Legend Popular Post Titania Posted August 31, 2023 Investor V.I.P Woman Legend Popular Post Posted August 31, 2023 z @ Gosia ?! Prawdopodobnie jeden z nielicznych wywiadów głosowych autorstwa @ Titania , a w rolach głównych nasz najcenniejszy diament Katujemy.eu - @ Gosia ?! . Zachęcam wszystkich do odsłuchania całego wywiadu oraz możliwości poznania @ Gosia ?! od nieco innej strony. Dodam, że wywiad powstał bez jakiegokolwiek przygotowania, a sam montaż jest całkowicie amatorski. Wiem, że wiele rzeczy można było zrobić lepiej i mogłabym, jednak jest to wywiad 4fun, dla was i dla samej zabawy, bo właśnie o to w tym chodzi! Wywiad nie ma na celu nikogo urazić, a treści użyte w nim są tylko w celach humorystycznych. >>> WYWIAD Z GOSIA <<< PS: Proszę nie zrażać się długością. Wiem, że tylko nieliczni przesłuchają całość, ale @ Gosia ?! to zbyt ciekawy człowiek, aby skracać to, co stworzyłyśmy razem. Miłego słuchania! Streszczenie dla leniwych 0:59 - Jak znalazłaś się na Katujemy? 02:01 - Czy posiadałaś jakiekolwiek serwery bądź sprawowałaś nad nimi opiekę na Katujemy? 04:32 - W czym czujesz się najlepiej na forum? Co robisz najlepiej, a wykonywania czego unikasz? 06:55 - Myślałaś kiedyś o tym, aby całkowicie przejąć sieć? 08:16 - Chciałabyś przybliżyć kierunek studiów oraz drogę, którą wybrałaś w swoim życiu? 09:30 - Masz jakieś plany po ukończeniu studiów? 10:02 - Ile będzie trwała Twoja droga edukacyjna? 11:50 - Dlaczego Twoim ulubionym piwem jest żubr? 13:08 - Jak powstała menelnia > mieszkanie z menelami? 14:10 - Co lubisz robić w wolnym czasie? 15:15 - Gosia proponuje alkohol 15:30 - W jaki sposób chciałabyś dokonać zmian na forum? Czy jest coś co chciałabyś zmienić? 16:58 - W jaki sposób widzisz swoją przyszłość? Gdzie widzisz siebie za 5 lat? Jakie masz marzenia? 18:34 - Co w ostatnim czasie zrobiłaś szalonego? 19:24 - Czy chciałabyś coś zmienić w swoim życiu, zachowaniu? Masz jakieś złe przyzwyczajenia, których chciałabyś się pozbyć? 21:10 - Masz swój ulubiony gatunek muzyczny? Utwór? 23:12 - Kto jest dla Ciebie najlepszym przyjacielem na forum? 25:18 - W jaki gry lubisz grać, a w jakie udało Ci się już pogrywać? 26:40 - Czy lubisz masaż stóp? 26:58 - Jaki masz rozmiar stópki? 27:36 - Jakie jest Twoje ulubione anime? 28:35 - Co Cię uszczęśliwia? 30:01 - Reklama klapek kubota 30:30 - Gosia pozdrawia. Osoby wspomniane w wywiadzie: @ Zawiszak? @ Kuchcik @ dejmano @ Karcok @ Dudnes @ ElementaR @ Ejdrien. @ Rudzia @ Paweł. @ dERYL @ WZL @ Night0oo @ MLK. @ Namey @ visca @ LEGENDAR 7 2 15
Legend czak Posted August 31, 2023 V.I.P Donor Legend Posted August 31, 2023 Uuuu też taki chce :D nawet znajdę czas. Jutro będzie odsłuchiwane :3 No ok, przesłuchałem całe, wstawki humorystyczne mega xD sama forma wywiadu, fajnie że tak z marszu wszystko. Się po śmiałem. :D Gosia fajne odpowiedzi, mega osoba. No i jak to mówią, kto nie pije szampana... xD 2 1 3
Paweł. Posted August 31, 2023 Posted August 31, 2023 Wywiad super, bardzo dobry! @ Titania potężne wstawki 8) @ Gosia ?! 3 1 1 3
Deserved .dERYL Posted August 31, 2023 Sponsor V.I.P Deserved Posted August 31, 2023 5:31 -> Kłamstwo hahaaha 7:54 -> MISTRZOSTWO XD 11:31 -> A najlepiej PEREŁKE 12:34 -> Monia XDDDD 14:47 -> wychodzi na to że Gosia, nie ma wolnego czasu 16:21 -> XDDDDD 18:23 -> SŁODKA WÓDKA.. 19:07 -> Monia #2 XDDDD 20:43 -> 25:45 -> również 29:04 -> Z serii "poznajcie titanie" Zdecydowanie najlepszy wywiad, jaki słyszałem... 30 minut ciągłego śmiania się, polecam każdemu Ogromne gratki dla ciebie @ Titania za pomysł! 3 1 1 2
