AnN Posted March 23, 2023 Posted March 23, 2023 Nick oskarżonego:dbk Opis sytuacji: zgłosiłem gracza neq za czitowanie MocnyZawodnik zbanował go, DBK stierdził że jest "czysty " i dał mu ubana a 5 dni temu ten gracz dostał vaca na serwerze :) Powód: nie powinien miec rangi opiekuna UBT. UBT z 2 lvl fc co sie zna na czitach jak on nic nie widzi za mało doświadczony. jestem aby odebrać mu range opiekun ubt. na DEMKU widać jak gracz neq czituje pół serwera to potwierdzi .. Dowody:https://steamid.uk/profile/76561199478019912 11 4
Leek Posted March 23, 2023 Posted March 23, 2023 Z racji tego że zostałem wspomniany chciałbym się wypowiedzieć. Odnośnie tego bana to wytypowane przeze mnie podejrzane akcje na tle całego dema nie były czymś wielkim, i poczuwam się do winy. Mimo to że gracz dostał VAC' a nie wiadomo czy cheatował wcześniej i nie wiadomo czy to VAC w csgo. Nie chce żeby to zabrzmiało jak lizanie rowka, ale uważam że @ dbk to odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu. Ma większe doświadczenie ode mnie i składanie skargi tylko dla tego że ktoś dostał VAC' a mimo unbanów, to wygląda to jak próba pokazania: ha miałem rację, teraz mu dowalę bo nie miał racji! Dbk miał rację co do tego dema, za mało było dowodów aby o czymkolwiek mówić. Ale nawet gdyby się pomylił, to w porównaniu jaką robotę odwala + praktycznie jak nie wszystkie same trafne werdykty to to jest nic. To że dbk ma 2 lvl na faceit nie oznacza że nie ma kompetencji, bo ranga na faceit nie jest wyznacznikiem, czy ktoś umie poprawnie stwierdzić czy dana osoba ma wspomagacze. Jak dla mnie skarga jest niesłuszna i bezpodstawna. 6 2
Guest Posted March 23, 2023 Posted March 23, 2023 Miałem się nie wypowiadać, ale każdy kto mnie zna wiedział, że prędzej czy później to zrobię XD Na początek łap, przyklej: A teraz czas wyjaśnić frajera: Po 1: Naucz się pisać poprawnie po polsku. Po 2: 8 godzin temu, AnN napisał(a): UBT z 2 lvl fc co sie zna na czitach jak on nic nie widzi za mało doświadczony Level FC ma tyle wspólnego ze znajomością gry co Ty z zasadami panującymi na forum. Najczęściej jednak w teorii jest tak, że im ktoś słabiej gra tym więcej graczy ma za cziterów - tu było odwrotnie. Po 3: 8 godzin temu, AnN napisał(a): MocnyZawodnik zbanował go, DBK stierdził że jest "czysty " i dał mu ubana a 5 dni temu ten gracz dostał vaca na serwerze :) No popatrz kurwa jaka ironia losu, miałem dokładnie taki sam przypadek jak Ty ( @ haikoo jesteś do wyjebania ): Po 4: 8 godzin temu, AnN napisał(a): odebrać mu range opiekun ubt Mordo, nikt nie jest niezastąpiony, ale nie wiesz o co prosisz xD Po 5: Od decyzji opiekuna UBT możesz się odwołać. Dlaczego tego nie zrobiłeś, skoro byłeś taki pewny? VAC na koncie =/= czitowanie na serwerze. Nawet jeśli czitował u nas (i nawet jestem w stanie Ci przyznać rację, że mogło tak być) nie byłeś w stanie tego rzetelnie udowodnić. Wymagasz od nas to zacznij wymagać od siebie. NIGDZIE nie napisałem, że ten cały NEQ jest czysty. Nigdzie. Napisałem natomiast, że nie podałeś wystarczających dowodów. Po 6: Mam ogromny żal do administracji. Wierni i stali użytkownicy dostają warny za jakiś jebany czerwony kolor (punkt już co prawda uległ zmianie, ale każdy o tym pamięta), m.in. ja, @ Łasica itd.. a takie karykatury są bezkarne za to co piszą na PW (w spoilerach cała konwersacja) Spoiler