Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

WYWIAD.gif.5b6e86e55e4005447c195b46a987189e.gif

11b.png.d5979649c5d3679d1dcd1ac08f4b7ef4.png.ac782b9475ba9f1ed1fde3773432d6e4.png.739871e9d7c654fe19c7a948183692d5.png

[WZL]:Dzisiejszego ciepłego i przyjemnego dnia mamy zaszczyt powitać zabawnego osobnika naszego forum, który jak sam twierdzi ,,gdzie moderator nie dopatrzy, tam Horazon zajrzy". Na początek powiedz nam coś o sobie, jak się tu znalazłeś.

[Horazon]:Dzień dobry wszystkim! Na imię mam Piotr, a dla znajomych jestem Horazon. Tak szczerze to znalazłem się tutaj przypadkiem. Kiedyś dawno temu grałem na innej sieci, jednak nasze drogi się rozwiodły. W poszukiwaniu nowego serwera trafiłem na OM1, na którym spotkałem się z miłą atmosferą. Pewien użytkownik (Nomeron) zachęcił mnie do założenia konta na forum i złożenia podania na administratora. Od tamtego czasu jakoś tu jestem i pomagam tworzyć tą przecudowną społeczność.

[WZL]:Świetnie, że trafiłeś akurat do nas, super mieć taką osobę w naszych szeregach. Wakacje już powoli mijają, więc może opowiesz nam jak Ci minęły.

[Horazon]:Tegoroczne wakacje były bardzo ciekawym przeżyciem. Może nie były zbytnio pracowite, krótko - kolokwialnie mówiąc się op***dalałem, ale mi się podobały. Rozpocząłem je od zagranicznych wojaży po Niemczech i Słowacji. Zajmowałem się głównie moimi ulubionymi wakacyjnymi czynnościami, czyli zwiedzaniem i wchodzeniem na góry. W Niemczech mieszkałem w malowniczej górskiej miejscowości położonej w dolinie Łaby. Na Słowacji o ile krajobraz w okolicy był może trochę mniej malowniczy, to góry były znacznie wyższe. Chociaż wchodzenie było bardzo męczące i zajmowało wiele czasu to widoki na górze idealnie to wynagradzały. Swoje zmagania relacjonowałem sporej grupie osób z forum - pozdrawiam @  WZL @  Adik @ katu.webp Emilqa @  julkajestem@  visca@  LEGENDAR @  Nsany@  _Marcinek_. Kiedy już wróciłem do Polski to po dwutygodniowym pobycie w domu zaczęła się druga część wakacji - wczasy pod... gruszą i prawie dwa tygodnie opierdzielania się najpierw nad jeziorem, a potem na wsi. Wszystkim serdecznie polecam takie wakacje.

[WZL]:Widzę, że bardzo aktywnie spędziłeś tegoroczne wakacje, pewnie każdy chciałby przeżyć taką przygodę w swoim życiu, ba sam chciałbym tak je spędzić. 

Jeśli tak lubisz podróżować, to opowiedz czy to twoje ulubione hobby czy jest jakaś inna czynność, którą lubisz bardziej.

[Horazon]:Podróżowanie jest super, jednak jak wiadomo jest to hobby dość wymagające czasu i pieniędzy, dlatego na co dzień trzeba znaleźć sobie jakieś inne. Moje zainteresowania skupiają się głównie wokół nauk ścisłych. W wolnych chwilach często czytam czy to o właściwościach pierwiastków, czy wydarzeniach powiązanych z eksploracją kosmosu, czy nawet ekonomii lub o dziwo matematyki wyższej. Z takich bardziej praktycznych i przyziemnych rzeczy to lubię rozwiązywać krzyżówki, sudoku lub samodzielnie coś tworzyć. 

[WZL]:Nauka to bardzo ciekawe zainteresowanie, na pewno jesteś w tym nielicznym gronie osób, które tak właśnie lubią spędzać swój wolny czas. Dobrze jest też znać języki obce by móc komunikować się poza granicami naszego kraju. Czy jest jakiś język, który dobrze znasz lub chciałbyś się go nauczyć, ponieważ tak jak opowiadałeś wcześniej lubisz podróżować, a jak wiadomo za granicą ciężko się dogadać w naszym języku.

[Horazon]:To fakt. Za granicą jest ciężko się dogadać, a w szczególności w Niemczech, gdzie jak zauważyłem w większości język angielski nie wystarcza. Mimo tego są kraje, w których można dogadać się również po polsku. Chodzi mi tutaj przede wszystkim o kraje słowiańskie, czego doświadczyłem głównie w Czechach i na Słowacji. Nasze języki są dość podobne i choć niektóre słowa mogą czasami wydawać się śmieszne to i tak są w miarę zrozumiałe. Wracając do pytania - sądzę, że w miarę dobrze umiem angielski i ciągle uczę się niemieckiego. Od dłuższego czasu planuję zacząć się uczyć kolejnego języka, jednak nie mogę się zdecydować jakiego konkretnie. W mojej głowie chodzą takie najbardziej popularne, jak hiszpański czy francuski, ale również przez głowę przechodzą mi dość rzadko wybierane, takie jak fiński, grecki czy łacina. Aktualnie jednak brak mi odpowiedniej motywacji. Może kiedyś się zmotywuję...

[WZL]:Dobrze jest znać języki obce, w tych czasach są one bardzo ważne. Doszły mnie słuchy, że mieszkasz niedaleko Rosyjskiej granicy, więc powiedz mi czy rozumiesz ten język w jakimś stopniu, a może znasz jakieś powiedzenia.

[Horazon]:Jeśli chodzi o język rosyjski to znam zaledwie parę zwrotów oraz przede wszystkim umiem czytać cyrylicę. Ta umiejętność jest o dziwo bardzo przydatna, szczególnie w internecie i naszej kochanej grze - CSie, gdzie można spotkać naprawdę wiele osób z Rosji czy też Ukrainy, co jeszcze bardziej potęguje moje położenie geograficzne i wyszukiwanie sprzyjających serwerów... W każdym razie potrafię sporo zrozumieć, jednak samodzielnie nie byłbym w stanie prowadzić konwersacji.

[WZL]:Chyba nikt nie lubi jak w drużynie zdarzy się osoba, która posługuję się cyrylicą na chacie. Jeśli już tak rozmawiamy, to jaka gra była pierwszą, w którą zagrałeś? Czy był to właśnie CS czy jakaś inna i przez kogo zacząłeś grać w gry?

