Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

SCCLpns.png.ee48252c8fe918dd303878423b75181f.png.0e3c566687717f67ba550ae973541b6f.png

Z @ Night0oo

7R1Pllv.png.eda93a78ea22a6c5588e34c7dc41f9d1.png.6c36ca7894ec4fecce332fc0d679f81b.png

R: Witam Państwa, w kolejnej odsłonie wywiadów. Dzisiaj mamy zaszczyt gościć @ Night0oo - naszego kochanego Mateuszka, członka UBT

oraz admina na OM#2. Trochę tych rang się nagromadziło, opowiesz nam jak tutaj trafiłeś? 

N: Yo , w sumie trafiłem tu przez przypadek. Szukałem arenek do gier i trafiłem na naszą Arenke. Do administracji przekonał mnie @ mY shoT i się super w to wciągnąłem, następnie to @ PanPukawkazachęcił mnie aby napisać podanie na Opiekuna Arenki, na początku był troszkę stresik ale dajemy radę xD. A UBT to raczej do pozyskania nowych doświadczeni oraz wróciłem do adminowania do zabicia czasu :HYPERHAM:

R: Widziałam, że dobrze się dogadujesz z @ PanPukawka. Jak Ci się podoba w UBT? Coś Ci sprawia większe trudności? 

N: Yes Yes Yes z @ PanPukawkamamy zajebisty kontakt nie tylko zawodowy ale również i prywatny. W sumie to dzięki niemu miałem możliwość poznania @ Rudzia  @ ElementaR @ Keyira @ kat20223.png Emilciaa oraz @ Ejdrien. w IRL i za to jestem mu bardzo wdzięczny. W UBT jest zabawa przednia mam szansę współpracować z śmietanką graczy na naszym forum. Czy coś mi sprawi a trudność w UBT raczej nie , wszystko jest przejrzyste nie ma większych trudność.

R: Ciesze się, że UBT nie sprawia problemów oby tak dalej! Sama też dobrze wspominam ten wyjazd, mam nadzieje, że trafi się jeszcze okazja do wspólnej wycieczki :D Masz jakieś plany na obecne wakacje? 

N : Okazji na wspólne spotkania są zawsze lecz czas nam nie pozwala :Pepocry:. Aktualnie pracuje , w planach jest spotkanie się z @ LEGENDAR i @ PodróbaAsunyu mnie, może coś wypali. W lipcu ma mnie również odwiedzić mój najbliższym przyjaciel który po 3 latach może w końcu przylecieć do Polski z Anglii. Nie mogę się doczekać tego spotkania :peepoShy:. To są plany na lipiec , wiadomo w między czasie jakieś wyjazdy nad jezior itp. W sierpniu chciałbym pojechać do dziewczyny ale kto wie jak się potoczy życie.

R: Oby wszystko wyszło po twojej myśli. Mówisz, że pracujesz? Pochwalisz się dla czytelników co robisz? Na czym polega twoja praca? 

N: Aktualnie pracuje w RTV Euro AGD jako doradca klienta. Mój zakres obowiązków jest w sumie dość długi. Wiadomo głównym celem jest abym pomógł klientowi dobrać odpowiedni sprzęt. Fun fackt jak doradca musisz widzieć wszystko nie tylko o sprzęcie z twojego działu lecz o wszystkim sprzęcie, który znajduje się na sklepie. Do moich obowiązku oprócz doradzania należy donoszenie sprzętu na sklep, spakowanie sprzętu , naklejania foli na telefony i nie tylko,  zmienianie cen i tym podobne.

R: Sama wiem, że praca z ludźmi nie jest łatwa. Miałeś już jakieś ciekawe sytuacje z klientami czy jeszcze nikt do tego stopnia nie podniósł Ci ciśnienia? Polecasz innym tą prace czy wolałbyś robić coś innego? 

N: Aktualnie nie było większych Karen xD więc ciśnienie nie było podnoszone. Praca sama w sobie nie jest zła, jeżeli ktoś chce zdobyć doświadczenie na temat sprzętu oraz pracy z ludźmi to zachęcam jak najbardziej :pepedens:

R: A masz jakaś taka swoją wymarzona pracę do której chetniej byś sie przeniósł?

N: Jak najbardziej jest to praca Strażaka w Państwowej Straży Pożarnej.  Którą sobie wymarzyłem 4 lata temu kiedy wstąpiłem w szeregi OSP w mojej miejscowości.

R: Opowiesz o tym coś więcej? Jak wygląda takie uczestniczenie w OSP?

