Jump to content

Recommended Posts

Posted

Siemka,

Nie jestem dobrym pisarzem, więc krótko.

Z dniem dzisiejszym rezygnuję z pełnionych funkcji. 

Jak wielu z Was pewnie już domyśla się, chodzi o ten temat. 

Typ, który mnie nęka od prawie miesiąca, obraża, odgraża się nie poniósł żadnych konsekwencji. Co więcej, jego skarga nawet nie przeszła. Na wszystkie reporty i prośby z mojej strony jedyną odpowiedzią, jaką dostałem było "nie ingerujemy w pw".

Za to ja (piszcie co chcecie ego top itp. ale prawda jest taka że od co najmniej połowy roku znajdę się w top10 jeśli nie top5 przydatnych ludzi na tym forum) otrzymuję 2 warny za samoobronę, bo żaden z członków administracji nie był w stanie mi realnie pomóc (tu mała szpilka z mojej strony: Może siedmiu czerwonych to za mało?). Super, że @  Gosia ?! pokazała opcję ignorowania, szkoda że dopiero po totalnym rozpierdolu.

Z tego miejsca chciałbym podziękować wszystkim za współpracę. Nie będę wymieniał pojedynczych osób, bo na pewno o kimś zapomnę, a nie chcę, żeby ktoś poczuł się pokrzywdzony.

@ dejmano po Tobie nie spodziewałem się takiej odpowiedzi. Bądź dalej marionetką działającą zero-jedynkowo tak jak Ci zagwiżdżą. Brudów nie będę wyciągał, bo nie jestem takim fałszywcem jak Ty. Idź pograć, bo tylko to dobrze wychodzi.

A co do równego i sprawiedliwego traktowania - nadal nie widzę, żeby oskarżajacy dostał warna chociażby za prowokację. 

• Donor
Posted

Szkoda że tak to wychodzi...

Trzymaj się powodzenia w życiu!:dogel:

• Like 4
Posted

Szkoda, że odchodzisz, ale skoro tak na ciebie to działa to może i lepiej. Życzę powodzenia na nowej drodze i mocnej psychy!

• Like 7
Posted

Wow, nie spodziewałem się tego. Mimo, że nie mieliśmy jako tako dobrego kontaktu to i tak cię lubię. Trzymaj się tam!:sadBlushHug:

• Like 6
  • Legend
  • Popular Post
Posted
Godzinę temu, dbk napisał(a):

Za to ja (piszcie co chcecie ego top itp. ale prawda jest taka że od co najmniej połowy roku znajdę się w top10 jeśli nie top5 przydatnych ludzi na tym forum) otrzymuję 2 warny za samoobronę, bo żaden z członków administracji nie był w stanie mi realnie pomóc (tu mała szpilka z mojej strony: Może siedmiu czerwonych to za mało?)

Co ma do tego wkład? Każdy jest traktowany tak samo. Byłeś moderatorem i jesteś tu dłuższy czas, więc sam znasz regulamin i wiesz, że nie ingerujemy w wiadomości prywatne. Ty zamiast gościa olać lub zablokować (chwaliłeś się jaką to masz wiedzę na temat ipsa i nie wiedziałeś o opcji ignoruj/zablokuj?) postanowiłeś zwyzywać go publicznie, sam napsułeś sobie opinii. Czasem trzeba schować ego i dumę do kieszeni, dzięki i cześć. 

@  dbk  Dzięki za opinię. Kazali mi tak napisać. Nie nazywałbym kogoś fałszywcem, bo daje hipokryzją ¯\_(ツ)_/¯

• Like 8
  • KAT 1
  • Haha 1
  • I love it 1
  • Investor
Posted

No weee, zasmuciłeś mnie tym tematem :( No nic, trzymaj się, powodzenia i wpadaj na hotdogi do Aldi :itsok:

• Like 5
  • I love it 1
Posted

Szkoda iż tak to wsio się potoczyło trzymaj się stary, do zobaczenia @  dbk :pepelove::pikasad:

• Like 7
  • Deserved
Posted

Ehh za każdym razem gdy odchodź twój kumpel, kolega ciężko jest coś napisać. Dziękuje Karol za wkład włożony w  arenę w lepszych i gorszych chwilach oraz całokształt naszej współpracy :przytulas:  Tak jak pisaliśmy na pv kontakt zostaje prywatny bo inaczej cię znajdę chujcu XD. 
Powodzenia i do usłyszenia :ShyHypers:

• Like 2
  • Haha 1
Posted

Trzymaj się stary i powodzonka może jeszcze kiedyś się zobaczymy na forum :pepelove:

• Like 2
Posted

no cóż co ja moge powiedziec zegnaj mam nadzieje ze i tak jeszcze wrocisz mimo ze się nie znalismy 

• Like 2
  • Deserved
Posted

Kochany słowa nie opiszą, jakim szacunkiem Cię darzę. Mam swoje lata, ale twoje wypowiedzi budziły szacunek, gdzie chciało się je czytać. Tak samo jak ty nie lubię się rozpisywać lubię krotko i na temat. Dziękuję Ci za życie na tym forum, bo to nie można było nazwać "Wkładem". Utrzymujemy kontakt nadal i niech tak zostanie niezależne co się wydarzyło. Jesteśmy dorośli i wiemy, co robimy. W skrócie bądźmy sobą do końca nie udawajmy nikogo innego. Lubię Cię za to, że jesteś bezpośredni i za to szanuje. Samu Sumarą wszystkiego najlepszego i jak będziesz potrzebował pomocy/porady wiesz, gdzie uderzać.

• Like 2
  • KAT 1
  • I love it 2
Posted

Szkoda że tak wyszło, katujemy ucierpiało i ucierpi twoim odejściem. Będzie nam, bynajmniej mi Ciebie brakowało. Trzymaj się! 

• Like 7
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.