Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

b3c4e20a4663ca9219451ee87179c5e4.png

Mamy już piętnasty dzień kalendarza adwentowego!

Zadanie na dziś:

Pochwal w tym temacie dowolną osobę z forum, opisując za co.

• Lubię to! 3
  • Wow 1
  • Uwielbiam 6
  • Legenda
Opublikowano

Nie mogę pochwalić jednej osoby, ogólnie pochwalić  chciałbym wszystkie osoby, które wkładają swój czas i serce w to forum, żeby to wszystko się w jakiś sposób "kulało" i żeby ta niepowtarzalna atmosfera była taka jaka jest - także jeżeli czytając to Użytkowniku czujesz, że jesteś w gronie tych osób - czuj się pochwalony. Dzięki Wam za to. 

• Lubię to! 3
  • KAT 2
  • Uwielbiam 6
Opublikowano

Wybieram właściciela Only Mirage #5

@ Hacker13  

Ponieważ

• Zawsze można liczyć na niego 

• I zawsze wyciągnie pomocą dłoń jeśli jest taka konieczność 

• Lubię to! 6
  • Uwielbiam 4
  • Bywalec
Opublikowano

Ogólnie to pochwalić można każdego.

Ja chcę tylko wymienić osoby, z którymi miałem większą styczność.

@ Lasik Za pomoc.

@ M4A1 Za bycie po prostu.

@ dbk Za to Twoje głupie poczucie humoru i że zawsze mogę liczyć na Ciebie.

@ Titania @ Gosia ?! Humorek i wkładaną pracę.

@ czak Zawsze pomocny

@ happy. Za chęć pomocy.

@ Narks. i @ dejmano  @ k ejmaN Aktywność i chęć pomocy.

No i oczywiście @ Paweł.  Za to, że pomogłeś jak nikt inny i że zawsze można na Ciebie liczyć.

Mógłbym tu wymienić jeszcze kilkanaście osób. Każdy się przykłada do swojej roboty i wykonuje ją w 200%. :)

• Lubię to! 3
  • KAT 1
  • Dzięki 2
  • Uwielbiam 7
  • Legenda
Opublikowano

@ Paweł.  - nieoceniona pomoc

@ Titania - super sprawowanie opieki nad niższymi rangami, muszą być wdzięczni za taką mamuśkę :leonardo:

@ czak  @ dbk  - dobrze, że na forum są jeszcze takie osoby z zapałem do robienia grafik, wymarły gatunek

@ Narks.  @ k ejmaN  @ Vanilla. czujne oko, najlepszy monitoring na forum

@ happy.  - serwery robione na tiptop 

• Lubię to! 3
  • KAT 1
  • Dzięki 1
  • Haha 1
  • Uwielbiam 5
Opublikowano

Moje zdanie jest praktycznie nieważne na tej sieci, ale dobrze żebyście wiedzieli coś o pewnej osobie. Ten osobnik nie potrafi docenić siebie jako człowieka, technika, który posiada solidną wiedzę i umiejętności. Mobilizując się i bardziej angażując w rozwój osobisty mógłby stać się topowym człowiek w swojej branży. @ Paweł.  to człowiek i pracownik, na którym można polegać i bezgranicznie mu zaufać. Oczywiście jeśli ktoś na to zasłuży i traktuje go z odpowiednim szacunkiem, bo mimo wszystko odwzajemnia to. Śmiało mogę powiedzieć, że można na nim polegać i na prawdę macie z czego się cieszyć, że taka osoba jak on jest w Waszych szeregach i wspiera Was. Znamy się dobre kilka lat i ani razu się na nim nie zawiodłem :yep:

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 6
Opublikowano

Wracam na katujemy po raz 2 i jestem tu dopiero parę dni więc mię za wiele mogę powiedzieć.

Ale chce podziękować całej administracji i użytkownikom a najbardziej @ Karcok  wielki człowiek dzięki któremu L po dziś dzień mogę grać na moim ukochanym serwerze 5v5 <3 i calej administracji i graczom dzięki którym serwer lata po dziś  dzień 

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 5
  • Legenda
Opublikowano

Jest ogrom osób, które zasługuje na pochwałę i nie tylko, bo tak naprawdę każdy, kto tutaj przebywa tworzy Katujemy i jest tak samo ważny. Niektórzy są perfekcyjnie od zawsze i ciągle utrzymują ten poziom, inni szlifują się na cudowne diamenty, inni mieli swoje wzloty i upadki, a jeszcze inni będąc nawet chwile dali coś od siebie, co zostało aż do dziś. Dziękujemy wam, za to, że ciągle tutaj jesteście i tworzycie to dzieło! :pepel:
Od siebie chciałabym pochwalić @ dbk , za to, że odkąd wrócił, to ciągle zaskakuje swoją pracowitością czy aktywnością. 

• Lubię to! 3
  • KAT 2
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

@ Karcok 'a za to, że ten projekt trwa dotychczas. Jak i resztę administracji @ dejmano ,@ Gosia ?! , @ happy. , @ LEGENDAR i @ Titania , którzy wkładają serce w swoją pracę i dzięki nim wszystkim, ta sieć jest na najwyższym poziomie. Nie mogło również zabraknąć @ Paweł. , za naprawianie i ciągłe ulepszanie forum.

• Lubię to! 3
  • Dzięki 1
  • Uwielbiam 6
Opublikowano

@ Karcok za opiekę nad serwerami i dużo serca włożonego w sieć

@ Titania @ happy. @ LEGENDAR @ dejmano @ Gosia ?! @ Asuna @ czak za opiekę nad forum

@ dbk za pracowitość jako ubt i właściciel serwera

@ Night0oo @ PanPukawka za dobrą opiekę nad arenką

@ WZL za ruszenie d* w kwestii swojego serwera ;)

@ Brajanek. @ Rumuuun za aktywność

• Lubię to! 1
  • Wow 1
  • Uwielbiam 11
  • 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.