Legend Popular Post Titania Posted February 15, 2022 Investor V.I.P Woman Legend Popular Post Posted February 15, 2022 Witajcie w kolejnym odcinku Kiss or Slap! Dzisiejszym gościem jest nasz jedyny w swoim rodzaju Technik Serwerów - @ Bioły ! ~ Seria jest tworzona w celach humorystycznych i nie ma na celu nikogo urazić! ~ 1. @ Młody (M) Kiss or Slap? Super kompan do gierek w valoranta, lepiej gra Reyną od Juniora, ma super psa który wabi się Bati. 2. @ visca Kiss or Slap? Super szwab, lekko mu czasem odwala . 3. @ LEGENDAR Kiss or Slap? Zawsze zamyka w valorancie, jemu już nawet bombowy przyjaciel nie pomoże. 4. @ 33Skiller33 Kiss or Slap? Super tester. 5. @ Karcok Kiss or Slap? / To zależy ile płaci . 6. @ Książę Sosnowca Kiss or Slap? Super pokemon oraz 1 z uczestników Hunger Games Sosnowiec. 7. @ Gosia ?! Kiss or Slap? Pięknie przyjmuje bomby od enemy zileana. 8. @ Zjarany Scooby Kiss or Slap? Większego uposia nie widziałem. 9. @ _Marcinek_ Kiss or Slap? Nie znam. 10. @ Junior Kiss or Slap? Bardzo niemiły, fan disa. 11. @ Rudzia Kiss or Slap? Super kompan do gierek w ligunie, trochę odjebało od kaski. 12. @ happy. Kiss or Slap? Dobra morda, ale nie powinien czasami wchodzić na ftp . 13. @ hudinii Kiss or Slap? Zawsze wałkuje temat mojego specjalnego intowania na arenkach. 14. @ ESL Kiss or Slap? Dobra morda. 15. @ Hacker13 Kiss or Slap? Mógłby robić jako pies śledczy podczas szukania błędów. 16. @ Zjarany Fred Kiss or Slap? Za obrażanie Batiego. 17. @ Vanilla. Kiss or Slap? Dobry kompan do ligunii. 18. @ ElementaR Kiss or Slap? Super kompan, ale mylę nick z Legendarem. Nominacja: @ Młody (M) Do zobaczenia! 2 2 2 1 6
Deserved PanPukawka Posted February 15, 2022 Sponsor V.I.P Deserved Posted February 15, 2022 Świetna robota @ Titania 1
Legend Gosia ?! Posted February 15, 2022 V.I.P Donor Legend Posted February 15, 2022 Dziękuję! Cytat Pięknie przyjmuje bomby od enemy zileana. Jak KTOŚ do mnie ciągle z nimi podchodzi, to tak jest...
Deserved Rudzia Posted February 15, 2022 Investor Woman Deserved Posted February 15, 2022 Dobra robota @ Bioły od jakiej kaski, ja biedna jestem XD 1
Legend happy. Posted February 15, 2022 Donor Legend Posted February 15, 2022 @ Bioły to @ Karcok popsuł 1
V.I.P MenT0S- Posted February 15, 2022 V.I.P Posted February 15, 2022 Dziękuję @ Bioły I świetnie @ Titania 1
Deszavuu Posted February 16, 2022 Posted February 16, 2022 Ej ale ja to myslałem, że trzeba wyzywac batiego, sorki źle doczytałem dzięki @ Bioły Dobra robota! 1
Recommended Posts