Popular Post wuzelove Posted March 22, 2024 Sponsor V.I.P Popular Post Share Posted March 22, 2024 [W]: Dzisiejszego wieczoru mam zaszczyt gościć jedną z najbardziej aktywnych osób na tej sieci @ futuba , może na początek powiesz nam jak się u nas znalazłeś. [F]: Heja. Witam wszystkich zgromadzonych! Szczerze? Nie pamiętam jak się tu znalazłem. Konto założyłem w 2019, a aktywny zrobiłem się dopiero jak 3/4 innej sieci tutaj dołączyło wraz z serwerami. [W]: Świetnie, że akurat do nas wróciłeś, a jeżeli tak lubisz wracać na stare śmieci to może powiesz nam czy lubisz też wracać myślami do lat młodości? Czy masz jakieś wspomnienia, do których lubisz zaglądać po latach? [F]: Również jestem zadowolony że tu jestem. Szczerze? Nie lubię, byłem wtedy człowiekiem o zupełnie innym charakterze niż obecnie. Nie tęsknię za czasami dzieciństwa, nie dlatego że były złe( wręcz przeciwnie). Czasami doznaje momentu w najmniej spodziewanym czasie, wtedy potrafi zaatakować i wspomnienie(dobre/złe) pozostaje na resztę dnia. [W]: Ważne, że człowiek zmienia się na lepsze, a jeżeli już rozmawiamy o lepszych czasach to czy aktualna praca lub szkoła dają Ci wystarczająca dużo uśmiechu na twarzy czy może wręcz przeciwnie? [F]: Dokładnie. Ja ze swojej zmiany jestem w 100% zadowolony. Aktualna praca daje mi mega dużo możliwości rozwoju i nudy z uwagi że jedna wykonywana jest z biura( to ta nudna), a druga zdalnie w domku. Nikt nade mną nie stoi, mam powierzone zadania które są do zrobienia i jeżeli człowiek wyrabia się w danych terminach, taka praca jest cudowna z uwagi na komfort materialny i psychiczny. Podczas tej w biurze mam dużo luźnego czasu w którym rozmawiam sobie na chatboxie, gdzie głównie się udzielam. [W]: Jak to mówią dobra praca nie jest zła, ale teraz odejdźmy od tematu roboty a porozmawiajmy o przyjemnościach. Czy masz jakieś hobby lub zajęcie, które bardzo lubisz robić? [F]: Uwielbiam grać na pianinie i gitarze, czasem nagram coś swojego, ale wszystko to robię dla własnego odsłuchu lub bliskiego grona. Drugą zajawką jest jazda kolarska, bez względu na pogodę lubię posadzić tyłek na siodełku i strzelić sobie 40km. Jeżdżę regularnie od 9 lat, a historia zaczęła się od tego, że nie chciało mi się uczyć na poprawkę, stwierdziłem że wszystko stracone i idę się chociaż na chwilę odstresować. Skończyło się na dużej zajawce i zaliczonej poprawce. Co do hobby to nie wiem, kiedyś kolekcjonowałem buty, teraz po prostu w nich chodzę XD [W]: Jak wszyscy wiemy sport to zdrowie, ale jak narazie nie odchodźmy od tego tematu. Wiemy już, że lubisz kolarstwo ale czy jest jakaś dziedzina sportu l, którą śledzisz. [F]: Nie śledzę żadnego sportu, nawet kolarstwa. Kiedyś oglądałem dużo koszykówki NBA, aktualnie dla sportu sledze poczynania disco polo w polskim rapie XD [W]: Jak wiadomo nie samymi mediami można żyć, lecz życiem można nazwać muzykę. Powiedz nam czy masz swoją ulubioną muzykę lub wykonawcę, jeśli tak to od kiedy jest tą/tym ulubioną. [F]: Mam bardzo wielu ulubionych wykonawców, zaczynając od Doc Watsona, kończąc na MF DOOM. Mam multum ulubionej muzyki, a najczęstsze gatunki które się przewijają to rock n roll, rap, country, ambient metal, muzyka klasyczna. Mam bardzo indywidualne podejście do muzyki i głównie otwieram się na nią