[Horazon]:Tak w sumie to nie pamiętam jaka dokładnie była pierwsza gra, w którą zagrałem, bo najpierw grałem w gry przeglądarkowe. Zacząłem w nie grać głównie za sprawą rodziców, którzy mimo swojego wieku nie są stereotypowi i kolokwialnie mówiąc ogarniają technologię. Jeśli chodzi o inne gry to taką pierwszą był jak pewnie u większości Minecraft, w którego grałem najpierw na telefonie, a potem na komputerze. W Minecrafta zacząłem grać przez kuzyna, który mi go pokazał jako pierwszy.

[WZL]:Chyba każdy grał w Minecraft, bądź chociaż o niej słyszał. Okej, może zejdźmy na razie z tematu gier. Piotrek, jak wiemy nauka jest jest twoim zainteresowaniem, więc może opowiedz nam, do jakiej szkoły aktualnie uczęszczasz oraz jakiej będziesz aplikował po ukończeniu aktualnej.

[Horazon]:Aktualnie jestem uczniem liceum ogólnokształcącego na profilu z rozszerzoną matematyką i fizyką. Po ukończeniu obecnej szkoły planuję pójść na studia, chociaż jeszcze nie jestem zdecydowany odnośnie dokładnego kierunku. Najprawdopodobniej będzie to coś związanego z obecnymi rozszerzeniami bądź coś innego :KEKW:

[WZL]:Ze studiami zawsze łatwej w życiu, chociażby kiedy wysokie stanowiska potrzebują ludzi z kwalifikacjami. Horazon, bo tak brzmi twój nick, powiedz nam skąd pomysł na taki a nie inny.

[Horazon}:Tak szczerze to nie wiem. Nick wziął się stąd, że pewna grupa moich kolegów zaczęła tak do mnie mówić. Po pewnym czasie się do tego przyzwyczaiłem i tak już zostało. Doszło do tego, że niektóre osoby zapomniały jak mam w ogóle na imię :KEKW:.

[WZL]:To fajnie, że twój nick ma jakąś historię. Dobrze Piotrku, wiemy o Tobie już dość dużo, lecz chciałbym zadać Ci jeszcze jedno pytanie. Nasze forumowiczki na pewno czekały na to pytanie od samego początku. Czy masz jakiś obiekt zainteresowań. Czy też może jesteś aktualnie w związku?

{Horazon]:Drogie panie, mam dla was pozytywną wiadomość - aktualnie jestem wolny! Chociaż teraz nie szukam nikogo na siłę, to chętnie przyjmę wszelkie oferty na pv.

[WZL]:Także drogie panie, jeśli szukacie chłopa, który jest zabawny oraz ma sporo zainteresowań, to trafiłyście w 10-tkę. No dobrze, nie będę Cię już męczyć pytaniami, pewnie już jesteś zmęczony po tym kilku godzinnym wywiadzie.  Dobrze, na sam koniec mam dla Ciebie małą zabawę. Do każdej literki z podanego słowa, przydziel jedną cechę na tę samą literę, a dodatkowo do każdej cechy dopisz osobę, do której owa cecha pasuje. A ty słowem jest KATUJEMY.

[Horazon]:

K-kreatywny-@  Adik

A-aktywny-@  visca

T-tragiczny-@  hudinii oczywiście w CSie

U-urocza-@  julkajestem

J-jędzowata-@ katu.webp Emilqa

E-empatyczna-@  Rudzia

M-młody-@  iTk-

Y-yeb**ęty-@  psychopataznozemlata oczywiście w pozytywnym znaczeniu 

[WZL]:Powiem Ci, że totalnie nas teraz zaskoczyłeś. W każdym razie bardzo Ci dziękuję za te parę godzin rozmów. Dowiedzieliśmy się bardzo dużo pozytywnych rzeczy na twój temat, mam również nadzieję że nie Cię zanudziłem i miło spędziłeś ten czas. Jeszcze raz Ci podziękuję i powiem Ci to ja jak i większość osób na forum, nie myśl o odejściu bo jesteś barwną osobą, która co dzień maluje nasze forum. Czy chciałbyś jeszcze na koniec może powiedzieć parę słów lub kogoś pozdrowić?

[Horazon]: Również dziękuję za wywiad i chociaż zajął on tyle czasu to wiem, że udało się nam stworzyć coś dobrego. Dziękuję również naszej kochanej @  Titania, która trzymała rękę na pulsie i chciała ci wyrwać z rąk ten wywiad :KEKW:. Tak klasycznie pozdrawiam mamę, tatę i rodziców... A nie to nie tutaj. Pozdrawiam całą ekipę z tsa i spoza, a także wszystkie wymienione w wywiadzie osoby. Życzę wszystkim miłego dnia. 

11b.png.d5979649c5d3679d1dcd1ac08f4b7ef4.png.ac782b9475ba9f1ed1fde3773432d6e4.png.739871e9d7c654fe19c7a948183692d5.png

PS. to mój pierwszy wywiad także przepraszam za małe błędy,

• Lubię to! 1
  • 5 miesięcy temu...
  • Zasłużony
Opublikowano

image.thumb.gif.ee7f196601a3201d9c5ad34a058c9096.gif

Witamy was w kolejnej edycji Pod Lupą, naszym dzisiejszym gościem, będzie  Właściciel TS3 !

dadaada.gif.75d198a7382e36864f84f38916b6fdf7.gif

@ ElementaR

Spójrzmy, co nasi forumowicze myślą o tej osóbce!

dourodzin.png.441f02ffd142eeebe8570da86cdc7786.png.9d4e1053ef0842739f49b6b7efa37762.png

1.Co możesz powiedzieć od @ ElementaR ?

Użytkownik numer 1. Jedna z najlepszych osób, jakie poznałem na tym forum.

Użytkownik numer 2. Dobry, śmieszny i pozytywnie pie****ty.

Użytkownik numer 3. Stary jest super osobą i super inwestorem

Użytkownik numer 4. Fajny ziomek. Stary to dobry człowiek! 

Użytkownik numer 5. Nie znam za bardzo

Użytkownik numer 6. Spoko mordeczka

Użytkownik numer 7. spoko gostek, troll w csie, bagno

Użytkownik numer 8. Żulica

Użytkownik numer 9. Spoko wariat samochodowy, w dodatku cudowny właściciel!

Użytkownik numer 10. Stary to stary, dobry przyjaciel i współlokator.

Użytkownik numer 11. Całkiem porządny człowiek, twardo stąpający po ziemi

Użytkownik numer 12. Nie znamy się dobrze, ale wydawał się być spoko ziomkiem.

Użytkownik numer 13. Swój chłop do pogadania, pogrania i popicia.

Użytkownik numer 14. W porządku ziomek chociaż nigdy większego kontaktu nie mieliśmy.

dourodzin.png.441f02ffd142eeebe8570da86cdc7786.png.9d4e1053ef0842739f49b6b7efa37762.png

2.Czym według was zasłynął na forum?

Użytkownik numer 1. Z pewnością stażem oraz kreatywnością przy real photos.

Użytkownik numer 2. Ja pamiętam go jako admina tsa ale na forum nie jestem w stanie powiedziec.

Użytkownik numer 3. Swoim boskim Opelkiem 

Użytkownik numer 4. Raczej tylko rangą, bo nie udziela się niestety zbyt często

Użytkownik numer 5. Lenistwem? XD 

Użytkownik numer 6.Puszczaniem bindów na TS

Użytkownik numer 7. Opieką nad ts3

Użytkownik numer 8. Teamspeak

Użytkownik numer 9. Byciem dobrym właścicielem

Użytkownik numer 10. To ktoś go zna? xD

Użytkownik numer 11. stawianiem serwerów do mc dla ekipy

Użytkownik numer 12. Bycie właścicielem najlepszego serwera na sieci

Użytkownik numer 13.Obserwowałam jego pracę na TS3 od samych początków, zasługiwał na aktualną rangę. 

Użytkownik numer 14. Nie jestem w stanie określić.

3.Jaką pierwsza myśl przychodzi wam do głowy gdy usłyszycie @ ElementaR ?

Użytkownik numer 1. Tata

Użytkownik numer 2. Legendar

Użytkownik numer 3. Stary najebany

Użytkownik numer 4. Wódka, Opel, Katowice - któreś z tych.

Użytkownik numer 5. Alkoholik 

Użytkownik numer 6. Audi

Użytkownik numer 7. Samochód, jakaś Audica.

Użytkownik numer 8. :jack4:

Użytkownik numer 9. BAGNO

Użytkownik numer 10.  "Łech" :KEKW:

Użytkownik numer 11. Łech.

Użytkownik numer 12. Spirytus

Użytkownik numer 13. Dobry grajek w csa, dobre poczucie humoru.

Użytkownik numer 14. Super poczucie humoru

4.Czy mieliście okazje zagrać, a może nawet spotkać?

Użytkownik numer 1. I zagrać i spotkać się.

Użytkownik numer 2. I to nieraz :D

Użytkownik numer 3. Jedynie pogadać, choć już niedługo będzie okazja się również spotkać.

Użytkownik numer 4. tak, minecraft, liga, cs, pummel, wiele gier

Użytkownik numer 5. Bywał taki czas, że widziałam go codziennie xD

Użytkownik numer 6. Złodziej killi na summoners rift

Użytkownik numer 7. A jak był robiony wspólny trip Poznań->Radom->Toruń no i dwie wizyty na Kato.

Użytkownik numer 8. Zagrać, rozmawiać i mieszkać xD

Użytkownik numer 9. Graliśmy kiedyś w lola.

Użytkownik numer 10. Zagrac nie raz i grało się dobrze. Do spotkania nigdy nie doszło ale jakby doszło nie wiem czy by alkoholu starczyło :)

Użytkownik numer 11. Tak

Użytkownik numer 12. To i to miałem okazję, nie żałuję :pepel:

Użytkownik numer 13. Kiedyś trochę graliśmy

Użytkownik numer 14. Nie pamiętam, ale chyba tak.

5.Jaką najgorszą cechę posiada @ ElementaR ?

Użytkownik numer 1. Czasem mówi się do niego jak do ściany 

Użytkownik numer 2. Nie potrafię wymienić.

Użytkownik numer 3. Chyba troszkę za dużo pije

Użytkownik numer 4. Jest uparty jak osioł xD

Użytkownik numer 5. Spocuch

Użytkownik numer 6. Nie lubi rapsów :(

Użytkownik numer 7. Nie jestem w stanie jej teraz znaleźć

Użytkownik numer 8. Skąpstwo

Użytkownik numer 9. Nie mam pojęcia.

Użytkownik numer 10. Nie znam takiej.

Użytkownik numer 11. Czasem za łatwo jest go zdenerwować

Użytkownik numer 12. Lenistwo.

Użytkownik numer 13. Kleptoman killi

Użytkownik numer 14. Na chwilę obecną jeszcze takiej nie zauważyłem.

6.Czy jest coś byście chcieli przekazać mu anonimowo.

Użytkownik numer 1. Znajdź se kurna samice jakąś w końcu

Użytkownik numer 2. Raczej nie, będę chciała mu coś powiedzieć to mu wtargnę na pokój xD

Użytkownik numer 3. Zdrowia i pieniążków.

Użytkownik numer 4. Anonimowy donos do Riot Games został zgłoszony

Użytkownik numer 5. Daj sie karnąć opelkiem

Użytkownik numer 6. Byczku, nie zmieniaj się.

Użytkownik numer 7. Jesteś super, nie zmieniaj się

Użytkownik numer 8. Bądź sobą i podbijaj świat!

Użytkownik numer 9. Raczej nie

Użytkownik numer 10. Ponoć gdy kupisz Opla, ptaki na parkingach się przesiadają żeby nie osrać :npc: 

Użytkownik numer 11. -

Użytkownik numer 12. Dlaczego nie wpiąłeś Gosi prawidłowo jednego ramu? Zawału prawie dostała że ma 8 a nie 16 xD 

Użytkownik numer 13. Gdzie są pieniądze za las?!

Użytkownik numer 14. No tata znów nie działa te wideło

Uważajcie na siebie, kto wie kiedy to wy wpadniecie pod naszą lupę!

• Lubię to! 2
  • 2 tygodnie później...
  • Zasłużony
Opublikowano

e2307c9c-8779-40e2-bc20-b68fe9e133d6.png.406ba9a792ac86de249014b57cf08498.png

Ciao Katy, w dniu dzisiejszym lecimy z kolejnym starciem poglądów.

W ÓSMEJ EDYCJI WYSTĄPIĄ:

ST.png.50dc3ac459d4266a5f17ad18926fd3e0.png

@ Horazon                                                               @  dianka.

