Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

image.png

Czy kiedykolwiek planowałeś/aś zemścić się na osobie, która Cię skrzywdziła?

• Lubię to! 9
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Zależy w jakim sensie "skrzywdziła" ale w rozrachunku psychicznym i fizycznym staram się nie podejmować zemsty choć odbija się to na bliskich mi osobach lub przedmiotach wokół mnie (if you know what i mean)...  

• Lubię to! 2
  • KAT 1
  • Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano

Raczej nie, jestem zbyt leniwą osobą żeby mścić się na kimś. Co najwyżej w takiej sytuacji powiem o kilka słów za dużo do danej osoby ale tak to nic poza tym.

• Lubię to! 2
  • KAT 1
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Może parę lat wstecz tak, jeszcze jak się miało siano w głowie zamiast rozumu. Teraz zdecydowanie nie, spływa to po mnie, a co ma wrócić do kogoś to i tak wróci, nie muszę brać w tym udziału. 

• Lubię to! 3
  • KAT 1
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Po przeczytaniu tego od razu nasunął mi się pewien tekst z tiktoka

"girl, don't do it, it's not worth it. I'm not gonna do it girl, I was just thinking about it, I'm not gonna do it.... I did it"

Jestem bardzo mściwa, z resztą jak kazdy spod znaku Raka:leonardo:.

• Lubię to! 2
  • KAT 1
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Pytanie bardzo dobre.

Wiele było przypadków takich, gdzie mogłem jak najbardziej to zrobić, ale nie jestem osobą, która się mści i nigdy tego nie zrobiłem.

Jestem przekonania, że tylko ludzie słabi się mszczą, karma prędzej czy później wróci do osoby, która nas skrzywdziła. 😉

• Lubię to! 2
  • KAT 1
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Nie nazwałabym tego zemstą, a raczej wymierzaniem sprawidliwości. Próbowałam, ale jak dowiedziałam się ile kosztowałoby mnie to czasu, nerwów i zdrowia to zawsze odpuszczałam. Karma zawsze wraca i tak też było, zawsze wracała.

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.