N: Hm może się to wydawać dla was to bardzo łatwe i przyjemne ale tak nie jest. Aby zostać takim normalnym strażakiem, który może uczestniczyć w akcjach pożarniczych należy ukończyć kurs podstawowy, który organizuje PSP w danym regionie takie kursy opierają się na podstawie wiedzy teoretycznej oraz praktyce cały kurs kończy się testem wiedzy oraz egzaminem praktycznym, w który skład wchodzi komora dymne oraz zadanie bojowe. Nasza praca to jest czyste powołanie nie każdy ma czas aby o każdej godzinie dnia oraz nocy zewrać się łóżka aby biec do remizy ponieważ zawyła syrena. Jak widźcie już na początku naszej przygody są wezwania. Jedynie czym różnimy się od strażaków zawodowych jest to że oni za swoją pracę dostają wynagrodzenie. Plusem bycia członkiem OSP jest to że możemy uczestniczyć w różnych zawodach. Mogę się pochwalić że w ostatnią niedziele tj. 26.06.2022 moja jednostka miała możliwość w uczestniczeniu w takich zawodach. Zajęliśmy 2 miejsce w gminie oraz 6 miejsce w klasyfikacje generalnej.

Brak opisu.        Brak opisu.

R: Widzę, że jest to bardzo wymagające zajęcie. Gratulacje za zajęcie 2 miejsca! Oprócz OSP masz też jakieś inne zainteresowania? 

N: Na pewno będzie rynek IT ( procki i kraty graficzne ), piłka nożna oraz siatkówka, sztuki walki mma oraz brazylijskie jiu jitsu, Japonią i jej kultura oraz historią Polski a no i muzyką, byle nie Discopolo xD

R: Widze, że dużo tutaj masz zainteresowań sportowych. Trenujesz czy interesujesz się bardziej jako widz? 

N: Więc mma oraz BJJ trenowałem przez rok czasu w Berserkers Team. Przez przeprowadzkę musiałem zrezygnować z treningów. Co do piłki nożnej to gram tak sam dla siebie u mnie w lokalnej drużynie z którą jestem związany od dzieciaka, oglądam oczywiście różne mecze od Ligi mistrzów po Ekstraklasę. Co do siatkówki to jestem wiernym kibicem naszej reprezentacji to samo tyczy się oczywiście piłki nożnej. 

R: Grasz w lokalnej drużynie? Na jakiej pozycji grasz? A co do oglądanie, to masz jakiegoś swojego ulubionego sportowca? 

N: Większość z was pomyśli gruby na bramkę otóż nie, jestem środkowym obrońcą lub środkowym pomocnikiem wszystko zależy od meczu. Ulubionego sportowca hmmmm w MMA to dwie polskie ikony czyli Michał Materla oraz Mamed Khalidov w siatkówce będzie to aktualny kapitan reprezentacji Polski czyli Bartosz Kurek oraz Yuji Nishida z Japońskiej reprezentacji. No i jedyny prawily w Polsce Król Robercik ;D

R: Wspomniałeś wcześniej, że interesujesz się kulturą Japonii, jest coś co szczególnie przypadło Ci do gustu? 

N: No wiadomo Chińskie bajki pozdrawiam wszystkich mangozjebów xD poza anime to sama kultura japonii, byt ludzi w tym kraju oraz historia tego kraju, mówię tutaj o dziejach samurajów o ich kodeksach uzbrojeniu itd. Aktualnie sam w domu posiadam jedną katanę ale mam w planach zwiększyć ilość katan w domu.

R: A wisi na ścianie? xD Mówisz bajeczki, jakis szczególny rodzaj lubisz oglądać? Polecił bys coś? 

N: Wisi ale na szafce xD Rodzaje to wszystko ale takie główne to shoneny oraz iseakeie. Serie godne polecenie no to wiadomo cała wielka trójka czyli One Piece, Naruto oraz Bleach, ich ojciec czyli cała saga Dragon Balla. Z Isekai to Tate no Yusha (właśnie się skończył drugi sezon) jakiś Slime i Overlord. Czasami wleci jakieś romansidło albo dramacik zależy od humorku xD

R: Osobiście też mogę polecić z całego serduszka Naruto. Oprócz Anime oglądasz też jakieś seriale bądź filmy? 

N: Jak najbardziej oprócz anime uwielbiam wszytko co z Marvela a najbardziej to Iron Mana, oczywiście wszystkie części oraz Avengersi też wszystkie serie.

A z seriali to aktualnie staram się oglądać Peaky blinders i jakieś koreańskie dramaty.