Projektbeznazwy(18).png.4b929ddd0261bbd97524d66994aa4e04.png

Jeśli mielibyście się cofnąć w czasie, to jaki rok byście wybrali?

avatar.thumb.png.a41ba10dce4593dc1dd3b8069b3593a3.png.e8a36aa90989bfdef214ab7f72f50a80.png

Widzę, że już na start pytania nie są takie proste i wymagają chwili zastanowienia...
To zależy przede wszystkim od tego czy mógłbym się cofnąć w czasie i miejscu, czy tylko w czasie. Bo jeśli pytanie jest o jedno i drugie to na pewno będzie to Anglia w epoce przemysłowej. Ten wybór motywuję chęcią poznania tajników pierwszych znaczących wynalazków mechaniki i elektryki, a także możliwością osobistego poznania ich twórców. Ponadto były to dość spokojne czasy, do których przystosowanie jestem w stanie sobie wyobrazić. Jeśli z kolei byłaby to opcja druga, w której pozostałbym w Polsce, to wybrałbym dwudziestolecie międzywojenne, w którym żyło sporo wybitnych osobistości pochodzących z naszego kraju, a także również byłyby to okoliczności w miarę możliwe do przystosowania się, gdyż w końcu są to czasy, które znamy z opowieści babć i dziadków, a przede wszystkim czasy nie aż tak odległe.

IMG_0133.thumb.jpeg.7e3782067f35e01d08661bec68252893.jpg.6f8c9f739de1a435f2ef6c839e4a0f96.jpg 

Hm, myślę, że może któryś z tych, gdzie byłam jeszcze małym dzieckiem. Fajnie by było wrócić do czasów beztroski i zabawy. 

Czy według Ciebie broń palna powinna być dostępna dla przebadanych ludzi?

avatar.thumb.png.a41ba10dce4593dc1dd3b8069b3593a3.png.e8a36aa90989bfdef214ab7f72f50a80.png

Według moich informacji broń palna jest dostępna w dość szerokim zakresie w Polsce, mimo niektórych wymogów formalnych, zależnych od celu, w którym broń chcemy posiadać. Moim zdaniem obecne podejście do broni jest jak najbardziej akceptowalne i nie wymaga to znaczących zmian prawnych, które powinny polegać co najwyżej na zmianach stricte formalnych. Krótko podsumowując, uważam że sytuację postawioną w pytaniu można utożsamić z obecnym stanem, z którym się zgadzam.

IMG_0133.thumb.jpeg.7e3782067f35e01d08661bec68252893.jpg.6f8c9f739de1a435f2ef6c839e4a0f96.jpg

Ciężkie pytanie…Z jednej strony moim zdaniem, żadna broń nie powinna być dostępna dla ludzi. Nawet tych przebadanych. Często są z tego same nieszczęścia niż pożytek. 

Z drugiej strony, mając ją w różnych sytuacjach zagrożenia życia, człowiek czuje się bardziej bezpieczny.. Ale jednak pozostanę przy tym, że jestem przeciw. Niech sobie strzelają na strzelnicy jak lubią, w celach hobbystycznych (:

Albo w gierce.

Co jest ważniejsze wygląd czy osobowość?

Zdecydowanie osobowość, choć nie ukrywam, że wygląd odgrywa także znaczącą rolę, często będąc zapalnikiem niektórych relacji.

Jak dla mnie osobowość. Wiadomo, że każdy na samym początku patrzy na wygląd. Jesteśmy przecież wzrokowcami. Tylko właśnie fajnie, jakby ten wygląd szedł w parze z fajną osobowością. 

Co wolelibyście powiedzieć drugiej osobie, okrutną prawdę czy małe kłamstewko?

Zależy co uznajemy za kłamstewko. Jeśli kłamstewkiem nazwiemy celowe unikanie tematu, to w niektórych przypadkach jest to uzasadnione, a czasami nawet konieczne. Nie zmienia to faktu, że lepiej powiedzieć prawdę, ale w sposób jak najmniej szkodliwy i przystępny dla drugiej strony.

Lepsza najgorsza prawda niż najlepsze kłamstwo. 

Wolisz dbać o wygląd osobisty czy sprawność umysłową?

Staram się dbać o jedno i drugie, jednak większą uwagę poświęcam sprawności intelektualnej. Być może wynika to z moich obecnych priorytetów życiowych, jakie stanowią ukończenie szkoły i podjęcie dobrego wyboru dalszej ścieżki.

O obydwie rzeczy raczej. Chociaż z tą sprawnością umysłową już trochę na bakier. Kiedyś dużo czytałam, bardzo dużo. Krzyżówki się rozwiązywało czy sudoku :D 

I też więcej było aktywności fizycznej. Teraz też nie narzekam, bo mam akurat taką pracę, że nie stoję w miejscu. 

Ale trzeba w końcu wrócić znowu do treningów, bo i mózg wtedy lepiej funkcjonuje i człowiek pozbywa się stresu. 

Jeśli mielibyście wybrać, dobra książka czy dobry film?

Zdecydowanie dobry film. Ostatnimi czasy coraz mniej czytam, ale warto powiedzieć, że nigdy nie byłem zbytnio zakochany w książkach. Film jest dla mnie przystępniejszy w odbiorze i uderza w zupełnie inne emocje. Warto jednak podkreślić frazę zawartą w pytaniu - "dobry film", ponieważ na badziewia nie ma co tracić czasu ;)

Dobra książka…? Zawsze była to dla mnie o wiele lepsza opcja. W filmie nie ma aż tylu szczegółów, wszystkich scen, które są zawarte w książce. Nie można samemu wyobrazić sobie bohaterów, sytuacji.. 

Ale teraz już mało bardzo czytam i jednak wolę włączyć sobie dobry film. 

Jakie umiejętności chcielibyście opanować do perfekcji?

Na to pytanie jest mi bardzo ciężko odpowiedzieć, wskazując konkretny typ umiejętności. Myślę, że ważną rolę odgrywa w tym aspekcie zdolność logicznego myślenia, ale także warto podkreślić znaczenie licznych kompetencji miękkich, takich jak umiejętność łatwego nawiązywania kontaktu z rozmówcą czy zdolność płynnego wyrażania myśli.

Hm, to teraz sobie polecimy. Na pewno szybkie uczenie się różnych języków, gotowanie jak prawdziwa masterchef XD, śpiewanie, pływanie, gra na gitarce. Dużo by można było wymieniać.

Czy według Ciebie miłość od pierwszego wejrzenia istnieje?

Raczej skłaniam się ku stwierdzeniu, że miłość jest bardzo złożoną sprawą, która rozwija się powoli. Tak zwaną "miłość od pierwszego wejrzenia" wolę nazywać zauroczeniem, które może prowadzić (ale nie musi) do rozwinięcia miłości w przyszłości. 

Nie. Zauroczenie się tak, ale w miłość od pierwszego wejrzenia nie wierzę. 

Czy obecny rząd wam odpowiada, jeśli nie to co byście zmienili?

Ja z natury staram się być apolityczny, dlatego skrytykuję tylko niektóre postawy obecnego rządu, wskazując raczej na konkretne osoby.
Uwagi mam przede wszystkim do wyborów personalnych, które nie zawsze są na najwyższym poziomie. Przede wszystkim wątpliwości może budzić sam fakt mnogości stanowisk w rządzie, podczas gdy stanowiska powinny być ograniczone do niezbędnego minimum.
A podejmując szczegółowo temat co bym zmienił:
-ograniczenie liczby wiceministrów w Ministerstwie Rolnictwa i Ministerstwie Obrony Narodowej,
-zlikwidowanie stanowisk Ministra do spraw równości oraz Ministra do spraw polityki senioralnej i przeniesienie ich kompetencji do Ministerstwa Rodziny, Pracy i Polityki Społecznej,
-zmiana Ministra cyfryzacji - Krzysztofa Gawkowskiego, Ministra spraw zagranicznych - Radosława Sikorskiego, wiceministra rolnictwa - Michała Kołodziejczaka, z powodu niskich kompetencji lub braku poparcia społecznego i zmiana na bardziej kompetentne osoby.
To wszystko oczywiście moja opinia i przykładowe zmiany.

Błagam, tylko nie temat polityki. Powiem tak, było źle, lepiej też nie będzie. Pozdrawiam. 

Wierzysz w teorie ewolucji czy stworzenie człowieka przez boga? 

Zacznijmy od podstaw - teoria ewolucji nie jest czymś, w co można wierzyć, ponieważ jest to teoria naukowa, poparta mniej lub bardziej wiarygodnymi dowodami. Jako człowiek nielubiący zakłamywać rzeczywistości uznaję więc ją za fakt, co do którego wątpliwości mogą budzić niektóre szczegóły. Z drugiej strony mamy Boga i stworzenie przez niego człowieka, w co można wierzyć i ja właśnie wierzę. Ktoś pewnie zada pytanie: "Jak to można pogodzić?" Ja odpowiem szczerze, że nie wiem, jednakże ani nauka, ani teologia nie posiadają wystarczających dowodów, żeby odrzucić ani jedno, ani drugie. Dlatego właśnie według mnie można połączyć w pewnym punkcie te dwie teorie. 
Podsumowując - wierzę w drugie, a w pierwsze nie, bo się nie da, ale godzę się z tym faktem.

Z wiekiem i biegiem czasu zastanawia mnie to niekiedy. Ale wierzę w Boga, więc to drugie.\

Projektbeznazwy(18).png.4b929ddd0261bbd97524d66994aa4e04.png

Z czyimi poglądami się bardziej zgadzacie?

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Witamy was w kolejnej edycji Pod Lupą, naszym dzisiejszym gościem, będzie  nasz Zasłużony!

1.Co możesz powiedzieć od @ Bulbożul ?

2.Czym według was zasłynął na forum?

3.Jaką pierwsza myśl przychodzi wam do głowy gdy usłyszycie @ Bulbożul ?

4.Czy mieliście okazje zagrać, a może nawet spotkać?

5.Jaką najlepszą cechę posiada @ Bulbożul ?

6.Czy jest coś byście chcieli przekazać mu anonimowo?

• Lubię to! 1
  • 1 miesiąc temu...
  • Zasłużony
Opublikowano

W(7).thumb.gif.266d739f830783501f581a1664d2c0bc.gif

[W]: Dzisiejszego wieczoru mam zaszczyt gościć jedną z najbardziej aktywnych osób na tej sieci @ futuba  , może na początek powiesz nam jak się u nas znalazłeś.

[F]: Heja. Witam wszystkich zgromadzonych! Szczerze? Nie pamiętam jak się tu znalazłem. Konto założyłem w 2019, a aktywny zrobiłem się dopiero jak 3/4 innej sieci tutaj dołączyło wraz z serwerami.

[W]: Świętnie, że akurat do nas wróciłeś, a jeżeli tak lubisz wracać na stare śmieci to może powiesz nam czy lubisz też wracać myślami do lat młodości, czy masz jakieś wspomnienia do których lubisz zaglądać po latach?

[F]: Również jestem zadowolony że tu jestem. Szczerze? Nie lubię, byłem wtedy człowiekiem o zupełnie innym charakterze niż obecnie. Nie tęsknię za czasami dzieciństwa, nie dlatego że były złe( wręcz przeciwnie). Czasami doznaje momentu w najmniej spodziewanym czasie, wtedy potrafi zaatakować i wspomnienie(dobre/złe) pozostaje na resztę dnia. 

[W]: Ważne, że człowiek zmienia się na lepsze, a jeżeli już rozmawiamy o lepszych czasach to czy aktualna pracy lub szkoła dają Ci wystarczająca dużo uśmiechu na twarzy czy może wręcz przeciwnie?

[F]: Dokładnie. Ja ze swojej zmiany jestem w 100% zadowolony. Aktualna praca daje mi mega dużo możliwości rozwoju i nudy z uwagi że jedna wykonywana jest z biura( to ta nudna), a druga zdalnie w domku. Nikt nade mną nie stoi, mam powierzone zadania które są do zrobienia i jeżeli człowiek wyrabia się w danych terminach, taka praca jest cudowna z uwagi na komfort materialny i psychiczny. Podczas tej w biurze mam dużo luźnego czasu w którym rozmawiam sobie na chatboxie, gdzie głównie się udzielam.

[W]: Jak to mówią dobra praca nie jest zła, ale teraz odejdźmy od tematu roboty a porozmawiajmy o przyjemnościach. Czy masz jakieś hobby lub zajęcie, które bardzo lubisz robić?

[F]: Uwielbiam grać na pianinie i gitarze, czasem nagram coś swojego, ale wszystko to robię dla własnego odsłuchu lub bliskiego grona. Drugą zajawką jest jazda kolarska, bez względu na pogodę lubię posadzić tyłek na siodełku i strzelić sobie 40km. Jeżdżę regularnie od 9 lat, a historia zaczęła się od tego, że nie chciało mi się uczyć na poprawkę, stwierdziłem że wszystko stracone i idę się chociaż na chwilę odstresować. Skończyło się na dużej zajawce i zaliczonej poprawce. Co do hobby to nie wiem, kiedyś kolekcjonowałem buty, teraz po prostu w nich chodzę XD 

[W]: Jak wszyscy wiemy sport to zdrowie, ale jak narqzie nie odchodźmy od tego tematu. Wiemy już, że lubisz kolarstwo ale czy jest jakaś dziedzina sportu l, którą śledzisz. 

[F]: Nie śledzę żadnego sportu, nawet kolarstwa. Kiedyś oglądałem dużo koszykówki NBA, aktualnie dla sportu sledze poczynania disco polo w polskim rapie XD

[W]: Jak wiadomo nie samymi mediami można żyć, lecz życiem można nazwać muzykę. Powiedz nam czy masz swoją ulubioną muzykę lub wykonawcę, jeśli tak to od kiedy jest tą/tym ulubioną. 

[F]: Mam bardzo wielu ulubionych wykonawców, zaczynając od Doc Watsona, kończąc na MF DOOM. Mam multum ulubionej muzyki, a najczęstsze gatunki które się przewijają to rock n roll, rap, country, ambient metal, muzyka klasyczna. Mam bardzo indywidualne podejście do muzyki i głównie otwieram się na nią po gatunkach, które otwierają kolejne okno na poznanie czegoś nowego.

[W]: Jak wiemy muzyką jesteśmy w stanie świetnie umilić sobie czas, również mogą go nam uzupełnić zwierzątka. Powiedz nam czy masz jakiegoś pupila.

[F]: Od 10 lat mam koteła, ochrzczonego imieniem Ciri. Znaleziona pod drzwiami klatki podczas zimy. Zawsze ze mną słucha muzyki w salonie, o ile nie śpi..

[W]: Fajnie ze masz pupila, który Cię uszczęśliwia, ale przejdźmy do tematu gier bo tym żyję nasze forum. Czy masz jakąś ulubioną grę, do której lubisz wracać a może jest to właśnie Counter Strike?

[F]: Uszczęśliwia i czasem potrafi mocno zdenerwować, jak nie zdąży do kuwety :AngryCat: Ulubiona gra, hmm, mam parę tytułów do których uwielbiam wracać np Red Dead Redemption 2, Wiedźmin 3, Dark Souls'y i Gothic. Aktualnie od 3 lat gram regularnie w The Binding Of Isaac Repentance i jest to największe Hate n Love mojego dorosłego życia. Raz na jakiś okres czasu wrócę do cs'a 1.6, ale pogram max 2 tygodnie i zapominam o grze na kilka dobrych lat.

[W]: Bardzo fajne tytuły ja sam osobiście wolę z gier fabularnych czwartą odsłonę Far Cry a z multi to CS'ik. Nie odchodząc od tematu gier, czy masz grę w którą mógłbyś grać przez następne 24h i nie miałbyś przy tym efektu zniechęcenia?

[F]: Miałem podejście do FC4, ale jakoś mnie nie pochłonął. Szczerze? Nie. Jeżeli gra mnie wciąga, to 8h jest moim limitem. Kiedyś się siedziało więcej :sadge:

[W]: Rozumiem nie każdy może mieć siłę na taki wyczyn, a teraz pytanie na które czekała płeć piękna z naszego forum. Czy masz dziewczynę a może masz jakąś samice wypatrzoną na naszej sieci:sure:

[F]: Nie mam, byłem w poważniejszym związku 3 lata, ale los chciał żeby nasze drogi się rozeszły. Bardzo dobrze mi się żyje i mieszka samemu, ale z chęcią przygarnąłbym taką jedną @  Amaryllisżeby mi projektowała plakaty w canvie i czasem jakiś obiad zrobiła :KEKW:

[W]: Każdy facet chyba marzy o takiej kobiecie która mu gotuje, jeśli już mówimy o jedzeniu to możesz nam powiedzieć czy masz jakieś ulubione danie, które sam potrafisz przyrządzić? 

[F]: Można za tymi obiadkami zatęsknić :FeelsBadMan: Wszystko co jem w domu przyrządzam sam, a moimi ulubieńcami są: pizza, sushi oraz łosoś atlantycki z ryżem( koniecznie posypany kurkumą) i buraczkami :FeelsOkayMan:

Od 2 lat jak mieszkam sam, nie jem nic na mieście, czasem zdarzy się w restauracji, ale w pełni polegam na swoich kuchennych umiejętnościach.

[W]: Jak wiemy większość potraw przygotowywanych w domu jest dla nas zdrowa naszego życia, by na przyszłość nie wyglądać źle, Jak już patrzymy w przyszłość to powiedz jak chciałbyś by wyglądało twoje życie za 10 lat. 

[F]: Nie wyglądać źle i czuć się super. Szczerze? Aktualnie moje życie wygląda tak jak sobie to zaplanowałem, więc prawdopodobnie będę szedł tym torem. W planach mam masę podróży po świecie, a że za niedługo przechodzę na pracę zdalną to będę realizował swoje plany na przyszłość. Za 10 lat będę leżakował na plaży pijąc drineczka, a pieniądz będzie robił pieniądz.

[W]: Mam nadzieję, że twoje marzenia się spełnią. Powoli nasz wywiad zbliża się ku końcowy, ale mam dla Ciebie trzy mini gry.  Jesteś gotowy?

[F]: O ile nie są płatne, to chętnie wezmę w nich udział.

[W]: W pierwszej grze będziesz musiał do każdej litery ze słowa KATUJEMY  dopasować osobę na daną literę i dopisać do niej jedną cechę.

[F]:

K: @  Karcok bogacz

A: @  adek biedak 

T:

U:

J: @  jefe. kox
E: @  ElementaR alkoholik
M: @  MLK. bajerant 
Y: @  Yajko smaczne 

[W]: Świetnie, drugim zadaniem będą szybkie strzały

[W]: Cola czy Pepsi

[F]: Żadne

[W]: TS3 czy DC

[F]: DC

[W]: Dobra książka czy Dobry film

[F]: Książka

[W]: Polskie góry czy Polskie morze

[F]: Góry

[W]: Gra na padzie czy Gra na klawiaturze 

[F]: Na padzie

[W]: W ostatnim zadaniu będziesz musiał opisać podane osoby w trzech słowach

[F]:

@  dianka.nie znam jej

@  Gosia ?! pracowita, miła, uprzejma

@  .dERYL kopia, kalka, przystojniak

[W]: Dotarliśmy do końca wywiadu, więc chciałbym Ci podziękować za ten spędzony czas. Ostatnim moim pytaniem jest czy chcesz na koniec kogoś pozdrowić.

[F]: Chcę pozdrowić bardzo serdecznie moją mamę i Kryspina. Pozdrawiam.

• Lubię to! 2
  • 2 tygodnie później...
  • Zasłużony
Opublikowano

00b0ad4b-7a69-471a-b600-5c04d788420f.png.7f9430425740ebf188c5d98c009ae266.png

W JEDENASTEJ ODŁSONIE STARCIA POGLĄDÓW WYSTĄPI

@ Ejdrien.  & @  sitru

red11.png.471615bd1fad018a693cccea1370dda9.png.0b88bc83ab56589d3d07afd64a760de7.png

Czy wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia?

[E]:Jak byłem młodszy to może i wierzyłem w miłość od pierwszego wejrzenia, ale z perspektywy czasu, nie wierzę. Jest to jedynie chwilowe zauroczenie, bo nie wiemy kim ta osoba jest, jak się zachowuje i tym podobne. Uważam, że żeby kogoś pokochać, trzeba go dobrze poznać, polubić, spędzić z nimi dużo czasu, zaufać i potrafić mu pomóc.  A tak nawiasem mówiąc, to miłość to ściema, miłości nie ma. :babysip:

[S]:„Miłość od pierwszego wejrzenia” to nie miłość tylko napalenie 

red11.png.471615bd1fad018a693cccea1370dda9.png.0b88bc83ab56589d3d07afd64a760de7.png

Czy posiadanie broni palnej powinno być legalne?

[E]:Ciężko stwierdzić, co znaczy legalne. Jeżeli wziąć pod uwagę posiadanie broni u siebie w domu, w celu ewentualnej obrony własnej, to pewnie, że tak.

[S]:Posiadanie broni przez każdego obywatela może stanowić zagrożenie dla innych obywateli ze

względu na brak odpowiedniego przeszkolenia oraz możliwości posiadania broni z przemytu.

Gdzie widzisz siebie za 25 lat.

[E]:Na cmentarzu. :leonardo:

[S]:Widzę siebie za 25 lat jako osobę spełnioną, która realizuje swoje pasje i cieszy się życiem.

Mam nadzieję, że będę mieć udaną karierę, bliskie relacje z rodziną i przyjaciółmi.

Czy jest jakaś rzecz, którą byś zmienił w swoim życiu? 

[E]:Myślę, że obecnie jestem zadowolony ze swojego życia, kto ma wiedzieć ten wie, jak było i jak jest teraz. Jedyna rzecz, którą ewentualnie zmieniłbym, to praca - przydałaby się jakaś spokojniejsza i lepiej płatna.

[S]:Oczywiście, każdy z nas ma pewne rzeczy, których moglibyśmy chcieć zmienić w naszym życiu.

Dla mnie osobiście, pewnie byłoby kilka drobnych decyzji, które bym inaczej podjął. Ale wiem, że każda z tych decyzji przyczyniła się do tego, kim jestem teraz. 

Jakie masz zdanie na temat Boga lub innych sił nadprzyrodzonych?

[E]:Jestem zdania, że Bóg nie istnieje, ale istnieją jakieś siły nadprzyrodzone, które sprawiają czasami, że nie wiadomo jakbyś się starał, to pewne rzeczy i tak się wydarzą, chociaż czasami strasznie ciężko się z tym pogodzić. Dodatkowo, zmarłe osoby w jakiś sposób nad nami czuwają.

[S]:To jest bardzo osobiste pytanie, ponieważ każdy ma swoje własne przekonania na temat Boga lub innych sił nadprzyrodzonych.

Dla mnie, wiara jest ważną częścią mojego życia i daje mi poczucie spokoju i nadziei. Ale rozumiem, że każdy ma swoje własne przekonania i szanuję to. 

Który przedmiot szkolny lubiłeś najbardziej?

[E]: Zdecydowanie języki, szczególnie angielski i niemiecki, a oprócz tego wf.

[S]:Nauki praktyczne, praca na warsztacie przy autach

Czy kara śmierci powinna być pewną opcją dla najgorszych przestępstw?

[E]:Ciężkie pytanie. Z jednej strony powinna być to jakaś opcja, ale z drugiej strony, jest to skrócenie kary, czyli finalnie przestępca popełnia przestępstwo i nie zostaje za nie ukarany.

[S]:Osobiście uważam, że kara śmierci jest odpowiednią karą dla najgorszych przestępców 

Czy masz plany mieć w przyszłości dzieci?

[E]:Kto wie, co się wydarzy w przyszłości, ale nie planuję.

Cytując: "Nie sprowadzę dziecka na świat od niechcenia, póki nie mogę zaoferować nic prócz istnienia mu".

[S]:Oczywiście! Chciałbym mieć dzieci w przyszłości. To jest dla mnie piękne doświadczenie, które chciałbym mieć w swoim życiu.

Jakie wspomnienie z dzieciństwa najlepiej wspominasz?

[E]:Próbowałem sięgnąć pamięcią do dzieciństwa, ale niestety nic nie przychodzi mi do głowy, więc nie ma takiego.

[S]:Nie potrafię wybrać jednego wspomnienia.

Jedzenie przygotowane w domu czy na mieście?

[E]:Zdecydowanie w domu, chociaż ja mam dwie lewe ręce do gotowania, ale zawsze jest to jakaś satysfakcja, kiedy w końcu coś uda i będzie to zjadliwe. A poza tym też, nie ma nic lepszego, niż gotowy obiad na stole, kiedy wracasz do domu z pracy. :meow:

[S]:Oczywiście, że jedzenie przygotowane w domu! Co nie zmienia faktu, że od czasu do czasu lubię sobie zjeść na mieście

Z czyimi poglądami się bardziej zgadzacie? 

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

MIESIECZNIK(1).thumb.jpg.39c14ad6e369b56ab79e7dec9ba858fc.jpg

66i.png.36f2769cfe0c8d0cfac1a06e68365466.png.6397ce1a73f9b067b4f202047c257028.png

witajcie.png.224ae37e00b7225eda067e5e40fa7b3a.png

Mam zaszczyt was zaprosić na jubileuszową 50 odsłonę miesięcznika,

jeśli jesteście ciekawi jakie zmiany zaszły w tym miesiącu, to koniecznie przeczytajcie do końca!

66i.png.36f2769cfe0c8d0cfac1a06e68365466.png.6397ce1a73f9b067b4f202047c257028.png

przywitania.png.fdb150ade2a844a8504c9051841165ee.png

@  Sm:)ey

Spoiler

@ NSG

Spoiler

@ NieMamPomyslu

Spoiler

@ BORZE RENCE

Spoiler

@ zcarxioo

Spoiler

@  -P-I-W-K-0-

Spoiler

@ Michael Wittman

Spoiler

@  Dvrs

Spoiler

@ Kryśka

Spoiler

@ Monia.

Spoiler

Witamy was jeszcze raz :floppahey:

nowetw.png.39358fa8af1eb0be095e7ff90a73ee66.png

@ Ejdrien.

Spoiler

WZlqojO.jpegjDQVgG2.jpeg

@  dianka.

Spoiler

rgrg.thumb.jpg.7171d4511a22854c31038cc3a710af62.jpg

@  KaliSz

Spoiler

20230611_001801.jpg

@  Dvrs

Spoiler

IMG_1406.jpeg IMG_4867.jpeg

@  Bigaj

Spoiler

20240202_134640.jpg

@  WZL

Spoiler

Messenger_creation_1be92f97-ba0e-4677-98c0-949b29cd88c3.thumb.jpeg.66b385b37625833fff05c51f01358ecd.jpeg

@ Kozonowicz :)

Spoiler

IMG20240329104548.jpg

Wszyscy jak zwykle wyszli pięknie:pepelove:

dotacje.png.81829d03cbc484251a6a83905294b1b2.png

@ Prymityw ----> 120 zł + 40 zł

@  kamilovv ---->50 zł

@ damianek fiu fiu ---->100 zł

@  WZL  ---->250 zł

@  PermanentnY ---->50 zł

@  -P-I-W-K-0-  ----> 77.77 zł + 77.77 zł

@  Karcok  ----> 50 zł

@  MLK. ---->100 zł + 250 zł

@ futuba  ----> 160 zł + 40 zł

@  Tugeza  ---->250 zł

@ andrey  ---->60 zł

awanse.png.29cc433c726a573aef646d87fd308fad.png

@  Vanilla. ----> Opiekun 5v5#2 oraz UBT CS2

@ DIESEL ----> Opiekun CS 1.6

@ Namey ----> Opiekun CS2

@  nahh.  oraz @  Ozi ----> Opiekun OM #2

@  ZacK ----> Opiekun OM #1

@  -P-I-W-K-0- ----> Opiekun OM #3 oraz OM #4

@  OmumBabe ----> Opiekun OM #5

@  Play4FunPl ----> Opiekun Losowe Moce

@  Tugeza  ----> Opiekun COD MOD

@  dejmano ----> UBT CS 1.6

@  salvatore ----> Administrator

rezygnacje.png.fb68bea145129788d98396f2e17d9a00.png

@ CounnteR  @  OmumBabe  @  S3nt  @ hudinii  @  sitru

@  smokey  @ RobGoD   @ setinho.  @ Mysterio  

urodziny.png.5401c79cf8a2f33700d4fb9656b6f314.png

@ Rudzia  Jeszcze raz wszystkiego najlepszego :pepeflower:

strefatop3.png.07f1ea5a5dbe78b03cd691c576288204.png

top3.thumb.png.245d86ccd354e8ed40614c673a3e035d.png

toppost.png.e761ce80bbc599551f95d2478d8d177b.pngtop3rep.png.5362e13f4cc9f0d7b9541f0acc1c0dd0.png

posty.png.d08478b85a50a3880b73e5f44ef58460.png                                                      repp.png.ec7ab0dd7233e728ee83d16f9b3d8515.png

top3sc.png.c575284bbc9e4ef5091a1b23d67237a2.png

Zrzut ekranu 2024-04-1 o 10.32.36.png

strefatw.png.d73ab2ff474f0327c348d719c614185b.png

pytanienadzis.png.fd80f8b92d501d9091bc22a1f4a1721d.png

Na jakie pytanie w marcu odpowiedzieliście najchętniej?

Najbardziej zainteresowało was pytanie:

topp.png.bd2108bcf20d09b22abe084395e8465e.png

Na te pytanie odpowiedziało aż 30 użytkowników!

Liczymy na kolejne rekordy w przyszłych miesiącach!

top10.png.740b8b09c0682898db82bc3d5a39d4a5.png

Nie zabrakło również tematów w TOP10!

TOP 10 Najdłuższych meczów w CS:GO----> KLIK

ciekowstkadnia.png.01943287f27ecc2d7379d69488023f4f.png

Nie zapominajcie, że redakcja ciągle wyszukuje dla Was cenne informacje ze świata!

Dział możecie znaleźć tutaj -> KLIK

familiada.png.72450fe60c580e0ceb13e06aacf5052f.png

Co tydzień w niedzielę wstawiane są 3 pytania.

Osoba, która jako pierwsza poprawnie odpowie dostaje punkty.

Zapraszamy do rywalizacji -> KLIK 

fmk.png.895e0b9c2f58a2826820c73467e39d64.png

image.png.b235621e67cb5a3105b1ace2cf466bfd.png  image.png.cd7d8df97710be9e37c3a1e38f63547c.png  Upsiik - Katujemy.eu - Sieć serwerów CS 1.6 oraz CS:GO

Kto tym razem został poślubiony, puknięty lub zabity?

Zobaczcie kto miał tym razem możliwość takiego wyboru:

@  Paweł. ----> KLIK

@  WZL ----> KLIK

kissorslap.png.5f6777377c00e22edd95af5f62a351fa.png

Całusy i plaskacze w tym miesiącu były rozsyłane przez:

@  Irytująca  ----> KLIK

@  Vanilla.  ----> KLIK

wybory.png.4263ab3eea8c033f46c747cd0568adb0.png

Lubicie wybierać pomiędzy jednym a drugim?

W tym miesiącu mieliśmy wybory pod tytułem:

Apple vs.png.d901e6772aa0c7dd6e91e6379f5e63f4.png Samsung ---->KLIK

wywiady.png.9c160e368969a0f07466ab911967e7ff.png

@ futuba  ----> KLIK

wasnatw.png.f7a73a200d565203629a30bc12782f96.png

Lubicie nieco inną twórczość, nie tylko ze strony redakcji?

Zapraszamy do strefy twórczości oraz fenomenalnych dzieł.

>>KLIK<<

strefaroz.png.6e50363a3c884f126f4e8dc9a8fef374.png

makeitmeme_BqeR9.jpeg.36743f253be2cc140adea7fd95d2b5aa.jpg.303900c01c7e08b922ea066ff4b51372.jpg

Autor: @ ElementaR

Dzięki za przeczytanie, do zobaczenia za miesiąc w następnym miesięczniku :Dancebobo:

starcie pog.png

top 3 p z.png

• Lubię to! 2
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Temat został przeniesiony do archiwum!

Od ostatniego wpisu minęło co najmniej 14 dni.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.