Jump to content
wuzelove

Wywiad futuba

Recommended Posts

• Popular Post

W(7).thumb.gif.266d739f830783501f581a1664d2c0bc.gif

[W]: Dzisiejszego wieczoru mam zaszczyt gościć jedną z najbardziej aktywnych osób na tej sieci @ futuba , może na początek powiesz nam jak się u nas znalazłeś.

[F]: Heja. Witam wszystkich zgromadzonych! Szczerze? Nie pamiętam jak się tu znalazłem. Konto założyłem w 2019, a aktywny zrobiłem się dopiero jak 3/4 innej sieci tutaj dołączyło wraz z serwerami.

[W]: Świetnie, że akurat do nas wróciłeś, a jeżeli tak lubisz wracać na stare śmieci to może powiesz nam czy lubisz też wracać myślami do lat młodości? Czy masz jakieś wspomnienia, do których lubisz zaglądać po latach?

[F]: Również jestem zadowolony że tu jestem. Szczerze? Nie lubię, byłem wtedy człowiekiem o zupełnie innym charakterze niż obecnie. Nie tęsknię za czasami dzieciństwa, nie dlatego że były złe( wręcz przeciwnie). Czasami doznaje momentu w najmniej spodziewanym czasie, wtedy potrafi zaatakować i wspomnienie(dobre/złe) pozostaje na resztę dnia. 

[W]: Ważne, że człowiek zmienia się na lepsze, a jeżeli już rozmawiamy o lepszych czasach to czy aktualna praca lub szkoła dają Ci wystarczająca dużo uśmiechu na twarzy czy może wręcz przeciwnie?

[F]: Dokładnie. Ja ze swojej zmiany jestem w 100% zadowolony. Aktualna praca daje mi mega dużo możliwości rozwoju i nudy z uwagi że jedna wykonywana jest z biura( to ta nudna), a druga zdalnie w domku. Nikt nade mną nie stoi, mam powierzone zadania które są do zrobienia i jeżeli człowiek wyrabia się w danych terminach, taka praca jest cudowna z uwagi na komfort materialny i psychiczny. Podczas tej w biurze mam dużo luźnego czasu w którym rozmawiam sobie na chatboxie, gdzie głównie się udzielam.

[W]: Jak to mówią dobra praca nie jest zła, ale teraz odejdźmy od tematu roboty a porozmawiajmy o przyjemnościach. Czy masz jakieś hobby lub zajęcie, które bardzo lubisz robić?

[F]: Uwielbiam grać na pianinie i gitarze, czasem nagram coś swojego, ale wszystko to robię dla własnego odsłuchu lub bliskiego grona. Drugą zajawką jest jazda kolarska, bez względu na pogodę lubię posadzić tyłek na siodełku i strzelić sobie 40km. Jeżdżę regularnie od 9 lat, a historia zaczęła się od tego, że nie chciało mi się uczyć na poprawkę, stwierdziłem że wszystko stracone i idę się chociaż na chwilę odstresować. Skończyło się na dużej zajawce i zaliczonej poprawce. Co do hobby to nie wiem, kiedyś kolekcjonowałem buty, teraz po prostu w nich chodzę XD 

[W]: Jak wszyscy wiemy sport to zdrowie, ale jak narazie nie odchodźmy od tego tematu. Wiemy już, że lubisz kolarstwo ale czy jest jakaś dziedzina sportu l, którą śledzisz. 

[F]: Nie śledzę żadnego sportu, nawet kolarstwa. Kiedyś oglądałem dużo koszykówki NBA, aktualnie dla sportu sledze poczynania disco polo w polskim rapie XD

[W]: Jak wiadomo nie samymi mediami można żyć, lecz życiem można nazwać muzykę. Powiedz nam czy masz swoją ulubioną muzykę lub wykonawcę, jeśli tak to od kiedy jest tą/tym ulubioną. 

[F]: Mam bardzo wielu ulubionych wykonawców, zaczynając od Doc Watsona, kończąc na MF DOOM. Mam multum ulubionej muzyki, a najczęstsze gatunki które się przewijają to rock n roll, rap, country, ambient metal, muzyka klasyczna. Mam bardzo indywidualne podejście do muzyki i głównie otwieram się na nią po gatunkach, które otwierają kolejne okno na poznanie czegoś nowego.

[W]: Jak wiemy muzyką jesteśmy w stanie świetnie umilić sobie czas, również mogą go nam uzupełnić zwierzątka. Powiedz nam czy masz jakiegoś pupila.

[F]: Od 10 lat mam koteła, ochrzczonego imieniem Ciri. Znaleziona pod drzwiami klatki podczas zimy. Zawsze ze mną słucha muzyki w salonie, o ile nie śpi..

[W]: Fajnie ze masz pupila, który Cię uszczęśliwia, ale przejdźmy do tematu gier bo tym żyję nasze forum. Czy masz jakąś ulubioną grę, do której lubisz wracać a może jest to właśnie Counter Strike?

[F]: Uszczęśliwia i czasem potrafi mocno zdenerwować, jak nie zdąży do kuwety :AngryCat: Ulubiona gra, hmm, mam parę tytułów do których uwielbiam wracać np Red Dead Redemption 2, Wiedźmin 3, Dark Souls'y i Gothic. Aktualnie od 3 lat gram regularnie w The Binding Of Isaac Repentance i jest to największe Hate n Love mojego dorosłego życia. Raz na jakiś okres czasu wrócę do cs'a 1.6, ale pogram max 2 tygodnie i zapominam o grze na kilka dobrych lat.

[W]: Bardzo fajne tytuły ja sam osobiście wolę z gier fabularnych czwartą odsłonę Far Cry a z multi to CS'ik. Nie odchodząc od tematu gier, czy masz grę w którą mógłbyś grać przez następne 24h i nie miałbyś przy tym efektu zniechęcenia?

[F]: Miałem podejście do FC4, ale jakoś mnie nie pochłonął. Szczerze? Nie. Jeżeli gra mnie wciąga, to 8h jest moim limitem. Kiedyś się siedziało więcej :sadge:

[W]: Rozumiem nie każdy może mieć siłę na taki wyczyn, a teraz pytanie na które czekała płeć piękna z naszego forum. Czy masz dziewczynę a może masz jakąś samice wypatrzoną na naszej sieci:sure:

[F]: Nie mam, byłem w poważniejszym związku 3 lata, ale los chciał żeby nasze drogi się rozeszły. Bardzo dobrze mi się żyje i mieszka samemu, ale z chęcią przygarnąłbym taką jedną @  Amaryllisżeby mi projektowała plakaty w canvie i czasem jakiś obiad zrobiła :KEKW:

[W]: Każdy facet chyba marzy o takiej kobiecie która mu gotuje, jeśli już mówimy o jedzeniu to możesz nam powiedzieć czy masz jakieś ulubione danie, które sam potrafisz przyrządzić? 

[F]: Można za tymi obiadkami zatęsknić :FeelsBadMan: Wszystko co jem w domu przyrządzam sam, a moimi ulubieńcami są: pizza, sushi oraz łosoś atlantycki z ryżem( koniecznie posypany kurkumą) i buraczkami :FeelsOkayMan:

Od 2 lat jak mieszkam sam, nie jem nic na mieście, czasem zdarzy się w restauracji, ale w pełni polegam na swoich kuchennych umiejętnościach.

[W]: Jak wiemy większość potraw przygotowywanych w domu jest dla nas zdrowa naszego życia, by na przyszłość nie wyglądać źle, Jak już patrzymy w przyszłość to powiedz jak chciałbyś by wyglądało twoje życie za 10 lat. 

[F]: Nie wyglądać źle i czuć się super. Szczerze? Aktualnie moje życie wygląda tak jak sobie to zaplanowałem, więc prawdopodobnie będę szedł tym torem. W planach mam masę podróży po świecie, a że za niedługo przechodzę na pracę zdalną to będę realizował swoje plany na przyszłość. Za 10 lat będę leżakował na plaży pijąc drineczka, a pieniądz będzie robił pieniądz.

[W]: Mam nadzieję, że twoje marzenia się spełnią. Powoli nasz wywiad zbliża się ku końcowi ale mam dla Ciebie trzy mini gry.  Jesteś gotowy?

[F]: O ile nie są płatne, to chętnie wezmę w nich udział.

[W]: W pierwszej grze będziesz musiał do każdej litery ze słowa KATUJEMY  dopasować osobę na daną literę i dopisać do niej jedną cechę.

[F]:

K: @  Karcok bogacz

A: @  adek biedak 

T:

U:

J: @  jefe. kox
E: @  ElementaR alkoholik
M: @  MLK. bajerant 
Y: @  Yajko smaczne 

[W]: Świetnie, drugim zadaniem będą szybkie strzały

[W]: Cola czy Pepsi

[F]: Żadne

[W]: TS3 czy DC

[F]: DC

[W]: Dobra książka czy Dobry film

[F]: Książka

[W]: Polskie góry czy Polskie morze

[F]: Góry

[W]: Gra na padzie czy Gra na klawiaturze 

[F]: Na padzie

[W]: W ostatnim zadaniu będziesz musiał opisać podane osoby w trzech słowach

[F]:

@  dianka.nie znam jej

@  Gosia ?! pracowita, miła, uprzejma

@  .dERYL kopia, kalka, przystojniak

[W]: Dotarliśmy do końca wywiadu, więc chciałbym Ci podziękować za ten spędzony czas. Ostatnim moim pytaniem jest czy chcesz na koniec kogoś pozdrowić.

[F]: Chcę pozdrowić bardzo serdecznie moją mamę i Kryspina. Pozdrawiam.

• Like 8
  • KAT 1
  • I love it 8

spoko wywiad, ale zwróciłabym uwagę na treść pytań niekiedy, bo wkradają się błędy. ale ogólnie oki. 

pozdrawiam :serduszko:

14 minut temu, WZL napisał(a):

[W]: W ostatnim zadaniu będziesz musiał opisać podane osoby w trzech słowach

[F]:

@  dianka.nie znam jej

ok, miło :peepoFinger::peepoFinger::peepoFinger:

• Like 3
  • I love it 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.