Avengers: Wojna bez granic – Iron Man mógł mieć inną zbroję. Oto grafiki -  naEKRANIE.pl  Peaky Blinders". Będzie film po zakończeniu 6. sezonu serialu - Film

R: Na forum się znajdzie dużo fanów Marvela. Skoro już wiem wiemy co oglądasz to może pochwalisz się czego słuchasz?

N: No to tak tu się zaczyna karuzele xD od popu przez covery metalowe, klasyki metalowe ( oraz klasyki z gier ) do opiengów z anime do polskiego rapu. Czyli słucham wszytsko co wpadnie mi w ucho. Odrazu uprzedze pytanie moimi ulubionymi wykonawcami są a więc Kizo, cała rodzinka 2115, Masny a z resztą to ciężki temat bo jest tego poprostu za dużo :pepedens:

R: Jak już zdarzyło Ci się wspomnieć o wykonawcach hmm kradniesz mi pytania :( a tak na poważnie, miałeś kiedyś okazję usłyszeć ich na żywo? A może masz w planach pojechać na jakiś koncert? 

N: Jak najbardziej w Październiku tamtego roku w Szczecinie odbył się Rap festiwal, na którym był wujek Kizo oraz Bedoes oraz wielu innych wykonawców jak dobrze pamiętam bym tam jeszcze Chivas, Kabe i ktoś jeszcze. No i w ostania sobotę miałem szansę być na koncercie Smolastego który nawet zaśpiewał Big mommy xD

R: Gdzieś mi się o uszy wcześniej obiło, że masz całkiem blisko do Szczecina, opowiesz coś nam o swoim miejscu zamieszkania? 

N: O tym zadupiu to ciężka sprawa xD internetu tu nie ma a jak jest to tylko z przeklętego Orange, którego już nie pozdrawiamy. Z ludźmi w moim wieku ciężki bo się po wyprowadzali (czyli brak znajomych ). Do miasta 25km plus taki, że nie wygląda ona tak źle oraz to, że są organizowane co rok największe targi rolne w kraju ( jak dobrze pamiętam 3/4 lata temu na targach przewinęło się ok 250 tysiecy ludzi przez 3 dni ). Co do infrastruktury jest stary pałac fakt jest on piękny lecz zamienia się w ruinę ponieważ nikt o to nie dba no i jeszcze park rosną tu różne rodzaje drzew z takich najciekawszych to Tulipanowce jedne z nich ma ok 450 lat. 

R: Typowa polska mała miejscowości bo raz na X czasu coś się dzieje. Jak już jesteśmy przy twoim trochę prywatnym życiu, zdradzisz nam czy masz rodzeństwo?

N: Niestety posiadane jest dwoje młodszych braci jedne 17, drugi 14 lat.

R: Aż tak Ci dają w kość, że niestety? xD Założę się, że nie może byc tak źle i zdarzają się też dobre chwile. A propo, jak już jesteśmy przy dobrych chwila, czy nasz Mateusz posiada swoją drugą połówkę?

N: Oni to są tylko mili i pomocni jak coś chcą. Czy mam drugą połówkę eh chyba w aktualnej sytuacji to temat zmienny xD pogrywam z nią od czasu do czasu w ligę ale no co problemy są aktualnie i czuję że za niedługo poważna rozmowa mnie czeka.

R: Trzymam kciuki żeby wszystko się ułożyło po twojej myśli, oby wyszło jak najlepiej. Grasz też w jakieś inne gry oprócz ligi? A może masz jakiś swoich stałych kompanie do grania od nas z forum? 

N: Prócz Ligusi wiadomo pogrywam w Csa , Valoranta , GTA od czasu do czasu ETS jakiś Fortnite może xD . Hm co tu jeszcze FFXIV BF3 no i Fall Guysy ostanio. Ekipa do grania to wiadomo @ PanPukawka@ Keyira @ Rudzia@ ElementaR@ Gosia ?!@ LEGENDAR@ PodróbaAsuny@ Młodziak_@ Ejdrien.@ HeliX@ kajoj@ Bioły@ kat20223.png Emilciaa@ allyod czasu do czasu @ Karcok.

R: Może odejdzmy trochę od życia internetego, gdzieś obiło mi się o uszy, że potrafisz gotować. Opowiesz nam troche o tym, masz jakieś popisowe danie? 

N: No coś nie coś potrafię , oczywiście jestem samoukiem i uczyłem się gotować od prababci , babci oraz mamy. Hm moje popisowe danie niech ja pomyślę.