k1nzzz Posted August 31, 2023 Posted August 31, 2023 Bardzo fajnie się tego słucha! Czekam na więcej :D 5 1 2
Moderator wuzelove Posted August 31, 2023 Sponsor Editor V.I.P Moderator Posted August 31, 2023 Dziewczyny, szacunek naprawdę wielki szacunek za tak oryginalny, niepowtarzalny oraz najlepszy wywiad z całej ich historii, tak jak napisał @ dERYL 30min lub nawet więcej (tak przewijałem po kilka razy do tyły ) ciągłego śmiechu. @ Titania naprawdę super pomysł a jeszcze lepsze wykonanie. @ Gosia ?! wielki PLUS dla Ciebie za podjęcie się tego wywiadu, nie każdy by miał odwagę podjąć się tego wyzwania. Polecam każdemu oglądnąć, bo naprawdę warto. 5 1 2
Legend dejmano Posted August 31, 2023 V.I.P Donor Legend Posted August 31, 2023 koks, przesłuchałem cały 3 1 1 2
Legend Karcok Posted September 1, 2023 Sponsor Legend Posted September 1, 2023 Bardzo fajny wywiadzik, osobiście bym zmienił parę rzeczy. 1. Animowane tło do filmu, aby takiej pustej czerni nie było. 2. @ Titania Wyjmij mikrofon z du*y, bo masz głos jak Kaczyński na przemówieniu. 3. Zbalansowałbym głos, raz Gosia jest głośno, raz Titania bardzo cicho. 4. Wyszło za********e i czekam na więcej 3 3 3
V.I.P rzanetka Posted September 1, 2023 Woman V.I.P Posted September 1, 2023 Najlepszy montaż <3 Bardzo fajny wywiad, aż czekam na więcej xd 3 1 1
Donor FIHU Posted September 1, 2023 Donor Posted September 1, 2023 Panią redaktor ciut cichutko słychać Wywiad bomba 2 1 1
lucek_mostowiak Posted September 1, 2023 Posted September 1, 2023 Wywiad głosowy, mega wyszło!!! Jeszcze dorzucić do tego kamerki i w ogóle bajka! 2 1 1
Werkaa Posted September 1, 2023 Posted September 1, 2023 Bardzo przyjemny wywiad, umilił mi dzisiaj czas w pracy ☺️ 2 1 1
Owner Dudnes Posted September 1, 2023 Owner Posted September 1, 2023 Małgorzato, Małgorzato XD Ten montaż to wygrał wszystko Ogólnie fajna forma wywiadu, tylko tak jak wspomniał @ Karcok twój mikrofon tutaj nadawal na różnych falach, raz ciszej raz głośniej ps: słucham słucham również się cieszę, zawsze wiedziałem że wrócę tylko nie byłem pewny kiedy 😂 2 1 1
V.I.P Łasica Posted September 2, 2023 Investor V.I.P Posted September 2, 2023 Fajny wywiad, pozdrawiam Małgorzatę 2 1 1
Guest Posted September 2, 2023 Posted September 2, 2023 2:59 "to był chyba DWUMAPS" XDDDDDDDDDDDDDDDDD Małgorzata mniej taktycznych papierosów na balkonie pls
Deserved Rudzia Posted September 2, 2023 Investor Woman Deserved Posted September 2, 2023 Super wywiadzik, szkoda, że @ Gosia ?! nie wspomniała, że decyzja o wspólnym mieszkaniu zapadła po sporej ilości %% XD 4
Katowicz Vanilla. Posted September 3, 2023 Sponsor V.I.P Deserved Woman Katowicz Posted September 3, 2023 @ Gosia ?! Małgorzato nasza kochano taki rym fajny : mamo myślę że mi się udało, fajnie się zrymowało Tymczasem Gosia w drodze do żabuni po żuberka Jak to nie pijesz żuberka? A nasze pierwsze spotkanie i kupienie 12paka żubra w promo to nic? oj tak Gosia przerywająca mi fabułę Tomb Ridera bo trzeba coś na forum zrobić. Szanuje się. @ Titania kto nie pije, kto nie ryzykuje noo ten teges hahaha mistrzyni 23:48 - sadeg a byłam pierwszą osoba z którą się spotkałaś z forum neta etc. No cóż.. Dobry wywiad Monia. 1 1
Recommended Posts