Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

W sumie nie wiem jak zacząć ten temat. Nie sądziłem w sumie, że przyjdzie mi go napisać, bo w pożegnaniach nigdy dobry nie byłem.

Ale do rzeczy. Wiele osób pewnie już i tak zauważyło, że od jakiegoś czasu jestem praktycznie nieaktywny na forum. Po prostu zacząłem się wypalać, a brak czasu zrobił resztę.

Nie chcę też dziękować komuś z osobna, bo post byłby tak długi, że możnaby go uznać za spam. Katujemy to jedna wielka rodzina, która udowadniała to już wiele razy. Od dwóch lat było też i częścią mojego życia, dlatego nie wyobrażam sobie całkowitego zniknięcia z forum, czy też przejścia na inne. Mam nadzieję, że chęci do tego wszystkiego wrócą mi jak najszybciej i z powrotem będę mógł dokładać swoją cegiełkę w rozwój.

Jeszcze raz dziękuję za wszystko, a ci, którzy chcieli się mnie pozbyć całkowicie jeszcze sobie poczekają. Zmienił się tylko mój kolor.

:serduszko:

• Lubię to! 3
  • KAT 3
  • Wow 2
  • Wrr 1
  • Przykro mi 34
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Dziękujemy Ci za każdą chwilę spędzoną na pomocy tym wszystkim gagatkom, za wspólne chwile w redakcji oraz wszechstronną pomoc niesioną tutaj - na Katujemy! :pepel:

Powodzenia dalej nasz piłkarzu! :lewy: Mam nadzieję, że kiedyś zobaczymy Cię na dużych ekranach i wrócisz rozdawać autografy :peepoShy:

PS: Tylko nie znikaj stąd, bo Cię znajdę w tym Sosnowcu!

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Premium
Opublikowano

@ Książę Sosnowca  mam to co jakiś czas. Ja to nazywam "monotonią", mam kilka sposobów na to i jak widać działają bo nadal jestem i czuwam. Mogłeś sobie L4 załatwić na forum na miecha i zobaczyć czy będzie motywacja dalej to robić. No ale szanuję twoją decyzje.

Powodzenia w życiu prywatnym, peace :)  

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Opublikowano

Nie powinieneś tak robić :/ zawiodłeś mnie idol :bruh:

• Lubię to! 2
  • Przykro mi 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Co to za pożegnanie!? :bruh:

Mam nadzieję, że jeszcze do nas wrócisz, bo kogo będziemy teraz oznaczać w kategorii monitoring osiedlowy? To jest Twoje miejsce! Odpocznij sobie, ale nie znikaj całkowicie, bo dojedziemy Cię! Sosnowiec nie jest taki duży. Nie mieliśmy może jakiegoś bliskiego kontaktu ze sobą, ale jesteś miłą osobą i masz dystans do siebie. Z całego serduszka dziękuję Ci za współpracę w Redakcji oraz krótką w gronie Administracji. Przez te dwa lata odwaliłeś kawał dobrej roboty i dołożyłeś dużą cegiełkę od siebie. Osobiście wiem jak to jest, gdy straci się chęci i całkiem się wypalasz. Mi na szczęście po paru miesiącach wróciła chęć i działam - oby tobie też wróciły chęci do dalszej pracy. 

Czekam na szybki powrót! Trzymaj się kumpel! :pepelove:

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Normalnie nie mogłem uwierzyć jak przeczytałem grupkę mess. Życie prywatne zawsze jest na pierwszym miejscu wiadomo to co tutaj robimy, to jest nasza pasja i hobby. Niestety człowiek potrzebuje czasem odpoczynku coś w stylu „Wszystko pierdo**ąć i wyjechać w Bieszczady”. Doładuj swój akumulator i wracaj do nas należysz do rodziny katujemy zawsze będzie tu dla Ciebie dobry browarek i opierdziel karcoka. Powodzenia mordko i do zobaczenia.

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
  • Legenda
Opublikowano

Swoje już napisałam na priv, ale jeszcze raz dziękuję za współpracę. Obyś wrócił w pełni sił, bo nie będę miała kogo opieprzać :cry: Trzymaj się kochany i zaglądaj do starych kumpli! :serduszko:

• Lubię to! 2
  • Haha 1
  • Legenda
Opublikowano

Za rok widzę w 11 Liverpoola jedynego najlepszego snajpera jakiego znam :default_cool:

Dziękuje Ci bardzo za nieoceniony wkład w Katujemy!

Zaglądaj do nas co jakiś czas! 

• Lubię to! 3
  • Dzięki 1
  • Wow 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.