W sumie to własno ręczna kręcona pizza , jakieś burgery i tortille. Wiadomo jakiś rosół też się ugotuje i jakiś normalny obiad też da się zrobić xD

R: To chyba wiadomo już do kogo trzeba wpaść na domową pizze :D A rosołek w sam raz po piciu jest,

a jak już przy tym jesteśmy to jakie trunki najbardziej wolisz? :pijemy2:

N: Widzę wchodzimy w bardzo miłe i przyjazne kręgi xD Ulubione trunki troszkę tego jest zaczynając od zimnego piwka każdego rodzaju czy to smakowe czy zwykłe nie ma różnicy byle by było dobrze schłodzone. Z wódeczki to Shtock, Finlandia , Soplica ale tu już smakowe i zdecydowanie przeważa tu taj orzechówka oraz śliwkowa. Z whisky to Tullamura , John Wallker , Jin Bin od czasu do czasu klasyk czyli Jack Daniels. No i na samym szczycie samopęd czyli swój własnoręczny bimberek tu to nie ma przeciwnika robiony może być z wszystkiego moc ustalamy sobie sami czyli zabaw na całego bez hamulców :dogeKEK:

R: Ooo mówisz, że robisz bimber? Masz jakąś rodzinną repeturę? 

N: No niby nie powinienem o tym mówić ale tak mam recepturę przekazywana z pradziada na dziad. Aktualnie mój tata dostał recepturę od mojego pradziadka i cały czas z niej korzysta co jest w niej innego no to na pewno iż jest on karmelowy.

R: Wiadomo, nie ma co zdradzać tajeminic rodzinnych. Wracając do ulubionego trunku, masz jakąś ciekawą historie związaną z alkoholem?

N: Coś się znajdzie xD. Największy przypał był na mojej własnej 18-stce wiadomo najpierw z rodziną kulturalnie 2 lufy bimberku i do kolegów . Później przyjechał mój kuzyn z dziewczyną która mnie upiła xD Zaliyczyłem totalnego zgona :dogeKEK:. Morał z tego taki nie mieszajcie bimbru z wódką normalną bo to się zawsze źle kończy.

R: Dobra rada, drogie dzieci nie mieszajcie! Jak już jesteśmy przy imprezach, znasz jakieś zabawy alkoholowe? Może masz jakąś ulubioną?

N: Dobra mam, my z kolegami nazywamy to ,, Walki kurczaków " dwóch z nas zakłada czysty kubełek po KFC na głowę zasłaniamy oczy dostajemy po kiju albo jakimś sprzęcie i się nawalmay zasad jest że tylko od kolan w dół kto nie trafi wali szota. Polecam bardzo miła i przyjemna gra xD 

R: Brzmi dość brutalnie XD Osobiście wole dość spokojniejsze gry. Odbiegająć trochę od wątku alkoholowego, wspominałeś wcześniej, że interesujesz się kulturą Japonii. Domyślam się, że pewnie chętnie byś ją odwiedził. Masz też jakieś inne cele podróży na przyszłosć? 

N: Jak dobrze stwierdziłaś Japonia jest moim głównym celem do podróży lecz są też inne piękne kraje oraz wyspy. Po Japonii chciałbym się udać do USA i sprawdzić jak to tam jest i wgl. Na pewno na tej liście też znajduje się Turcja trzeba w końcu zjeść oryginalnego kebasa od Turka xD. I jak tak teraz myślę Hawaje też by był super miejscem ze względu na jej lokalizacje oraz aure jaka tam panuje. 

R: Widzę, że same ciekawe miejsca. Jesteś gotowy na szybką zabawę?

Wypisze Ci parę cech charakteru a ty powiesz kto z forum Ci się kojarzy i dlaczego.

N: Oczywiście, lecimy z tym.

R: Inteligencja

N: No tu musi się znaleźć @ Karcokktoś bardzo inteligentny musi ogarniać całe forum / serwery / grupy,

trzymać pieczę nad porządkiem na Katujemy no szef to szef i innej opcji nie ma  :leonardo:

R: Asertywność

N: Tu jest miejsca dla @ Rudzia, nie boisz się mówić swojego własnego zdania i mówić szczerej opini na dany temat.

R: Wesołość

N:  W sumie od kiedy gadamy to @ Gosia ?!jest jedyna osoba u której nie widzę depresj jak z nami siedź xD

zawsze wesoła nawet jak coś nie wychodź pocieszy , pogada taka solidna psiapsi :pepelove:

R: Wytrwałość

N: @ PanPukawkato twoje miejsce bo to ty wytrzymujesz i wysłuchujesz naszego jęczenia podczas gier jak nam psycha siada xD

R: Arogancja

N:  Sry @ Biołyale to tylko jak masz gorsze dni i chcesz kogoś powkurwi*ać xD

R: Gadulstwo

N: Oooo @ allycoś dla ciebie xD zawsze jak jesteś na ts to nadajesz jak katarynka,

fakt to nie jest złe bo często gęsto rozpoczynasz jakieś tematy i rozruszasz ludzi na tsie :pepedens:

