Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie cvociaz w sumie zbieramy ze starym monety jak gdzieś jesteśmy i są tam automaty co wyrabiają z czymś związanym z tym miejscem, to to zbieramy😅

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Tak mam starą WSK 125 z silnikiem SHL 175 ,dodam że jest na chodzie:kappa:

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano
Godzinę temu, Titania napisał:

O ile można zaliczyć do kolekcji - magnesy, książki, gry planszowe

o to to :v
i zwycięstwa na Anfield przeciwko The Reds :monkaStab:

• Lubię to! 1
  • KAT 2
Opublikowano

Odkąd jestem z moim chłopakiem to kolekcjonuję misie. Zawsze jak jesteśmy w jakimś obcym mieście/państwie, to kupuje mi misia na pamiątkę:D

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Katowicz
Opublikowano

Magnesy, pudełkowe wersje gier. Mam całą serię the sims, the sims 2 i the sims 3 w pudełkach, 4 niestety w jakichś dziwnych zestawach wychodzi więc już tego nie zbieram. Harrego Pottera mam wszystkie gry, filmy na dvd oraz jeszcze stare kasety vhs, mam wszystkie książki w oryginalnym przekładzie w twardej okładce. A z takich najbardziej to od dziecka zbierałam lego, więc w domu mam 2 takie ogromne skrzynie pełne klocków. Kolekcję chcę powiększyć. Planuję kupić zamek Hogwartu i umieścić go po złożeniu w szklanej podświetlanej skrzyni ;)

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Inwestor
Opublikowano

Stare monety , pocztówki z miejsc odwiedzonych , kolekcja płyt z lat 70,80 między innymi Rychu Peja :default_happy:

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.