Deserved Popular Post Asuna Posted May 3, 2022 Donor Woman Deserved Popular Post Posted May 3, 2022 Witajcie! Przed Wami kolejny odcinek Fuck Marry Kill. Nie przedłużając - dzisiejszym naszym gościem jest Adminka Discord - @ Emilqa Seria nie ma na celu nikogo obrazić, jest tworzona wyłącznie w celach humorystycznych! *** - Fuck - Marry - Kill *** 1. @ julkajestem & @ Rudzia & @ Gosia ?! @ Rudzia mądra kobita i mega miła @ julkajestem przyjaciółka od serca, ślicznotka moja @ Gosia ?! Gadaliśmy w sumie jeden raz 2. @ Asuna & @ ally & @ Emilciaa @ Asuna piekna kobita @ ally cudowna jesteś Olcia @ Emilciaa przepraszam moja imienniczko, ale mało się znamy 3. @ Karcok & @ happy. & @ czak @ czak wydajesz się mega sympatyczny @ Karcok Agresywny Niemiec @ happy. Nie gadałam i nie znam :( 4. @ visca & @ LEGENDAR & @ Ad0lfix @ Ad0lfix mega lubię ale się poci w valorancie @ LEGENDAR Super kumpel, kiedy fortnite? @ visca zapomniałeś o mnie i zaczęliście beze mnie mecza -_- 5. @ Narks. & @ dejmanoXD & @ Nomak @ Nomak Fajny fajny @ dejmanoXD inaczej być nie może! Super przyjaciel @ Narks. nie znamy się 6. @ hudinii & @ lihtu & @ Bati @ Bati no cóż no XD @ hudinii Homar kiedy nowy post na ig, ja fanka @ lihtu za to zaczęcie mecza beze mnie w valo 7. @ f0pa & @ Zekus & @ exot1K @ Zekus wydajesz się miły @ f0pa Spammer chatbox'a @ exot1K no nie kojarzę cię 8. @ Sym3trycznY. & @ waRRRRRR. & @ darkuuu @ Sym3trycznY. rób te awp borowiku @ darkuuu hej blondyna, chcesz mieć syna? @ waRRRRRR. nie znam 9. @ Titania & @ Extinct. & @ Vanilla. @ Titania no nie może być marry, bo zajęta, ale ogólnie śliczna kobita @ Extinct. miła i ładna pani @ Vanilla. nie przepadamy za sobą 10. @ k ejmaN. & @ Łasica & @ Ejdrien. @ Ejdrien. graliśmy razem w ligę @ k ejmaN. poćwicz w valo! @ Łasica nie gadaliśmy nigdy 11. @ _Marcinek_ & @ HeliX & @ KaZix @ KaZix Trochę popisaliśmy i jesteś mega miły @ _Marcinek_ super kolega, który potrafi rozbawić @ HeliX Dobrze sprawuje role admina, ale nigdy nie gadaliśmy Nominacja: @ julkajestem Do zobaczenia za 2 tygodnie! 7 1 14
Legend LEGENDAR Posted May 3, 2022 Donor Legend Posted May 3, 2022 @ waRRRRRR. Sadge 2 minuty temu, Asuna napisał: @ LEGENDAR Super kumpel, kiedy fortnite? @ Emilqa Uaa dzięki, haha trzeba się zgadać @ Asuna Dobra robota. 1 1 5
Deserved ally Posted May 3, 2022 V.I.P Woman Deserved Posted May 3, 2022 Dzięki Kc tez, pierwsza która nie chce mnie cimcirimci, to się szanuje 1 1 3
Sponsor KaZix Posted May 3, 2022 V.I.P Sponsor Posted May 3, 2022 7 minut temu, Asuna napisał: @ KaZix Trochę popisaliśmy i jesteś mega miły Dostałem powiadomienie to od razu pomyślałem, że już nie żyje, a tu zaskoczenie 2 1 2
lhu Posted May 3, 2022 Posted May 3, 2022 21 minut temu, Asuna napisał: @ lihtu za to zaczęcie mecza beze mnie w valo aha? z batim i homarem przegrać.. 1 4 4
julkajestem Posted May 3, 2022 Posted May 3, 2022 23 minuty temu, Asuna napisał: @ julkajestem przyjaciółka od serca, ślicznotka moja 23 minuty temu, Asuna napisał: @ Bati no cóż no XD O mój boże 1 1 2
Deserved Narks. Posted May 3, 2022 Donor Deserved Posted May 3, 2022 Nikt mnie nie kocha Poczekajcie, przyjdzie jeszcze na Was czas! 1 4 2
Emilqa Posted May 3, 2022 Woman Posted May 3, 2022 Dzięki za możliwość wzięcia udziału! @ lihtu przykro mi tak wyszło gdyby nie ten mecz wzięłabym z tobą ślub!!!! 1 1 2 1
Legend dejmano Posted May 3, 2022 V.I.P Donor Legend Posted May 3, 2022 @ Emilqa jak poćwiczysz w valo 1 1 1 2
Deserved Rudzia Posted May 3, 2022 Investor Woman Deserved Posted May 3, 2022 32 minuty temu, Asuna napisał: @ Rudzia mądra kobita i mega miła Lovki Super robota dziewczyny! :D 1 3
Katowicz Vanilla. Posted May 3, 2022 Sponsor V.I.P Deserved Woman Katowicz Posted May 3, 2022 Fajnie wiedzieć, że nie przepadam za kimś kogo nie znam XDDD Dobra robota. 1 1 1 3
Bati Posted May 3, 2022 Posted May 3, 2022 41 minut temu, Asuna napisał: @ Bati no cóż no XD Pogczamp widzowie . 1 1 1 2 1
Zekus Posted May 3, 2022 Posted May 3, 2022 53 minuty temu, Asuna napisał: @ Zekus wydajesz się miły 1 2
darkuuu Posted May 3, 2022 Posted May 3, 2022 58 minut temu, Asuna napisał: @ darkuuu hej blondyna, chcesz mieć syna? Wole córkę:c 1 2 1
Donor _Marcinek_ Posted May 3, 2022 Donor Posted May 3, 2022 2 godziny temu, Asuna napisał: @ _Marcinek_ super kolega, który potrafi rozbawić Ty też super mega koleżanka jesteś 1 3
Guest Posted May 12, 2022 Posted May 12, 2022 W dniu 3.05.2022 o 19:55, Asuna napisał: @ visca zapomniałeś o mnie i zaczęliście beze mnie mecza -_- Smuteczek 😭 Poza tym, dobra robota!
Recommended Posts