Jump to content
Dudnes

Nowy Vice Administrator

Recommended Posts

• Popular Post

Trochę śmieszny ten awans i jest to bardzo niesprawiedliwe w stosunku do innych osób. Aktualnie osoby, które są w Administracji, to zasłużyły zwyczajnie ciężką pracą na swoje stanowiska, a ktoś z zewnątrz dostaje awans tak po prostu. Możemy się z tym awansem zgadzać bądź nie zgadzać, ale to jest jednak decyzja @  Dudnes  i nic mamy do gadania. 

• Like 11
  • Haha 1

• Owner
  • Popular Post

Spodziewałem się takiej reakcji i mogę zrozumieć całkowicie żal mod, gmod, a najbardziej poszkodowani z tego co widzę są osoby, które nie pełnia wyższych funkcji na sieci bądź odeszły już. Na katujemy mam bardzo duże plany, chce doprowadzić tą sieć na sam szczyt ale do tego potrzebna jest odpowiednia załoga. Blady ma bardzo duże doświadczenie, nie wspominając tego  że znam go bardzo długo i mam do niego pełne zaufanie + to nie jest osoba która zostaje tutaj na jakiś czas. Padło kilka propozycji, że mógł otrzymać technika serwerów, nie będzie on zajmował się tylko serwerami, będzie pełnił więcej funkcji ale wszystko w swoim czasie. Wracając do planów na przyszłość, w przeciągu 3 miesięcy dojdzie tutaj sporo serwerów, siec cała się rozrośnie i nie jest to ostatni awans na tej sieci, wiec inne osoby będą mogły się jeszcze wykazać aby wspiąć się wyżej w administracji. Niestety ale musicie pogodzić się z ta decyzją. 

PS: żeby nie zrobił się tutaj niepotrzebny spam zamykam temat. 

• Like 10
  • KAT 4
  • Sad 1
  • I love it 3

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.