Jump to content
Karcok

Pozdrowienia dla Największych osób na Katujemy

Recommended Posts

• Popular Post

Chciałem z całego serduszka pozdrowić jak gdyby nigdy nic, swoich serdecznych przjaciół aka lojalnych przywódców plemień Ugandy:

@  Gosia ?!  @  czak  @ visca  @  Titania  @  Dudnes

Chciałem tylko powiedzieć, że tęsknie za wami, nie za tym całym bajzlem i stresowaniem się który serwer będzie następn martwy (XD) Tylko za zespołem który mógłby śmiało zarządzać Cyprem i zawartością w jego banku, bez obaw o to, że coś pójdzie się "kochać". Osoby na których nigdy nikt się nie zawiódł i zapewne się nie zawiedzie, którym można śmiało zaoferować lampkę szamapana i oddać całe kluczem, wraz z zawartością portfela bez obawy, że coś zniknie (Jedyne co zniknie w przypadku Dudnesa, to pewnie wasza prezeratywa w portfelu).

Jesteście bardziej pracowici niż mrówki, a nie koniecznie odpowiednio dobrze za to wynagradzani

Żyjcie kochani dobrze i pamiętajcie, że pijany Niemiec o was zawsze pamięta :katdzieki:

• Like 2
  • KAT 7
  • I love it 6

Dzięki bardzo Karolku za miłe słowa, pamiętaj, kontakt zawsze jest i może Dudnes nie zabierze tej prezerwatywy z portfela!

Zawsze czytam tego typu rzeczy z uśmiechem na twarzy i z nostalgią za minionymi chwilami, które mam nadzieję, że jeszcze powrócą. Jak nie - pozostanie zorganizować wielkie spotkanie rodzinne Katujemy, już nie przez kabelek :peepoDrink:. Jakby nie patrzeć, to zbudowaliśmy i nadal budujemy kawał legendy. I my o Tobie pamiętamy Kurczok, takiego pozytywnego świra, a przede wszystkim przyjaciela nie sposób jest zapomnieć :pepelove: 

• Like 1
  • I love it 2

W dniu 20.04.2024 o 11:47, Karcok napisał(a):

Jedyne co zniknie w przypadku Dudnesa, to pewnie wasza prezeratywa w portfelu)

I wydało się :sadKEKW:

Kurczak to zawsze człowiekowi serduszko podpali chociaż na chwilkę :przytulas:

Niech zdrówko zawsze dobre Ci będzie i czekam na weselicho :dogosmile:

• I love it 1

• 6 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.