Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proste że oddaje, z nadzieją że jak mi wypadnie to też mi ktoś pomoże 

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
  • Premium
Opublikowano

Oddałbym, pieniędzy mi nie brakuje, a teraz są takie czasy, że nic nie ujdzie na sucho :3

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano

Jak większość dobrych ludzi podniósłbym i dogonił osobę której wypadła i oddał. Liczy się uśmiech na twarzy drugiej osoby, że jeszcze są na świecie dobrzy ludzie :pepelove:.

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Podniósłbym i oddał tej osobie  ¯\_(ツ)_/¯

PS. Wątpię, żeby ktokolwiek publicznie się przyznał, że weźmie dla siebie portfel ;) 

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 2
  • Donator
Opublikowano

Wiadomo że oddałbym zawsze dobro wraca szczególnie w takich sytuacjach, jedynie że to byłby portfel znajomego to jeszcze na jego oczach bym sobie pieniążki wyciągnął jako nagrodę za znalezienie xD

• Lubię to! 2
  • Haha 1
  • Uwielbiam 2
  • Inwestor
Opublikowano

Oczywiście oddał bym, ponieważ dobro wraca a dla mnie satysfakcja jest uśmiech tej osoby  i podziękowanie :pepelove:

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Jeszcze nie miałem takiej sytuacji, ale wiadomo, że bym oddał.

• Lubię to! 3
  • Legenda
Opublikowano

Ten moment kiedy wszyscy są zmuszeni napisać "oddałbym" inaczej byli by zbesztani i szaklowani na forum :kappa:

Oczywiście, że bym oddał!

Nasza rasa już i tak teraz uchodzi za mega skurw****. Nie warto tego ludzkiego gatunku jeszcze bardziej pogarszać!

• Haha 2
Opublikowano

Gdyby był to portfel @ Karcok wypchany €€€ to bym z nim uciekł.

A tak na serio, oddałbym portfel, bo dobro zawsze wraca ze zdwojoną siłą. 

• Inwestor
Opublikowano

Jeżeli na moich oczach komuś wypadłby portfel, oddałbym. Jednak w momencie gdybym znalazł jakiś portfel po prostu na ulicy, wtedy nie ma sensu oddawać - miałem taką sytuację i mało brakowało, że właściciel oskarżyłby mnie o kradzież :Dancebobo:

Opublikowano

Gdybym wiedzial czyj to portfel, oddałbym, gdyby było mi to nie wiadome, oddałbym na policje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.