Gość mnie regularnie nęka, obraża, odgraża się, a Wy NIC Z TYM NIE ROBICIE. Dostałem tylko raz odpowiedź, że nie ingerujecie w PW i na tym skończyła się Wasza pomoc. Po chuj jest ta opcja "Zgłoś"? Czy ktoś chociaż poprosił ziomka o to, żeby przestał? Nie chcecie - nie ingerujcie, ale dajcie mi opcję "Zablokuj" (c'mon @ Paweł. ). Nie będę sobie pozwalał na takie traktowanie, a nie mogę nic z tym zrobić. Jak pisałem wyżej, nikt nie jest niezastąpiony. Dlatego jeśli ten typ nie wyleci z banem to ja wypierdalam. Tyle, miłej lektury. dejmano March 23, 2023 +2 za prowokację/obrażanie/nieodpowiednie słownictwo. Wszystko można napisać z kulturą, nie musisz odpowiadać tym samym sposobem co oskarżyciel. Skarga zostanie rozpatrzona niedługo. Gosia ?! March 23, 2023 https://katujemy.eu/ignore/ - zaznaczasz opcję "wiadomości"
Legend Popular Post dejmano Posted March 25, 2023 VIP Donor Legend Popular Post Posted March 25, 2023 Wzorując się na rozpisce dbk z tego tematu (swoją dam w nawiasie): Runda 5 - Gracz wbija na serwer, nie robi w tej rundzie nic specjalnego. Zwykłe 2 fragi. [dwa czyste fragi] Runda 6 - Bez fragów - czysto. [-] Runda 7 - Bez fragów - czysto. [-] Runda 8 - Normalne 2 fragi - czysto. [13:13 -b / 13;17 -b] Runda 9 - Bez fragów - czysto. [-] Runda 10 - 16:30 dość szybki strzał, zupełnie inne zachowanie niż w poprzedniej rundzie w podejściu na B. 16:35 nienaturalnie wyczekany przeciwnik. [16:30 słychać gościa, biegnie zza pustego -b / 16;35 dziwna reakcja na model, mimo wszystko mógł spodziewać się rotacji, +-] Runda 11 - Bez fragów - czysto. [-] Runda 12 - 1 frag, normalny - czysto. [19;06 -b] Runda 13 - Bez fragów - czysto. [-] Runda 14 - 1 frag, normalny - czysto. [-] Runda 15 - Normalne 2 fragi - czysto. [-b] Runda 16 - Dwie ładne głowy z Deagle, ale nadal czysto. [ dwa zwykłe fragi] Runda 17 - 1 frag, normalny - czysto. [26;30 -b] Runda 18 - Bez fragów - czysto. [-] Runda 19 - Bez fragów - czysto. [-] Runda 20 - Bez fragów - czysto. [-] Runda 21- Bez fragów - czysto. [-] Runda 22 = Pierwszy frag +b, strzały leciały zupełnie z innego miejsca. Drugi frag +/- jakiś dziwny przeskok, ciężko powiedzieć czy wspomaganie czy lag GOTV. [34;25 +b, strzały leciały z rogu, nie od środka, więc walone instant w model / 34;56 -b, zwykły ruch] Runda 23 - Normalne 2 fragi - czysto. [35;52 -b / 36;30 -b] Runda 24 - Pierwszy frag normalny (37:13) , po fragu dziwna jazda celownikiem po tetrisie, ale raczej przypadek. [37;15 -b] Runda 25 - Bez fragów - czysto. [-] Runda 26 - 4 fragi, ale wszystkie bez kontrowersji. Czysto. [40;57 - 41;04 dwa fragi -b, reszta też] Runda 27 - Przebiegł B bez sprawdzenia ławki i site'a. Poza tym czysto. [42;47 drewno nie było zbite, można się domyślić, że b jest odpuszczone] Czasówki Mocnego: 16:35 dziwnie podchodzi w kuchni, nie wiedział a jakby czekał aż peeknie +/- [Rozpisane wyżej, runda 10] 25:17 obok głowy +b [Był na głowie, GOTV nie odda widoku tak dobrze, co oglądanie z serwera] 34:18 +b [+b, runda 22^] 37:20 celownik dosuwa jak przeciwnik peekuje +/- ale raczej spalone [Również dziwna akcja, mimo wszystko słychać dojazd, +-] Dwie akcje spalone, co jest mało jak na 40+ minutową mapę. Nie widzę żadnego błędu od strony @ dbk . Więcej zimnej krwi, sam dobrze wiesz, że na forum jest opcja "zablokuj", Gosia dała link w notatce. 9 1
Recommended Posts