Jump to content
COD 301 LVL - RESET 20.06 GODZ. 19:00 ×

Recommended Posts

• Legend
  • Popular Post
Posted

wpl7KWh.png.beb9a2392f5bfedce5367aadc38d9ed0.png.b3788de2c573c95ba586bb719a6ffe9a.png

z @ kat20223.png revander

3Ut0nCV.png.a0623722336ee8378580308e4f04db58.png.9a8fb32ec455404efd77f4d13eb6059d.png

T: Witam witam i o zdrowie pytam w ten piątkowy, zaczynający się weekend. @ kat20223.png revander znany przede wszystkim z wyjątkowej rangi, która posiada jako jedyny, a wygrał ją w konkursie na najlepszego pupila. Na początku może powiedz, jak sprawuje się świeżutka ranga? Mamy nadzieję, że się podoba.
R: Witam serdecznie! Jak widać, ranga bardzo ładnie się prezentuje, bardzo miło jest mi się w taki sposób wyróżniać na tle innych użytkowników.

T: Na pewno nie jest to jedyna rzecz, którą się wyróżniasz na tle innych użytkowników, a o tym dowiemy się właśnie w tym wywiadzie! Dla wielu osób jesteś obcym osobnikiem. Jak zatem Ci na imię oraz ile wiosen na karku liczysz?
R: Mam na imię Tomasz i w maju kończę 21 lat.

T: To niedługo pewnie szykuje się jakaś imprezka! Masz jakieś plany na swoje urodziny? Czy może zamierzasz potraktować ten dzień jak każdy inny?
R: Oczywiście, jakiś wypad do ulubionego baru ze znajomymi musi być!

T: Zgaduję, że skoro do baru to alkohol będzie lał się litrami! Masz może jakieś konkretne preferencje alkoholowe, po które sięgasz najczęściej?
R: Najczęściej lubię sięgnąć po prostu po piwko, najbardziej preferuje Łomżę lub Budweisera. Przy okazjach lubię się tez napić dobrej whisky, a jeśli chodzi o wódkę, pije tylko na spotkaniach rodzinnych xD.

T: Wódeczka lubi smyrać po przełyku, a w drugą stronę niekoniecznie wchodzi tak samo dobrze. Piwko zawsze i wszędzie mile widziane, a w szczególności na katach! Zdarzyło Ci się zatem przeholować kiedykolwiek z alkoholem? Jak wspominasz tę sytuację?
R: Chyba najbardziej pamiętam sytuacje jak pojechałem z ziomkami na domki letniskowe, wiadomo jak to na takich wyjazdach, alkoholu nie szczędziliśmy, za dużo nie pamiętam z tego wyjazdu xD ale wiem, że wróciłem do domu w nie swoich butach.

T: Ważne, że te buty nie były zarzygane! Tomku, czym tak właściwie zajmujesz się na co dzień?
R: Na co dzień zajmuje się księgowością, pracuje w biurze rachunkowym i wykonuje usługi księgowe dla firm działających na terenie mojego województwa.

T: Praca na pewno wymagająca odpowiedniej wiedzy oraz skomplikowanych procesów - jak w to papierologii. Co najtrudniejszego jest w Twoich obowiązkach? Lubisz swoją pracę?
R: Najtrudniejsze dla mnie jest zawsze to gdy nazbiera się sporo pracy do zrobienia w krótkim terminie, bardzo nie lubię pracować pod presją czasu, ale moją prace wbrew pozorom lubię.

zxcv.webp

T: Prawda, presja czasu to dodatkowy czynnik stresujący, którego raczej nikt nie lubi. Jak długo już tam pracujesz? Ciężko było się dostać na owe stanowisko?
R: Pracuje tam dopiero 8 miesięcy, a dostać się tam nie było dla mnie jakoś trudno, z dobrymi kwalifikacjami nie było większego problemu na rozmowie o prace.

T: Cieszymy się zatem, że mamy w swoich szeregach doświadczonego księgowego. Kto wie, kiedy Twoja wiedza i umiejętności mogą być pomocne nawet na naszym forum. Jaką szkołę zatem ukończyłeś? A może nadal się doszkalasz?
R: Ukończyłem technikum ekonomiczne, zdałem maturę i egzaminy zawodowe. Potem studiowałem finanse i zarządzanie, ale po zaczęciu pracy zrezygnowałem.

T: Można więc stwierdzić, że wykształcenie wyższe nie było konieczne przy podjęciu tej pracy. Ważne, że się udało i przede wszystkim lubisz tę pracę. W szkole byłeś typem kujona, chuligana, popularnego dzieciaka, na może żyłeś na uboczu, idąc swoją drogą? Jak wspominasz swoje szkolne lata?
R: Lata szkolne wspominam bardzo dobrze, fajna i zgrana klasa, w porządku wychowawca, bardzo fajni ludzie. Ciężko jest powiedzieć jakim typem byłem w szkole. Ze swoich ocen byłem zazwyczaj zadowolony, po szkole nigdy sam nie chodziłem, miałem sporo bardzo dobrych kolegów i koleżanek, z większością z nich dobry kontakt mam do dziś.

T: To właśnie w latach szkolnych nawiązuje się największe przyjaźnie. Cieszę się, że i Tobie się to udało. Jak myślisz, jakie cechy charakteru lub czynniki wpływają na to, że zawieramy ciaśniejsze znajomości z kimś?
R: Najważniejsze są takie cechy jak szczerość, prawdomówność, lojalność, prawdziwość, poczucie humoru.

T: Są to cechy niezmiernie ważne w dzisiejszych czasach, a, szczególnie że są coraz rzadziej spotykane. Możesz powiedzieć zatem o sobie, że masz te cechy?
R: Uważam, że jak najbardziej tak.

T: Dobrze zatem, że mamy wśród nas kolejną ciekawą osobę! Powiedz nam, czym według Ciebie ludzie się nie przejmują, a powinni?
R: Hmm... Myślę, że, ludzie powinni przejmować się konsekwencjami swoich wszystkich decyzji, z którymi mierzą się podczas swojego życia, szczególnie będąc młodym.

T: Trafne spostrzeżenie i przede wszystkim warte większej uwagi. Może zrobiłeś zatem w życiu coś, czego żałujesz i będziesz miał nadal wyrzuty sumienia przez resztę życia?
R: Myślę, że nie aż tak, robiłem głupie rzeczy, ale gdy jestem w stanie, staram zachować trzeźwość umysłu i zachować się asertywnie.

T: Każdy z nas robił głupie i głupsze rzeczy, ale w końcu to smak nastoletnich lat. Ważne, aby nie zmajstrować dziecka przypadkowej kobicie! Masz swoją drugą połówkę?
R: Tak, mam dziewczynę. :POGGIES:

T: Zechciałbyś powiedzieć coś więcej? Jak się poznaliście? Jak długo już ze sobą jesteście? Może jakieś plany na przyszłość?
R: Moja ukochana ma na imię Ola. Jest rok młodsza ode mnie, nasze poznanie jest raczej niecodzienne, poznałem ją przez to, że przychodziłem do jej domu i udzielałem korki z matematyki jej młodszemu bratu, ile jesteśmy razem? Pytanie z tych cięższych xD coś między rok a półtorej, nigdy nie miałem do tego pamięci.

T: Historie o miłości są piękne, tak samo, jak Twoja! Najważniejsze, żeby nie zapomnieć o urodzinach, bo takie małe grzeszki kobiety lubią mieć na długo w pamięci. Tkwi w Tobie zatem dusza matematyka, w końcu nie bez powodu zajmujesz się rachunkowością. Powiedz nam, w czym jeszcze tak właściwie jesteś dobry.

R: Poza tym, co już wymieniałem, to mocno interesuje się sportem. Interesuje się praktycznie wszystkimi sportami, zaczynając od sportów z piłkami takimi jak: piłka nożna, ręczna, koszykówka czy siatkówka. Idąc dalej przez sporty walki głównie interesuje mnie MMA, boks, oraz na żużlu kończąc. Sam praktycznie codziennie uczęszczam na siłownie w ciągu tygodnia.

T: Widać, że płynie w Tobie krew fana sportu, a co za tym idzie, nie możemy odpuścić tak pięknego tematu! Na pewno posiadasz swojego ulubionego sportowca. Kto nim jest i dlaczego akurat ta osoba?
R: Sportowcy, których najbardziej pamiętam z młodych lat to Kobe Bryant, a
 z piłki nożnej najbardziej w pamięć zapadły mi zagrania Tierry Henrego i Fernando Torresa. Aktualnie najbardziej imponuje mi profesjonalizm Cristiano Ronaldo.
GIF by NBA Regular Season Sport GIF by NBA Champions League Football GIF by UEFA Thierry Henry Yes GIF by Arsenal el nino torres GIF 

T: Ciekawe preferencje, warte na pewno swojej uwagi. Obok tych sportowców na pewno ukrywa się także ulubiony klub sportowy. Jaki w Twoim odczuciu zalicza się do tego grona?
R: Zawsze darzyłem sympatią liverpool fc
Liverpool_FC.png

T: Równie świetna drużyna i także na pewno warta swojego czasu i uwagi. Uprawiasz sam zatem jakieś sporty?
R: Aktualnie jedyny sport, który uprawiam to siłownia.

T: Najważniejsze, że jest jakikolwiek ruch i dbasz o siebie! W jaki sposób dbasz jeszcze o swoje zdrowie? A może nie przywiązujesz do tego większej wagi?
R: Staram się wysypiać przed pracą, pije dużo wody w ciągu dnia. Gorzej niestety z dietą, mam słabość do fast-foodów.

T: Niestety fast-fody mają swoje składniki, które powodują, że zawsze będziemy ich pragnęli w każdej ilości. Jaki jest zatem Twój ulubiony?
R: Hmm… jak tu wybrać ulubiony? Myślę, że jak duża część ludzi najbardziej lubię dobrego kebaba od turka:)

T: Dobry kebabik potrafi zawrócić w głowie! A ulubiony posiłek poza tym niezdrowym żarciem?
R: Zdecydowanie makaron z krewetkami mojej mamy.

T: Do krewetek poniekąd trzeba mieć chyba słabość, ale dobrze, że są wśród nas koneserzy takich potraw. @ kat20223.png revander zbliżmy się nieco do Twojej rodziny. Posiadasz może rodzeństwo?
R: Tak mam jednego brata.

T: Kompania braci zawsze działa razem! Brat starszy, młodszy? Chciałbyś mieć większą ilość rodzeństwa?
R: Młodszy brat 14 lat, raczej nie chciałbym mieć więcej rodzeństwa, jeden wystarczy.

T: Czasami ten jeden robi hałasu za pięciu, więc czasem to na pewno większy komfort. Tomek, skąd tak właściwie pochodzisz? Gdzie mieszkasz?
R: Pochodzę i mieszkam w Świebodzinie, stosunkowo mała miejscowość (około 30 tys. mieszkańców) blisko Zielonej Góry w województwie lubuskim.

sen-zwiedzanie-844616770-800-600.webp

T: Wystarczające miasteczko i musi być ciekawym miejscem do życia! Wolisz życie na wsi czy w mieście? Dlaczego?
R: Zdecydowanie w mieście, we wsi się nie odnajduje, moi dziadkowie mieszkają na wsi, gdy jeździłem do nich za dzieciaka na pare dni, pamiętam, że zawsze strasznie się nudziłem.

T: To miejsce ma oczywiście swoje plusy i minusy. Lubisz podróżować? Gdybyś miał tydzień wolnego i zasponsorowany wyjazd w dowolne miejsce na świecie, gdzie chciałbyś się wybrać?
R: Myślę, że coś nad Morzem Śródziemnym może Hiszpania lub Malta - słońce, plaża, turkusowa woda, kolorowe drinki :).

T: Brzmi bajecznie! A jeszcze pewnie wygląda. Masz może plany na tegoroczne wakacje? Może też się gdzieś wybierasz?
R: Tak, mam w planach pojechać z dziewczyną do Amsterdamu w lipcu.

T: Amsterdam piękne miasto, a w szczególności pod względem niektórych zielonych specyfików. Masz może jakieś uzależnienia?
R: Nie, jestem człowiekiem wolnym, lubię sobie wypić czy zajarać zioło wszystko jest dla ludzi, ale nie można przesadzić.

T: Jasne że tak! Każdy na swoje jakieś złe nawyki i przyzwyczajenia. Z jakiego nawyku byłoby Co najtrudniej zrezygnować?
R: Hmm... chyba nawyk ciągłego korzystania z telefonu, w toalecie, od razu po przebudzeniu, zdarza mi się nawet ostatnio używać przy jedzeniu.

T: Ten nawyk jest popularny wśród wielu ludzi. Gdybyś mógł na zawsze zmienić w sobie jedną cechę charakteru lub wyglądu zmieniłbyś? Jaką i dlaczego?
R: Na pewno chciałbym być mniej nerwowy i impulsywny, łatwo wpadam w złość. Dodatkowo może mógłbym być większym optymistą i więcej rzeczy widzieć w pozytywnym świetle.

T: Świat jest piękny, tylko czasem brak w nim barw! Masz może swoją definicję piękną? Czym według Ciebie jest piękno?
R: Moim zdaniem piękno jest w ludziach, w każdej życzliwej, miłej, uprzejmej osobie znajdziemy właśnie piękno.

T: Świetna definicja! Na pewno każdy czytający te słowa rozpromieni uśmiech. @ kat20223.png revander , co sprawia Ci radość, daje szczęście?
R: Szczęście sprawiają mi głównie drobne sprawy takie jak uśmiech u drugiej osoby, życzliwość skierowana w moją stronę, pomoc drugiej osobie, dobrze wykonana robota, a przede wszystkim radość daje mi moja ukochana.

T: Jaka jest najwyższa cena, jaką mógłbyś zapłacić za życie drugiego człowieka? Jest ktoś taki, dla kogo zrobiłbyś wszystko? Kto to taki?
R: Za życie drugiego człowieka oddałbym wszystkie pieniądze i rzeczy materialne, jakie posiadam, nieważne czy byłby to ktoś mi bliski, czy ktoś mi obcy.

T: Ogromny szacunek w Twoją stronę zatem! Jakie jest Twoje zdanie na temat prostytutek? Myślisz, że takie osoby również zasługują na szacunek?
R: Ciężki temat można by powiedzieć, nie mam wrogiego stosunku do prostytutek, mimo ze sam bym nigdy nie skorzystał z ich usług. Mówi się, że żadna praca nie hańbi i takie jest też moje zdanie. Jak jest na to popyt to, czemu nie trzepać na tym pieniędzy.

T: Równie ciekawe stanowisko w tej sprawie. W jaki sposób zarobiłeś swoje pierwsze pieniądze, nawet te najmniejsze?
R: Pierwsze pieniądze zarobiłem udzielając korepetycji z matematyki.

T: Bardzo rozwojowa forma zarabiania pieniędzy. Wyobraź sobie, że właśnie wygrałeś milion złotych. Komu mówisz o tym w pierwszej kolejności i co robisz z taką ilością pieniędzy?

R: Nie miałbym problemy raczej powodzeniu o tym moim znajomym. A te milion złotych na pewno bym w coś zainwestował, przy dzisiejszej inflacji trzymanie takich pieniędzy wolno, to najgorsze co można zrobić.

T: Owszem, nie ma co gromadzić na dłuższą metę, ponieważ pieniądz tylko traci na wartości. Gdybyś mógł przenieść się w przeszłość lub przyszłość, to do jakiego roku i dlaczego?
R: Myślę, że do lat 2 klasy technikum, jak myślę o szkole to chyba najlepiej wspominam te lata. Dużo imprez sporo zawiązanych znajomości.

T: Lata beztroskiej młodości na długo pozostaną tymi ulubionymi. Jak zatem wspominasz swoje dzieciństwo?
R: Dzieciństwo to zdecydowanie najlepsze lata mojego życia, stała ekipa przyjaciół, granie w piłkę do nocy, szalenie za 10zł w sklepiku osiedlowym, ewidentnie najlepsze lata.

T: Prawda, te czasy niestety już nigdy nie wrócą i pozostaną tylko pięknym wspomnieniem. Gdybyś mógł oddać 5 lat życia za spełnienie dowolnego życzenia, zrobiłbyś to? Jakie byłoby to życzenie?
R: Myślę, że nie skorzystałbym z tego. Życie jest nieprzewidywalne, nikt nie wie, czy umrę za 5, 10 czy za 100 lat, w przypadku, gdyby życie miało być krótsze 5 dodatkowych lat, byłoby bezcenne.

T: Jest to oczywiście także bardzo ważne i warto o tym pamiętać. Wciąż nie znamy Twoich preferencji i gustu. Jaki jest Twój ulubiony rodzaj muzyki?
R: Bardzo lubię słuchać rocka polskiego, jak i zagranicznego, lubię polskiego punka oraz stary dobry polski rap z ulubionym O.S.T.R.`em na czele.

T: Wiesz czego słuchać! Poznamy zatem ulubionego artystę?
R: Ulubiony zdecydowanie O.S.T.R.

ostr.jpg

T: Lecimy dalej! Ulubiony gatunek filmowy?
R: Horrory.

T: Ulubiony aktor?
R: Chyba niestety nie będę umieć wskazać jednego ulubionego.

T: Zostawmy zatem sekcje ulubionych i przejdźmy do pytań związanych z siecią! Jak w ogóle trafiłeś na katujemy?
R: Totalne przypadkiem, szukałem kiedyś dobrego serwera only awp i tak właśnie trafiłem na serwery katujemy. Niestety nie ma z nami tutaj już tego moda.

T: Mimo wszystko nie uciekłeś stąd za poszukiwaniem lub innymi serwerami, tylko zostałeś. Co sprawiło, że zostałeś z nami na dłużej i jesteś aż po dziś dzień?
R: Myślę, że to przede wszystkim dzięki ludziom, których poznałem poprzez katujemy, czy to na forum, czy na serwerach.

T: Pamiętasz może, kogo pierwszego poznałeś i złapałeś lepszy kontakt?
R: Pierwszy kontakt złapałem naturalnie z administracją only awp, najlepszy kontakt miałem wtedy z @ Gandalf. em, @ requ. , @ Grześ , którzy raczej już nie działają na naszej sieci.

T: Niestety nie, aczkolwiek może kiedyś wrócą lub wpadną nas odwiedzić! Może jest ktoś, z kim chciałbyś spotkać się nie tylko na wspólnym graniu, lecz także osobiście?
R: Najchętniej spotkałbym się z każdym z naszego forum, ale jeśli miałbym wybrać jedną osobę to najlepszy kontakt mam z @ Nomeron em i myślę, że to z nim bym sobie wyskoczył na jakieś piwko.

T: Browarki wskazane w każdym, dobry towarzystwie! Jaka była Twoja pierwsza ranga na tej sieci?
R: Moją pierwszą rangą była admin only awp.

T: Od admina zabawa się zaczyna! Jak zatem z Twoim doświadczeniem? Posiadałeś już takowe rangi na innych sieciach, czy dopiero tutaj zaczęła się Twoja poważniejsza przygoda z rangami funkcyjnymi?
R: Miałem bardzo krótki epizod z adminowaniem na innej sieci, można powiedzieć, że na poważnie wszystko zaczęło się właśnie tutaj.

T: Katujemy mimo wszystko, potrafi wciągnąć w swój wir doznań i niekończącej się przygody! Aktualnie jesteś opiekunem bardzo długo. Co według Ciebie jest najtrudniejszego w sprawowaniu tej funkcji?
R: Najgorsze moim zdaniem jest rozwiązywanie różnych konfliktów występujących na serwerze, jeszcze gorsze, gdy owe konflikty występują między adminami, wtedy bardzo ciężko obiektywnie i sprawiedliwie rozstrzygnąć takie kłopotliwe sytuacje.

T: Na pewno to zadanie nie należy do przyjemnych, a w szczególności, gdy są to osoby, z którymi wiązałeś wszelkie nadzieje. Co sądzisz na temat osób, które bezpodstawnie wyzywają się w Internecie, a w szczególności swoich najbliższych?
R: Takie bezpodstawne wyzywanie to najgorsze co może być, rozumiem, gdy ludzie wyzywają się w żartach, ale gdy jedna z osób nie życzy sobie wyzywania, nie powinno być to kontynuowane, nikt nie chciałby być ofiarom bezpodstawnego hejtu. Każdy powinien traktować każdego, tak jak sam chciałby być traktowany.

T: Całkowicie się z tym zgadzam i myślę, że jeżeli ma się tylko taką możliwość, trzeba od razu reagować. Spotkałeś się kiedyś z przejawami hejtu w Twoim kierunku? Jak zareagowałeś?

R: Osobiście nigdy nie spotykałem się z żadnymi przejawami hejtu, bardzo uważam, w jakie środowisko się wdrażam. Trzymam się jak najdalej od toksycznych ludzi.

T: Czasami nawet nie jesteśmy w stanie przewidzieć, kim okaże się drugi człowiek. Czy nadużyłeś kiedykolwiek w Internecie jego potęgi, aby być kimś lub udawać kogoś więcej niż jesteś w rzeczywistości?
R: Nigdy czegoś takiego nie robiłem i uważam, że takie zakłamywanie jest jedna z najgorszych rzeczy, jakie można robić w internecie.

T: Dobrze, że są tacy ludzie wśród nas! Jak dało się zauważyć, złożyłeś podanie na moderatora. Jak myślisz, co wyróżnia Cię na tle obecnych kandydatów?
R: Myślę, że wyróżnia mnie przede wszystkim mój staż, na katujemy działam nieprzerwanie od 2 lat. Nigdy nie zdarzyło mi się rezygnować z żadnej rangi. Dodatkowo myślę, że zawsze dobrze wykonuje moją robotę, jak się za coś brałem, to nie odpuszczałem i wykonywałem moją pracę bez zarzutów. Można zobaczyć to na przykładzie Mirage #1 który, gdy przyjmowałem pod opiekę miał bardzo słabą aktywność i raczej był jednym z bardziej przeciętnych Mirków, aktualnie jest jednym z najaktywniejszych serwerów na sieci.

T: Są to na pewno cechy warte uwagi, jednak rekrutacja ma tym razem mocny skład. Czy jest według Ciebie na forum coś, co wymagałoby zmiany?
R: Wydaje mi się, że na teraz nie znajdę żadnej rzeczy, którą bym zmienił, ale jeśli coś mi wpadnie do głowy na pewno złoże propozycje zmiany na forum.

T: Oczywiście jak najbardziej! Oczywistym faktem jest, że OM #1 to Twój ulubiony serwer. Jak oceniasz pracę administracji na nim?
R: Nie mam żadnych zastrzeżeń do pracy aktualnej administracji, dodatkowo mogę powiedzieć, że jest super atmosfera między nami.

T: To prawda! Atmosfera jest najważniejsza, bo jak nie ma tego czynnika, to pozostałe rzadko kiedy nas przekonają. Wyobraź sobie, że Katujemy nagle przestaje istnieć lub z jakichś powodów właścicielem zostaje osoba z zewnątrz - jak reagujesz?
R: Jeśli katujemy upadłoby, raczej szukałbym alternatywy zabicia wolnego czasu na innej serwerowni, jeśli natomiast pojawiłby się nowy właściciel z zewnątrz i okazałby się w porządku człowiekiem, byłbym skłonny zostać na tym co będzie.

T: Jednak ten magnetyzm zatrzymuje tutaj na dłużej! Masz może swoją ulubioną grę?
R: Naturalnie moją ulubioną grą jest CS:GO, jednak ostatnio bardzo dużo gram w terrarie ze znajomymi i aktualnie najprzyjemniej mi się gra właśnie w to.

T: Jak wiadomo CS:GO rządzi na tym forum! Drugiej gry niestety nie znam, jednak wierzę, że jest świetna i na pewno warta zagrania! Jakie gry zatem dominowały w latach Twojego dzieciństwa? Może masz ulubione gry z tamtych lat?
R: Moją ulubioną grą, nad którą spędziłem najwięcej wtedy godzin była tibia. Grałem też w GTA, Twierdzę, Metal gear solid, Prince of persia. To chyba gry, które najlepiej pamiętam z dzieciństwa.

T: Piękne gry! Aż chce się wracać! Jak w ogóle zaczęła się Twoja przygoda z najpiękniejszą grą, jaką jest counter strike?
R: W counter strike`a zacząłem grać około 4 lata temu namówiony przez kolegów, zacząłem od aktualnie najnowszej wersji, czyli global ofensive, nie grałem nigdy we wcześniejsze wersje, nigdy mnie nie ciągnęło do takich gier, ewentualnie tylko przyglądałem się, jak koledzy grali. Aktualnie CS:GO jest moją ulubioną grą, w którą gram codziennie.

T: Historia ciekawa jak wiele innych i także warta swojej uwagi. Z kim zatem najbardziej lubisz spędzać czas przy gierkach?
R: Najczęściej z moimi przyjaciółmi z miasta.

T: Dobrze jest mieć taką ekipę w gronie najbliższych! Może jest jakiś serwer, którego brakuje Ci tutaj na forum?
R: Zdecydowanie brakuje mi serwera only awp, jest to chyba mój ulubiony mod, a niestety nie ma już z nami takiego serwera.

T: Niestety nie ma, ale miejmy nadzieję, że to tylko kwestia czasu, aż powróci w nasze szeregi! Jak według Ciebie sprawuje się administracja serwera, na którym jesteś opiekunem? Czy zasługuje ktoś według Ciebie na szczególną pochwałę?
R: Na OM1 administracja naprawdę świetnie wywiązuje się ze swoich obowiązków, nie mogę mieć żadnych zarzutów do ich pracy. Na pochwałę zasługuje cała administracja, serwer bardzo szybko rośnie w siłę, a to głównie ich zasługa. Myślę, że mogę wypowiedzieć się też na temat adminów OM4, którymi też się opiekuje. Admini również bardzo dobrze się sprawują, nie mogę powiedzieć o nich złego słowa. Z tego miejsca pochwalić mogę admina @ lihtu , który mimo wielu innych rang i obowiązków na forum, bardzo pomaga mi przy om4, zgłaszając różne błędy, czy też błędne zachowania reszty adminów.

T: Dobrze jest mieć w swoim grobie takie osoby, które przede wszystkim są sumienne i zawsze stoją na straży prawa! Pamiętajmy o ich pracy i doceniajmy, bo w kupie siła i tylko razem możemy tworzyć tak wysoki poziom! Myślisz, że to samo admini serwera powiedzieliby o Tobie? Uważasz, że dobrze sprawujesz się na swoim stanowisku?
R: Nie wiem co myślą o mnie moi admini, ale myślę, że mają ze mną całkiem dobrze xD. Uważam, że na swoim stanowisku sprawuje się na pewno bardzo dobrze, wywiązuje się ze swoich obowiązków i raczej nikt nie może mi nic złego zarzucić.

T: Obustronna opinia i samoocena są równie ważne. Tym przyjemnym akcentem zakończymy nasz wywiad. Chciałbyś na koniec dodać coś od siebie lub kogoś pozdrowić?
R: Chyba już wystarczająco wypociłem się w tym wywiadzie xD, ale chętnie kogoś pozdrowię. Pozdrawiam wszystkich czytających ten wywiad, szczególne pozdro dla adminów OM#1 oraz OM#4, pozdrawiam również @ Nomeron @ Rudzia , @ PanPukawka @ Night0oo @ Bati @ visca @ Bioły , @ kajoj @ svensk , @ Karcok , @ Gosia ?! @ LEGENDAR , @ happy. oraz oczywiście Ciebie Moniko.

T: Serdecznie dziękuję za pozdrowienia i wytrwałość w boju! Do zobaczenia na forum i oby kiedyś na serwerze!

• Like 1
  • KAT 2
  • Wrr 1
  • I love it 15
Posted

@ LEGENDAR nie tylko vena mnie ma za 60 :KEKW:

@ kat20223.png revander również pozdrawiam i staram się jak mogę pomagać na om4 :pepelove:

• Like 2
  • Haha 1
  • I love it 1
Posted

Trzeba się będzie kiedyś na piwko umówić:dogecool:

• Like 1
  • I love it 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.