sie w cs'ie i po prostu nie mam takiej zajawki jak kiedys, nie mam ochoty robic czegos na sile. Nie "kreci" mnie to juz.

Czasami moze bedziecie mnie widzieli na ts'ie czy forum. Na steamie bede rowniez bywal wiec jakby co piszcie smialo :>.

Pozdrawiam ekipe z DD2, bo przyjeliscie mnie zajebiscie! Milo bylo przez ten krotki czas z Wami troche posiedziec i poznac nowe mordki. @ INVISIBLE Ty chujcu XD!

Czasami moze bywalem wobec kogos wredny dlatego chcialbym te osoby przeprosic, chyba wybaczycie :G? 

Chcialbym poprosic o zdjecie mi rang na forum i zabraniu flag na serwerach.

Milo bylo ale to co jest piekne szybko sie konczy. 

Takze pozdrawiam i do zobaczenia! :serduszko:

PS   Postaram sie jeszcze dzisiaj wieczorem na te pytania zadane w Q&A odpowiedziec. 

Opublikowano

Szkoda, bo odchodzi bardzo fajna osoba z Katujemy, ale cóż, powodzenia. :default_new_russian:

Opublikowano

Szkoda ale są w życiu ważniejsze sprawy jak counter 3maj się i pamiętaj że zawsze można wrócic pozdrawiam 

Flagi i grupa DD2 Sciągnięte :)

• Legenda
Opublikowano

My już sobie wyjaśniliśmy to na pv, więc wiesz jakie mam podejście ;/ Szkoda, zawsze można było liczyć na Twoją pomoc. Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś wrócisz na te same rangi. Jesteśmy w kontakcie, trzymaj się, Pusia!

• Premium
Opublikowano

Szkoda,  bo wydajesz się spoko,  a nie było okazji pogadać ;( siemka 

Opublikowano

@ puma Byczku będzie mi Cię brakowało na serwerze :( Ale myślę że to twoje wypalenie jest spowodowane za dużym staraniem oraz poświęceniem dla forum jak i serwera.To co najlepsze było zostanie w mojej pamięci ;) 3maj się i powodzenie życzę :vixa:

Opublikowano

Ty łysy ochujcu xddd czemu żeś mi nie powiedział, pamiętaj że będę dusil @ Gosia ?! And @ Zawiszak?, żeby cię przyjęli jak będziesz chciał wrócić! Jak masz problem pamiętaj jestem za PW na steam zawsze dla ciebie mordeczko! Nie żegnam cię bo wiem że możesz wrócić, tak jak ja wróciłem, powodzonka nie rozpij mi się jak ja @ puma, żebyś nie latał w spodenkach do sklepu przy minus - 11.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.