Narks. Posted February 6, 2022 Donor Share Posted February 6, 2022 Co byś zrobił/a w sytuacji, gdyby osobie na ulicy wypadł portfel? 3 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
czak Posted February 6, 2022 V.I.P Donor Share Posted February 6, 2022 No proste, że bym oddał 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twixmax Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 Podniósł i dogonił osobę której on wypadł żeby oddać 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gosia ?! Posted February 6, 2022 V.I.P Donor Share Posted February 6, 2022 Wielokrotnie zdarzyła mi się taka sytuacja, zawsze oddaję. Lubię później patrzeć na twarz osób, które są z tego powodu wdzięczne. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melisaaa Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 Proste że oddaje, z nadzieją że jak mi wypadnie to też mi ktoś pomoże 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MenT0S- Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 Oddałbym, pieniędzy mi nie brakuje, a teraz są takie czasy, że nic nie ujdzie na sucho :3 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Prezes Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 Odnoszę osobie której wypadł 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eon Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 Jak większość dobrych ludzi podniósłbym i dogonił osobę której wypadła i oddał. Liczy się uśmiech na twarzy drugiej osoby, że jeszcze są na świecie dobrzy ludzie . 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rey Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 Podniósłbym i oddał tej osobie ¯\_(ツ)_/¯ PS. Wątpię, żeby ktokolwiek publicznie się przyznał, że weźmie dla siebie portfel ;) 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElementaR Posted February 6, 2022 V.I.P Share Posted February 6, 2022 Wiadomo że oddałbym zawsze dobro wraca szczególnie w takich sytuacjach, jedynie że to byłby portfel znajomego to jeszcze na jego oczach bym sobie pieniążki wyciągnął jako nagrodę za znalezienie xD 2 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magik22 Posted February 6, 2022 V.I.P Share Posted February 6, 2022 Oczywiście oddał bym, ponieważ dobro wraca a dla mnie satysfakcja jest uśmiech tej osoby i podziękowanie 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deszavuu Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 Oddał bym dobro wraca tak samo jak karma ;p 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nsany Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 jasne, że bym oddał 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzajanek Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 Jeszcze nie miałem takiej sytuacji, ale wiadomo, że bym oddał. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łasica Posted February 6, 2022 Investor V.I.P Share Posted February 6, 2022 podniósł, zawołał, podszedł i oddał 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted February 6, 2022 Sponsor Share Posted February 6, 2022 Ten moment kiedy wszyscy są zmuszeni napisać "oddałbym" inaczej byli by zbesztani i szaklowani na forum Oczywiście, że bym oddał! Nasza rasa już i tak teraz uchodzi za mega skurw****. Nie warto tego ludzkiego gatunku jeszcze bardziej pogarszać! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 Gdyby był to portfel @ Karcok wypchany €€€ to bym z nim uciekł. A tak na serio, oddałbym portfel, bo dobro zawsze wraca ze zdwojoną siłą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanPukawka Posted February 6, 2022 Sponsor V.I.P Share Posted February 6, 2022 Proste oddałbym każdy, może się zakręcić i coś zgubić a karma wraca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ejdrien. Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 Jeżeli na moich oczach komuś wypadłby portfel, oddałbym. Jednak w momencie gdybym znalazł jakiś portfel po prostu na ulicy, wtedy nie ma sensu oddawać - miałem taką sytuację i mało brakowało, że właściciel oskarżyłby mnie o kradzież Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOFTER Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 Gdybym wiedzial czyj to portfel, oddałbym, gdyby było mi to nie wiadome, oddałbym na policje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
imoo Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 udaje ze nic nie widzialem i jestem o pare stowek bogatszy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts