Jump to content
Horazon

Bywajcie!

Recommended Posts

Chciałbym zacząć ten temat jakoś wybitnie, lecz nie potrafię, więc zacznę go w dokładnie ten sposób.

Na forum byłem prawie półtora roku i przez ten czas zdążyłem poznać naprawdę wiele wartościowych (i zapewne trochę mniej także) osób. Dziękuję wam wszystkim za spędzony ze mną czas, za odbyte rozmowy i przegrane godziny w różnych gierkach. Nigdy nie zapomnę o was i liczę, że wy o mnie także.

Zdążając jednak do brzegu, wszystko ma swój koniec. W ostatnich dniach, tygodniach i miesiącach mój zapał do sprawowania jakichkolwiek funkcji na forum powoli ostygał. Myślałem, że nowe obowiązki i nowe środowisko do działania w postaci redakcji pomoże mi się jakoś pozbierać i zmotywować. Niestety myliłem się, dlatego przepraszam wszystkich, których oczekiwania co do mnie zawiodłem. Mam nadzieję, że nie ma osób niezastąpionych i znajdziecie kogoś jeszcze lepszego na moje miejsce.

Teraz już w dość tradycyjny sposób pragnę podziękować wszystkim, których wymienię poniżej, a także tym których z jakiegoś względu pominę.

@ WZL Byłeś dla mnie jak ojciec, brat, kuzyn, wujek i sam nie wiem co jeszcze. Dziękuję ci za wszystkie godziny spędzone na tsie, za gry, za porady, za rozkminy, a przede wszystkim za obustronne zaufanie i szczerość. Liczę, że kontakt dalej utrzymamy i jeszcze zrealizujemy wszystkie nasze wcześniejsze plany.
@  Adik  Chociaż między nami zawsze było różnie, to jednak zawsze było śmiesznie i wychodziło na plus. Tobie również dziękuję za to co razem robiliśmy, za naszą współpracę i wspólne rozmowy o wszystkim. 
@ Gosia ?! Kochana mamo! Dziękuję za zaufanie i danie ogromnej szansy, którą mam nadzieję w pewnej części wykorzystałem. Dziękuję za wszystko co dla mnie zrobiłaś i za to, że czasami przymykałaś oko na to co ja robiłem.
@ ElementaR Kochany tato! Dzięki za niezwykle moralizujące rozmowy na teamspeaku i za wnoszenie świetnej atmosfery w naszą rodzinkę. Zawsze jak będę patrzył na ser ementaler będę ciebie wspominał.
@  Miks @  psychopataznozemlata @  Waylee @  yalla @  xanszef @  tedy_p_ @  Szikago @  Jakub_Tm @  UyzsL @  FiFi0753 @  iTk- @  jolo @ katu.webp Emilqa

Kochana diglowa rodzinko! Chociaż jest was tak dużo i jesteście tak różni to mam nadzieję, że się nie obrazicie za to, że wspomnę was razem. Dziękuję wam za lepszą lub gorszą pracę i za wszystkie spędzone z wami chwile. Do wielu z was miałem jakieś problemy, wielu z was miało coś do mnie, jednak pamiętajcie - ja już dawno o wszystkim zapomniałem. Jak to mówią: co złego to @  Adik (taki żart, ale od teraz z problemami do niego ;)
@  dERYL Oj szefuńcio, szefuńcio... Sporo za nami i dlatego mam nadzieję, że długo o sobie nie zapomnimy. Po raz ostatni przepraszam cię za te kotlety, bindy i te wszystkie przyp***dolki o nic. Szkoda, że nie będziesz miał już więcej okazji, żeby się na mnie roz**bać... (taki żarcik na odchodne)
@ Senior_1337 Uczeń! Flaszka! Jesteś mistrzem humoru i zawsze bądź tak optymistyczny. Liczę, że trudne życie jednak kiedyś obróci się na twoją stronę i leżąc z drinkiem w ręku wspomnisz o takich wesołkach jak my. 
@  Titania Dzięki za wszystkie nasze rozmowy, za danie szansy w redakcji i to, że zawsze się mną zainteresowałaś.
@ BaNaN Kolego sympatyczny, dziękuję za długie popierdzielone rozkminy i za każdą gierkę w valo. Chciałbym powiedzieć nie zmieniaj się, ale mimo wszystko jednak lepiej jakbyś trochę przyhamował. Dlatego nie nadstawiaj się czerwonym i chociaż postaraj się unikać konfliktów. Między nami nigdy spiny nie było, dlatego bardzo się cieszę, że jakoś dotrwaliśmy do tego momentu.
@  Jabba. Jakby nie było przez spory czas ze sobą współpracowaliśmy, dlatego serdecznie ci dziękuję. Przepraszam cię za wszystkie moje błędy, za te słabe gt i za jakąś taką dziwną atmosferę ostatnimi czasy. Powodzenia!
@  PanPukawka Dzięki za to, że po prostu jesteś i za twoje podejście do życia.
@ Night0oo Dzięki za tego grubasa z OM1, bo dzięki tobie wziąłem się za siebie ;)
@ ally Witaj koleżanko! Między nami zawsze było różnie, o czym wiemy oboje. Ostatnimi czasy było chyba lepiej, dlatego chciałbym, żebyś właśnie przez ten pryzmat patrzyła na mnie. Nigdy nie miałem na celu atakowania ciebie.
@ LEGENDAR Dzięki za wszystko i za to jaką osobą jesteś. Tylko się tak więcej nie raguj w lolu, bo złość piękności szkodzi.
@  MLK. Dziękuję za te warny. Chociaż niczego mnie nie nauczyły, to przynajmniej były słuszne. 
@ walter biały Dzięki za wszystko! Chociaż na początku nie uważałem cię za dobrego redaktora to wiele zyskałeś w moich oczach przez czas pełnienia funkcji. Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś wrócisz i pokażesz swój potencjał.
@  HeliX No niestety ze względów oczywistych nie dokończymy naszego przedsięwzięcia, ale i tak dzięki za chęci!

Niestety resztę wymienię tylko przez pingi. Z każdym z was łączą mnie jakieś wspólne rozmowy/wspomnienia/chore akcje, dlatego wszystkim wam dziękuję:
@ Wika @  Paweł. @ dbk @  Dudnes @  happy. @  visca @  Leek @  Rudzia @ Marcivn @ Gum!s S4rr0w @  zymmu @  hudinii @ Nsany @  julkajestem @ Vanilla. @  _Marcinek_ @ Nomeron @  P1terek  @ ToNaRi @ AdellS @ ryuq  @ Buju Katujemy.eu

pomysł na pingi stolen from @ dbk

• Like 3
  • KAT 2
  • Wow 1
  • Wrr 1
  • Sad 29

• Moderator

Rozumiem, że na każdego przychodzi czas i z bólem serca trzeba to zaakceptować. Broń boże się nie zmieniaj, jesteś prześwietną osobą, ciekawą, nie boisz się wypowiadać i jeszcze ten małpiszon na profilowym. Normalnie bosko. Kochaniutki, mój numer masz i wiesz gdzie mnie znaleźć. Kocham cię Piotrullo :hugcatto:

• I love it 2

Eh Amazonku mój kochany, pamiętaj, że zawsze znajdziesz we mnie wsparcie. Dalej jesteś dla mnie jak brat, dla mnie te chwile również były niezapomniane, nasze wspólne odklejki, które łapały nas średnio raz na 2 minuty, wspólny rozmowy na TS3 oraz cudowne gierki( w szczególności wingman'y). Ciężko mi to pisać, lecz DZIĘKUJĘ Ci za świetną współprace, która zaczęła się od wspólnego adminowania na OM1 i pomyśleć, że spędziliśmy ze sobą prawie 2 lata na wspólnej rozmowie pisaniu do siebie. Niestety "coś się kończy coś zaczyna", lecz każdy ma swój gorszy moment w życiu. Trzymaj się, oraz pamiętaj, że ja jak i całą ekipa z TS oraz Only Deagle nigdy o Tobie nie zapomnimy. Jeszcze raz DZIĘKUJE Ci za wszystko:przytulas:

• I love it 4

• Owner

Jakbyś jednak wrócił to obiecuje, że nie będę Cię już banował xD 

.. a tak poważnie trzymaj się, mamy nadzieje, że będziesz nas odwiedzał. Każdy kiedyś w swoim życiu wypala się z takich rzeczy ale do tego zawsze się wraca! 

• Like 1
  • Haha 5

12 godzin temu, Horazon napisał(a):

@  Jabba. Jakby nie było przez spory czas ze sobą współpracowaliśmy, dlatego serdecznie ci dziękuję. Przepraszam cię za wszystkie moje błędy, za te słabe gt i za jakąś taką dziwną atmosferę ostatnimi czasy. Powodzenia!

Współpraca nie była zła tylko ta atmosfera zrobiła swoje.

No nic życzę powodzenia i zdrowia w życiu! 3maj się!:eeeh:

• Like 2
  • I love it 2

Dziękuje Horazonku za wszystkie chwile spędzone w miłym towarzystwie i za wszystkie gierki, w które mieliśmy przyjemność pograć. 
Drzwi są dla Ciebie zawsze otwarte! 
Trzymaj się mordini! ❤️

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.