po gatunkach, które otwierają kolejne okno na poznanie czegoś nowego. [W]: Jak wiemy muzyką jesteśmy w stanie świetnie umilić sobie czas, również mogą go nam uzupełnić zwierzątka. Powiedz nam czy masz jakiegoś pupila. [F]: Od 10 lat mam koteła, ochrzczonego imieniem Ciri. Znaleziona pod drzwiami klatki podczas zimy. Zawsze ze mną słucha muzyki w salonie, o ile nie śpi.. [W]: Fajnie ze masz pupila, który Cię uszczęśliwia, ale przejdźmy do tematu gier bo tym żyję nasze forum. Czy masz jakąś ulubioną grę, do której lubisz wracać a może jest to właśnie Counter Strike? [F]: Uszczęśliwia i czasem potrafi mocno zdenerwować, jak nie zdąży do kuwety Ulubiona gra, hmm, mam parę tytułów do których uwielbiam wracać np Red Dead Redemption 2, Wiedźmin 3, Dark Souls'y i Gothic. Aktualnie od 3 lat gram regularnie w The Binding Of Isaac Repentance i jest to największe Hate n Love mojego dorosłego życia. Raz na jakiś okres czasu wrócę do cs'a 1.6, ale pogram max 2 tygodnie i zapominam o grze na kilka dobrych lat. [W]: Bardzo fajne tytuły ja sam osobiście wolę z gier fabularnych czwartą odsłonę Far Cry a z multi to CS'ik. Nie odchodząc od tematu gier, czy masz grę w którą mógłbyś grać przez następne 24h i nie miałbyś przy tym efektu zniechęcenia? [F]: Miałem podejście do FC4, ale jakoś mnie nie pochłonął. Szczerze? Nie. Jeżeli gra mnie wciąga, to 8h jest moim limitem. Kiedyś się siedziało więcej [W]: Rozumiem nie każdy może mieć siłę na taki wyczyn, a teraz pytanie na które czekała płeć piękna z naszego forum. Czy masz dziewczynę a może masz jakąś samice wypatrzoną na naszej sieci [F]: Nie mam, byłem w poważniejszym związku 3 lata, ale los chciał żeby nasze drogi się rozeszły. Bardzo dobrze mi się żyje i mieszka samemu, ale z chęcią przygarnąłbym taką jedną @ Amaryllisżeby mi projektowała plakaty w canvie i czasem jakiś obiad zrobiła [W]: Każdy facet chyba marzy o takiej kobiecie która mu gotuje, jeśli już mówimy o jedzeniu to możesz nam powiedzieć czy masz jakieś ulubione danie, które sam potrafisz przyrządzić? [F]: Można za tymi obiadkami zatęsknić Wszystko co jem w domu przyrządzam sam, a moimi ulubieńcami są: pizza, sushi oraz łosoś atlantycki z ryżem( koniecznie posypany kurkumą) i buraczkami Od 2 lat jak mieszkam sam, nie jem nic na mieście, czasem zdarzy się w restauracji, ale w pełni polegam na swoich kuchennych umiejętnościach. [W]: Jak wiemy większość potraw przygotowywanych w domu jest dla nas zdrowa naszego życia, by na przyszłość nie wyglądać źle, Jak już patrzymy w przyszłość to powiedz jak chciałbyś by wyglądało twoje życie za 10 lat. [F]: Nie wyglądać źle i czuć się super. Szczerze? Aktualnie moje życie wygląda tak jak sobie to zaplanowałem, więc prawdopodobnie będę szedł tym torem. W planach mam masę podróży po świecie, a że za niedługo przechodzę na pracę zdalną to będę realizował swoje plany na przyszłość. Za 10 lat będę leżakował na plaży pijąc drineczka, a pieniądz będzie robił pieniądz. [W]: Mam nadzieję, że twoje marzenia się spełnią. Powoli nasz wywiad zbliża się ku końcowi ale mam dla Ciebie trzy mini gry. Jesteś gotowy? [F]: O ile nie są płatne, to chętnie wezmę w nich udział. [W]: W pierwszej grze będziesz musiał do każdej litery ze słowa KATUJEMY dopasować osobę na daną literę i dopisać do niej jedną cechę. [F]: K: @ Karcok bogacz A: @ adek biedak T: U: J: @ jefe. kox E: @ ElementaR alkoholik M: @ MLK. bajerant Y: @ Yajko smaczne [W]: Świetnie, drugim zadaniem będą szybkie strzały [W]: Cola czy Pepsi [F]: Żadne [W]: TS3 czy DC [F]: DC [W]: Dobra książka czy Dobry film [F]: Książka [W]: Polskie góry czy Polskie morze [F]: Góry [W]: Gra na padzie czy Gra na klawiaturze [F]: Na padzie [W]: W ostatnim zadaniu będziesz musiał opisać podane osoby w trzech słowach [F]: @ dianka.nie znam jej @ Gosia ?! pracowita, miła, uprzejma @ .dERYL kopia, kalka, przystojniak [W]: Dotarliśmy do końca wywiadu, więc chciałbym Ci podziękować za ten spędzony czas. Ostatnim moim pytaniem jest czy chcesz na koniec kogoś pozdrowić. [F]: Chcę pozdrowić bardzo serdecznie moją mamę i Kryspina. Pozdrawiam. 8 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dianka. Posted March 22, 2024 Share Posted March 22, 2024 spoko wywiad, ale zwróciłabym uwagę na treść pytań niekiedy, bo wkradają się błędy. ale ogólnie oki. pozdrawiam 14 minut temu, WZL napisał(a): [W]: W ostatnim zadaniu będziesz musiał opisać podane osoby w trzech słowach [F]: @ dianka.nie znam jej ok, miło 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted March 22, 2024 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted March 22, 2024 Bardzo fajny ciekawy wywiad. Też grywałam na gitarze i pianinie ale bardziej dla funu i tylko parę piosenek i tu i tu umiem zagrać. Dobra robota chłopaki. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amaryllis Posted March 22, 2024 Share Posted March 22, 2024 Nie robię w Canvie nic xD 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bilbo Baggins Posted March 22, 2024 Share Posted March 22, 2024 Fajny, przyjemnie wywiadzik :) 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PermanentnY Posted March 22, 2024 Share Posted March 22, 2024 Ciekawy wywiad z ciekawym człowiekiem 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
czak Posted March 22, 2024 V.I.P Donor Share Posted March 22, 2024 Sporo elokwencji w Twoich wypowiedziach, ciekawy z Ciebie człowiek. Jestem zaskoczony. Ciekawy wywiad. :) 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sitru Posted March 22, 2024 Katowicz V.I.P Donor Keeper CS2 MIRAGE #1 Share Posted March 22, 2024 Ciekawy wywiad, przyjemnie się czyta ;) 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adek Posted March 22, 2024 Share Posted March 22, 2024 Bo @ futuba to bardzo ciekawa postać :) ja bidok, ale całe szczęście, że mam Ciebie 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefe. Posted March 23, 2024 Share Posted March 23, 2024 W dniu 22.03.2024 o 10:18, WZL napisał(a): J: @ jefe. kox Dzięki też jesteś najlepszy 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f u t u b a. Posted March 23, 2024 Share Posted March 23, 2024 dzieki za mozliwosc udzielenia wywiadu, pozdrawiam. 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sm:)ey Posted March 27, 2024 Share Posted March 27, 2024 Dobrze przeprowadzony wywiad, spoko się czyta. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dvrs Posted March 27, 2024 Share Posted March 27, 2024 Gdybym nie miał światłowstrętu czytałbym to ciekawiej. I tak na + ( moje oczy rip ) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts