Popular Post Karcok Posted April 20, 2024 Sponsor Popular Post Share Posted April 20, 2024 Chciałem z całego serduszka pozdrowić jak gdyby nigdy nic, swoich serdecznych przjaciół aka lojalnych przywódców plemień Ugandy: @ Gosia ?! @ czak @ visca @ Titania @ Dudnes Chciałem tylko powiedzieć, że tęsknie za wami, nie za tym całym bajzlem i stresowaniem się który serwer będzie następn martwy (XD) Tylko za zespołem który mógłby śmiało zarządzać Cyprem i zawartością w jego banku, bez obaw o to, że coś pójdzie się "kochać". Osoby na których nigdy nikt się nie zawiódł i zapewne się nie zawiedzie, którym można śmiało zaoferować lampkę szamapana i oddać całe kluczem, wraz z zawartością portfela bez obawy, że coś zniknie (Jedyne co zniknie w przypadku Dudnesa, to pewnie wasza prezeratywa w portfelu). Jesteście bardziej pracowici niż mrówki, a nie koniecznie odpowiednio dobrze za to wynagradzani Żyjcie kochani dobrze i pamiętajcie, że pijany Niemiec o was zawsze pamięta 2 7 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FIHU Posted April 20, 2024 Share Posted April 20, 2024 Dobrze mieć takie osoby wśród przyjaciół 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanPukawka Posted April 20, 2024 Sponsor V.I.P Share Posted April 20, 2024 Drugi Niemiec też o was pamięta mordeczki. Karcoczku teraformacja. :) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 20, 2024 Share Posted April 20, 2024 Dzięki bardzo Karolku za miłe słowa, pamiętaj, kontakt zawsze jest i może Dudnes nie zabierze tej prezerwatywy z portfela! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gosia ?! Posted April 20, 2024 V.I.P Donor Share Posted April 20, 2024 Zawsze czytam tego typu rzeczy z uśmiechem na twarzy i z nostalgią za minionymi chwilami, które mam nadzieję, że jeszcze powrócą. Jak nie - pozostanie zorganizować wielkie spotkanie rodzinne Katujemy, już nie przez kabelek . Jakby nie patrzeć, to zbudowaliśmy i nadal budujemy kawał legendy. I my o Tobie pamiętamy Kurczok, takiego pozytywnego świra, a przede wszystkim przyjaciela nie sposób jest zapomnieć 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted April 21, 2024 Owner Share Posted April 21, 2024 Ty to jednak masz czasami odklejki xDDD 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Titania Posted April 22, 2024 Investor V.I.P Woman Share Posted April 22, 2024 W dniu 20.04.2024 o 11:47, Karcok napisał(a): Jedyne co zniknie w przypadku Dudnesa, to pewnie wasza prezeratywa w portfelu) I wydało się Kurczak to zawsze człowiekowi serduszko podpali chociaż na chwilkę Niech zdrówko zawsze dobre Ci będzie i czekam na weselicho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstersztyk Posted November 8, 2024 Donor Share Posted November 8, 2024 Temat został przeniesiony do archiwum! Od ostatniego wpisu minęło co najmniej 14 dni. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts