Popular Post Gosia ?! Posted January 23, 2023 V.I.P Donor Popular Post Share Posted January 23, 2023 Witajcie w kolejnym odcinku Kiss or Slap! Dzisiejszym gościem jest nasz UBT CS:GO & GRAFIK - @ dbk ~ Seria jest tworzona w celach humorystycznych i nie ma na celu nikogo urazić! ~ @ Karcok Kiss or Slap? za słabą aktywność względem poprzednich lat. @ Gosia ?! Kiss or Slap? za hnsy i inne pummely @ Titania Kiss or Slap? gdyby to było Fuck Marry Kill wybór byłby prosty @ dejmano Kiss or Slap? zbyt rzadko boostuje mnie na MM'ach :D @ Asuna Kiss or Slap? za wspólnie organizowane konkursy @ k ejmaN Kiss or Slap? top moderator @ Narks. Kiss or Slap? mało go ostatnio @ MrVarnaz Kiss or Slap? bardzo w porządku osobnik, dogadujemy się @ Nomeron Kiss or Slap? w sumie to mało znam, ale lajkuje mi posty czasem :D @ Night0oo Kiss or Slap? jak trza to pomoże @ hudinii Kiss or Slap? nie znam go, ale widzę że chłopak się stara mega po powrocie @ KyO Kiss or Slap? opierdziela się ostro @ haikoo Kiss or Slap? za wsparcie @ Ejdrien. Kiss or Slap? bo robi w sklepie z dobrymi słodyczami :D @ Kondziu Kiss or Slap? z obcymi w ślinę nie idę, ale możemy się poznać @ Bulbożul Kiss or Slap? za Sosnowiec! @ clouud Kiss or Slap? praktycznie nie znam :( @ mY shoT Kiss or Slap? nie da się go nie lubić, GÓRA! @ Emilqa Kiss or Slap? sorry nie chcę prokuratora na głowie :D @ Knightyy Kiss or Slap? za spam na chatboxie 7 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night0oo Posted January 23, 2023 Investor V.I.P Share Posted January 23, 2023 1 minutę temu, Gosia ?! napisał(a): jak trza to pomoże Essa Dżbikej xD @ Gosia ?! Świetna robota 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejmano Posted January 23, 2023 V.I.P Donor Share Posted January 23, 2023 2 minuty temu, Gosia ?! napisał(a): @ dejmano Kiss or Slap? zbyt rzadko boostuje mnie na MM'ach :D Przecież wbiłem Ci globala 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hudinii Posted January 23, 2023 Share Posted January 23, 2023 2 minuty temu, Gosia ?! napisał(a): @ hudinii Kiss or Slap? nie znam go, ale widzę że chłopak się stara mega po powrocie Thx byqu 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emilqa Posted January 24, 2023 Woman Share Posted January 24, 2023 ok 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nomeron Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 Średnio znam ale wydaje się miły 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Titania Posted January 25, 2023 Investor V.I.P Woman Share Posted January 25, 2023 W dniu 24.01.2023 o 00:13, Gosia ?! napisał(a): gdyby to było Fuck Marry Kill wybór byłby prosty A tak to zostało tylko całowanie PS: Jakie masz pH śliny? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mY shoT Posted January 25, 2023 Friend Share Posted January 25, 2023 Dobrze wiesz że przesadziłeś, góra 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 W dniu 24.01.2023 o 00:15, Night0oo napisał(a): Essa Dżbikej xD Essa W dniu 24.01.2023 o 00:16, dejmano napisał(a): Przecież wbiłem Ci globala Przecież ja nigdy globalem nie byłem w tej grze xD W dniu 24.01.2023 o 00:16, hudinii napisał(a): Thx byqu Nie ma za co, numer do blika wysłałem na PW W dniu 24.01.2023 o 18:18, Emilqa napisał(a): ok Przecież zawsze wyzywam Cię na challe! :D 11 godzin temu, Nomeron napisał(a): Średnio znam ale wydaje się miły Chcesz się bliżej poznać? 3 godziny temu, Titania napisał(a): PS: Jakie masz pH śliny? A jakie Ty masz pH wag... yyy śliny? Godzinę temu, mY shoT napisał(a): Dobrze wiesz że przesadziłeś, góra Nawet nie zadawaj mi tego pytania EDIT: O dżizas zapomniałbym o Tobie Małgorzata! @ Gosia ?! Kawał dobrej roboty i dzięki za możliwość udziału w zabawie, w następnej edycji poproszę z 300 osób do ucałowania lub spuszczenia lania.* *Tylko po kolei, żeby nikt przez przypadek 2 razy nie dostał Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrVarnaz Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 W dniu 24.01.2023 o 00:13, Gosia ?! napisał(a): bardzo w porządku osobnik, dogadujemy się się wie szefie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ally Posted January 27, 2023 V.I.P Woman Share Posted January 27, 2023 Wszystko pięknie cacy, natomiast WHERE IS BOGINI?! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horazon Posted January 27, 2023 V.I.P Share Posted January 27, 2023 @ ally No bez kitu! I od razu nasuwa się kolejne pytanie: gdzie ja? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts