Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

nietypoweswieto5.png.08d112fd2ab70c25036d6b5d5f534633.png

Dzisiaj, 10 grudnia wypada Światowy Dzień Bota

Nie do końca wiadomo kto i kiedy dzień ten ustanowił, ale na pewno obchodzony jest już od kilku bądź kilkunastu lat.

Bot pochodzi od słowa "robot" i oznacza program, który wykonuje pewne czynności zamiast człowieka.

Jak możemy zauważyć, w dzisiejszym świecie rozwój technologii, robotyki czy sztucznej inteligencji znacznie przyspieszył i dalej przyspiesza.

Jedne z programów, które opierają się na botach to zapewne wszystkim znane: Facebook czy Messenger.

W środowisku gier boty występują również. Chociażby aimbot, który wyręcza gracza w celowaniu i strzelaniu, Jak wiadomo, używanie go nie jest pozytywnie odbierane przez graczy.

Boty używane są także w grach typu MMORPG, gdzie są odpowiedzialne za automatyzowanie wykonywanych przez gracza czynności.

Ciekawostka: Botyka to wykorzystywanie wiedzy na temat zachowania ludzi do modelowania i symulowania cyfrowych postaci.

bocik.jpg.f1b0fe6553bd7cee38481ea5805f9335.jpg

Przyznajcie się, kiedy ostatnio graliście jak "boty"? :cry: 

bottt.jpg.05ddc1f565fddf4aebad4cca79d05e1f.jpg

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 3
  • Premium
Opublikowano
11 minut temu, A~S~ napisał:

@ ♥Karo♥ ooo jest twoje święto słodki botku hahaha :D, plus dla pani redaktor za ten temat :D! 

W tym momencie masz żółtą kartkę.

Tylko, że to ja na tobie fragi nabijam xD 

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, ♥Karo♥ napisał:

W tym momencie masz żółtą kartkę.

Tylko, że to ja na tobie fragi nabijam xD 

Dobrze ale mówiłem Ci że ktoś jak mówi Ci bot to nie znaczy nic złego słodki botku xd. Wręcz przeciwnie oznacza to jego słabość używając tego słowa xd. A jak patrzę jakk grasz to mnie szlak jasny krew jasna zalewa jak mnie bijeeszz xddd. 

• Premium
Opublikowano
2 godziny temu, Gosia ?! napisał:

@ ESL patrz, już nawet piszą o Tobie 

Chyba to coś o Tobie kochana :33 

Szkoda, że nie ma nic o małych bo świetnie pasuje <3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.