R: Wulgarność

N: @ LEGENDARale wiesz to przez Orange xD tak samo jak ja :kekwtwitch:

R: Zrzędliwość

N: Tu to akurat miejsce dla mnie powinno być bo nie kojarzę innej zrzędy na tsie oprócz mnie xDDDDD

R: Mówisz, że byś się oznaczył w zrzędliwość. Jak myślisz, masz jeszcze jakieś charakterystykę cechy, którymi byś się mógł pochwalić? ^^

N: Na pewno łatwo tworzę nowe znajmość dobrym przykładem jesteście wy xD oraz w sytuacjach krytycznych jestem w stanie zachować spokój i myśleć trzeźwo.

R: Spokój i opanowanie, to się chwali. Są jakieś cechy, które szczególnie przyciągają Cię do innych?

N: W sumie ja nie mam jakieś specjalnej cechy która mnie przyciąga do innych . Ale w sumie ważny jest dystans do moich żartów wiadomo jakich xD i poczucie humorku :D 

R: Oho, opowiesz jakiś żart a może masz jakiś fajny memik dla czytelników? :D

N:

FB_IMG_1656862284712.jpg

R: Tym żartobliwym akcentem zakończymy nasz wywiad. Chciałbyś na koniec dodać coś od siebie lub kogoś pozdrowić?

N: Dziękuje za możliwość udzielenia ci wywiadu @ Rudzia. Z tego miejsca chciałbym pozdrowić @ Karcok@ Gosia ?!@ LEGENDAR@ PanPukawka@ ElementaRciebie @ Rudzia@ Młodziak_@ dejmanoXD@ Ejdrien.@ Nomak@ PodróbaAsuny@ HeliX@ kat20223.png Emilciaa@ ally@ Bioły@ lihtu@ haikoocałą administracje OM2 ,członków UBT oraz wszystkich naszych czytelników :pepelove:

R: Również wszystkich pozdrawiam i dziękuję za wywiad! :peepolove:

• Lubię to! 3
  • Wow 1
  • Uwielbiam 16
Opublikowano (edytowane)
41 minut temu, Rudzia napisał:

No i na samym szczycie samopęd czyli swój własnoręczny bimberek tu to nie ma przeciwnika robiony może być z wszystkiego moc ustalamy sobie sami czyli zabaw na całego bez hamulców :dogeKEK:

41 minut temu, Rudzia napisał:

N:  Sry @ Biołyale to tylko jak masz gorsze dni i chcesz kogoś powkurwi*ać xD

Bitch, ja nigdy nie zwyzywałem na tej sieci nikogo na serio xD

Edytowane przez Bioły
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

dziękuje za pozdrowionka, Super wywiadzik i pozdrawiam również;p

• Uwielbiam 2
  • Zasłużony
Opublikowano

Bardzo fajny wywiad, jak widać współpraca przeszła owocnie i szybko :KEKW:

• Przykro mi 1
  • Uwielbiam 2
  • Legenda
Opublikowano

Zdaję sobie sprawę, że edycja tekstu zajmuje 1/3 całej pracy, jednak dobrze by było zawsze się do tego przyłożyć, bo jednak trochę zabrakło interpunkcji i zdarzyły się inne błędy. Ogólnie wywiad na plus, widać gołym okiem, że się znacie, więc dobrze było przeczytać coś w innym stylu. Widać też poprawę w zadawanych pytaniach przez redaktora ;) Plusik za pracę i dziękuję bardzo za pozdrowienia! 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Ogólnie to w tych najgorszych czasach byłem u niego najbardziej aktywnym adminem + wypowiedziałem się przychylnie w podaniu na UBT, a o mnie nie wspomniał. Już nie jesteśmy kolegami. 

Wywiad co tu dużo mówić, klasa sama w sobie. Sam @ Night0oo do bana :KEKW:

Opublikowano

również pozdrawiam <3

• Uwielbiam 2
  • Legenda
Opublikowano

@ Night0oo podziwiam za OSP - nie dość, że jedyną rekompensatą jest własna satysfakcja, to jeszcze zawsze, nieważne co byś robił - rzucasz wszystko i jedziesz.

Dobrze, że dałeś nam się trochę poznać, a umożliwiła nam to właśnie @ Rudzia .

@ Rudzia trening czyni mistrza i z wywiadu na wywiad coraz lepiej - jeszcze tylko za dużo tych literówek.

@ Night0oo @ Rudzia dobra robota!

• Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.