Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardziej cieszyłbym się z innej rzeczy niż upadek Katujemy :kappa:

Opublikowano

W sumie dziwnie, bo zawsze jak sobie rano odpalam kompa, to pierwsze co to forum xD

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 3
  • Legenda
Opublikowano

Może to zabrzmi głupio, no ale. Pamiętam, gdy pierwsze forum, gdzie się zadomowiłam zostało zamknięte. Dosłownie łezki poszły. Wiem, że gdyby dotyczyło to Katów, to o decyzji wiedziałabym już wcześniej, jednak nie byłabym w stanie tego przetrawić tak szybko. Spędzam na tym forum połowę swojego życia, poznałam tu wspaniałych ludzi, czy to 3 lata temu czy też wczoraj i nie jestem w stanie sobie wyobrazić co by było gdyby. Raczej to by była ostatnia moja sieć, chyba, że @ Karcok  coś by zaplanował, to zostałabym u jego boku, w nowym miejscu zaczynając od zera. Z osobami, z którymi prawie codziennie rozmawiam nadal bym utrzymywała kontakt, zapewne poszukalibyśmy jakiegoś ts'a, ale to tyle, już raczej bym się w nic aż tak bardzo nie zaangażowała jak tutaj. Katujemy to takie "dziecko", o które dbam i nie zamierzam przestać. 

• Uwielbiam 6
  • Legenda
Opublikowano

Czemu smutne pytania w tym ponoć radosnym czasie? 

Pewnie byłoby mi głupio, jedna z sieci gdzie jestem najdłużej, sporo rzeczy pomagałem jak jeszcze nie było obecnej ekipy, więc lipa. 

• Uwielbiam 5
  • Zasłużony
Opublikowano

Na pewno źle, smutno byłoby by słyszeć, że katujemy zostaje zamknięte. Duża część osób poświęca bardzo sporo czasu, a nawet większość w ciągu dnia i nocy. W sumie postanowiłem sobie, że już nie zmieniam forum, to jest mój ostatni przystanek i mam nadzieję, że bardzo długi. Również starał bym się, aby do takiej sytuacji nie doszło, bo jeszcze mocniej się zaangażowałem i czuję się super przesiadując i pomagając na forum. Z drugiej strony nie wiedziałbym wtedy jak zagospodarować czas, bo pierwsze co po wstaniu, po pracy odpalane jest forum. 

• Uwielbiam 4
Opublikowano

Prawdę mówiąc nie jestem tutaj długo ale przesiadywałem na innych forach, i nie ma takiego klimatu zajebi**ego jak tutaj, bo pierwsze co robię w dniu to opalenie forum i dopiero zaczynam robić rzeczy w domu, przywiązałem się już i zostanę tutaj na długo :) 
A co do tego co bym zrobił jak by forum przestało istnieć? 
Na pewno by było mi smutno, ale zostało by mi na długo w pamięci, i ludzie związani z tym forum :D 

• Uwielbiam 3
  • Premium
Opublikowano

Słabo. Jedna z dobrych sieci, i z dobrymi doświadczonymi ludźmi. Miła atmosfera, fajne serwerki. Więc na pewno ciężko by było znaleźć druga taka. 

• Uwielbiam 3
Opublikowano

Podejrzewam, że niektóre hurtownie alkoholowe mogłyby zakończyć swoją działalność

• Haha 4
  • Inwestor
Opublikowano

Na pewno smuto by się zrobiło bo KATUJEMY:pepelove: To najlepsze Forum na którym są bardzo doświadczone osoby ,dużo ciekawej rozgrywki, przyjaciół, nie wyobrażam sobie jak by to miało się zakończyć :default_dry:

• Uwielbiam 2
Opublikowano

Na pewno było by mi smutno ponieważ są tu spoko ludzie i super atmosfera

• Uwielbiam 2
  • Zasłużony
Opublikowano

Bardzo słabo.

Katujemy to sieć, z którą łączę wiele dobrych wspomnień; jestem tu od dokładnie 2 lat.

Każdy dzień rozpoczynam i kończę na Katujemy, bo człowiek się troszeczkę przyzwyczaił już do tego forum. Mimo, że raz bywało lepiej, a raz gorzej.

Poznałem tu wiele fajnych osób - z większością jednak kontakt mam tylko na forum, więc odpadłoby medium do porozumiewania się.

Katujemy jest jak rodzina.

• Uwielbiam 2
  • Zasłużony
Opublikowano

"Wreszcie spokój i nikt nie ględzi nad uchem o robotę" :kappa:

A tak zupełnie szczerze, to ciężko sobie wyobrazić. Spędziłem tutaj naprawdę wspaniałe 2 lata i nie wyobrażam sobie rzucić tego z dnia na dzień, więc tak samo czułbym się gdyby sieć została zamknięta. Z ludźmi na pewno pozostałby kontakt, ale to już nie byłoby to samo. Może dziwne porównanie, ale to tak jakby stracić dom, ale cała rodzina została nietknięta.

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Zapewne nudno by mi było i bym nie miała gdzie grać :D A jednak tutaj jakby uczę się grać :smile:

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.