Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Premium
Opublikowano

Witam to tylko moja propozycja , mianowicie może dodać do spraw forum temat lub dział w którym były by informacje na temat zmian w składzie administracji , zawierałoby to takie informacje jak: awanse , degradacje i dlaczego tak , a nie inaczej. Wchodząc dziś na forum zauważyłem , że @ czak nie jest już modem i nie wiem czemu czy sam zrezygnował czy został zdegradowany itd , a myślę że takie informacje są przydatne dla ludzi na forum , pozdro

@ Ptychu Chyba nie do końca zrozumiałeś propozycje , chodzi mi tu o administracje forum tj. od mod'a do właściciela , serwery mają swoje działy i tam chyba najlepiej to napisać...

@ Petrektt Niby mógłbym napisać do kogoś czemu już nie jest modem , j@ itd , ale napisanie jednej informacji dla wszystkich nie jest jakieś czasochłonne , chyba nie chcesz mi powiedzieć , że masz tyle obowiązków na forum , że nie masz czasu 1 posta napisać?! Nie mówię , że musi to pisać @ Dudnes , obojętnie kto z wyższej administracji mógłby to napisać :)

• Lubię to! 6
Opublikowano

Z jednej strony spoko, ale z drugiej to nie potrzebne. Jeśli ktoś chce to się dowie, dlaczego ktoś awansował czy nie. Na nie.

@ 666Apostol Nie mam nic przeciwko, żebym nawet ja to pisał, jeśli większość będzie za twoją propozycją.

• Zasłużony
Opublikowano

Absolutnie na nie. Po co społeczność forum ma wiedzieć o degradacji i rezygnacji, a tym bardziej powodach wyżej podanych sytuacji.. Jakoś nie specjalnie to zmieni funkcjonowanie zwykłych użytkowników itd. 

@ czak myśle, że jeżeli tylko go zapytacie otrzymacie sensowna odpowiedź co/dlaczego/kiedy/gdzie/po co/komu/czemu itd. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Na każdym forum taki dział awanse/degradacje/rezygnacje jest oczywistością, jestem w pełni za. To się tyczy adminów itd, nie tylko administracji forumowej, pozatym w powodzie zawsze można napisać "Decyzja Administracji" czy "Powody prywatne".

• Legenda
Opublikowano

Ja osobiście nie widzę przeszkód aby coś takiego ogarnąć.

Nie przeszkadzałoby to nikomu, a użytkownicy byliby na bieżąco, kto aktualnie jest modem, czy też nie jest.

• Legenda
Opublikowano

Ja jestem neutralny, jeżeli będzie jakiś ważny powód zmian składu czy degradacji, to na pewno i tak się jakaś informacja pojawi, ale dział mógłby być.

• Lubię to! 2
  • Premium
Opublikowano

Myślę,  że propozycja jest jak najbardziej na +. Nie musi nikt tego uzupełniać.  Osoby,  które składają rezygnację to piszą powód i tyle,  reszta wie czemu i dlaczego. 

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Jak dla mnie dobra propozycja

Jestem za przyjeciem

Opublikowano

Cóż myślę, ze można coś popróbować. Użytkownicy na forum będą wtedy na bieżąco wiedzieć kto za co dostaje awans / degradacje, a skończy się może w końcu pierdzielenie, że ktoś dostał awans za $$$.

Neutral

• Właściciel
Opublikowano

Osobiście nie mam nic przeciwko, powody awansów czy degradacji możemy upubliczniać dla każdego w przypadku stanowisk dotyczących forum bądź moich serwerów. Jeżeli właściciele pozostałych serwerów zgodzą się na publiczne informacje możemy spróbować.

@ Nikt.serduszko.gif @ BlaDy* @ SztangaBicepS @ Zawiszak? @ Zdolna. co wy na to?

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jak najbardziej na tak. Wszytko stało by się jasne kto, co i jak 😉

• Właściciel
Opublikowano

Ogólne - Sprawy dotyczące forum - rangi - "Awanse i degradacje"

W tym temacie będzie znajdował się spis każdego awansu na naszej sieci oraz degradacji, temat będą uzupełniać moderatorzy, właściciele serwerów oraz opiekunowie.

• Właściciel
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

propozycjazaakceptowana.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 4 tygodnie później...
  • Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

archiwum.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.