Deserved Popular Post Asuna Posted May 17, 2022 Donor Woman Deserved Popular Post Posted May 17, 2022 Witajcie! Przed Wami kolejny odcinek Fuck Marry Kill. Nie przedłużając - dzisiejszym naszym gościem jest Opiekunka Serwera - @ julkajestem Seria nie ma na celu nikogo obrazić, jest tworzona wyłącznie w celach humorystycznych! *** - Fuck - Marry - Kill *** 1. @ Emilqa & @ Rudzia & @ ally @ ally Niezła z niej kobitka @ Emilqa Mój ulubiony karzełek <3 @ Rudzia Bardzo miła i fajna, ale niestety taki zestawik 2. @ Sym3trycznY. & @ LEGENDAR & @ darkuuu @ darkuuu Tak jakoś wyszło. @ LEGENDAR Idealny kandydat na męża, zawsze mogę na niego liczyć @ Sym3trycznY. Trochę staruch z niego 3. @ Ad0lfix & @ _Marcinek_ & @ visca @ _Marcinek_ Nigdy się z nim nie nudzę + wytrzymał ze mną ponad rok wow @ Ad0lfix Może jakaś randeczka? @ visca Lubię Cię, ale mnie czasami denerwujesz 4. @ Titania & @ Emilciaa & @ Asuna @ Emilciaa Fajna i miła dziewczyna @ Asuna Piękna i miła kobitka @ Titania Nie było okazji się poznać :/ 5. @ Karcok & @ dejmanoXD & @ Narks. @ Narks. Ma mega dystans @ dejmanoXD Drugi świetny kandydat na męża, kiedy valorancik? @ Karcok No stary szwabik 6. @ czak &@ Goudini & @ hudinii @ czak Elegancik @ Goudini Tak jakoś wyszło @ hudinii Jest jak jest 7. @ f0pa & @ Zekus & @ Ejdrien. @ Zekus Totalnie random wybór, bo nie znam @ Ejdrien. Tutaj również random wybór, bo również nie znam @ f0pa Za młody 8. @ Extinct. & @ Vanilla. & @ Gosia ?! @ Extinct. Śliczna i miła kobitka @ Gosia ?! Miałam okazję wymienić parę słów przez chwilę i jest bardzo milutka @ Vanilla. Niestety nie znam, wybacz 9. @ 33Skiller33 & @ lihtu & @ Q U V E R E K @ Q U V E R E K Pomocny i pracowity chłopak @ lihtu Super kolega, bardzo lubię @ 33Skiller33 Nie znam za bardzo 10. @ Bati & @ waRRRRRR. & @ KaZix @ KaZix Niestety nie znam, ale widzę po chatboxie, że miły @ waRRRRRR. Również nie znam, ale też po chatboxie widać, że sympatyczny @ Bati Bati to bati 11. @ revander & @ Night0oo & @ Łasica @ Night0oo Tak jakoś wyszło @ revander Miły i pomocny, nic dodać, nic ująć @ Łasica Random wybór, wybacz Nominacja: @ dejmanoXD Do zobaczenia za 2 tygodnie! 3 1 1 14
lhu Posted May 17, 2022 Posted May 17, 2022 3 minuty temu, Asuna napisał: @ Bati Bati to bati No i chyba każdy jest zadowolony @ julkajestem Adolf ma siostrę w twoim wieku, jaka randeczka ?!?! 4 2
UNBAN™ CS 1.6 Łasica Posted May 17, 2022 Investor V.I.P UNBAN™ CS 1.6 Posted May 17, 2022 Żegnajcie 1 3
Guest Posted May 17, 2022 Posted May 17, 2022 29 minut temu, Asuna napisał: @ visca Lubię Cię, ale mnie czasami denerwujesz Smutek, kolejny kill :(
Sponsor KaZix Posted May 17, 2022 V.I.P Sponsor Posted May 17, 2022 30 minut temu, Asuna napisał: @ KaZix Niestety nie znam, ale widzę po chatboxie, że miły Kolejny raz nie zabity, ale super oraz dziękuję! , super robota! 2 2
Deserved Narks. Posted May 17, 2022 Donor Deserved Posted May 17, 2022 Widać że @ julkajestem to dobra kobita! [*] znicz dla zastrzelonych 2 3
Legend dejmano Posted May 17, 2022 V.I.P Donor Legend Posted May 17, 2022 @ julkajestem dziś można zagrać, jeśli nie pójdziesz spać po 22 2 2
Donor _Marcinek_ Posted May 17, 2022 Donor Posted May 17, 2022 Godzinę temu, Asuna napisał: @ _Marcinek_ Nigdy się z nim nie nudzę + wytrzymał ze mną ponad rok wow XDD sam sie dziwie ze to mozliwe hahah danke julka 3 2
Deserved ally Posted May 17, 2022 V.I.P Woman Deserved Posted May 17, 2022 Znowu będziemy się seksować, hornybitch zobowiązuje 1 3
Legend LEGENDAR Posted May 17, 2022 Donor Legend Posted May 17, 2022 3 godziny temu, Asuna napisał: @ LEGENDAR Idealny kandydat na męża, zawsze mogę na niego liczyć Oo.. @ julkajestem Dobra robota @ Asuna 1 3
Emilqa Posted May 17, 2022 Woman Posted May 17, 2022 5 godzin temu, Asuna napisał: @ Emilqa Mój ulubiony karzełek <3 kc super robota dziewczyny 1 1 2
Emilciaa Posted May 17, 2022 Woman Posted May 17, 2022 7 godzin temu, Asuna napisał: @ Emilciaa Fajna i miła dziewczyna Dziękuje Dobra robota @ Asuna 1 3
Deserved Night0oo Posted May 18, 2022 Investor V.I.P Deserved Posted May 18, 2022 22 godziny temu, Asuna napisał: @ Night0oo Tak jakoś wyszło Lekkie zdziwko xD Good Job @ Asuna 1 2
Recommended Posts