Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

spacer.png

Każda z nominowanych osób zasłużyła na swoją nominację do użytkownika roku!

Wszyscy pokazaliście niebywałą klasę i nie znaleźliście się tutaj przypadkowo.

Praktycznie każdego z nominowany można podpiąć pod inną pomoc:

@ dejmanoXD  - Dbanie o całe forum, dosłownie nowy osiedlowy monitoring

@ Titania  - Inwencja twórcza, przeogromna wena do pracy

@ czak  - Grafik numer jeden na forum, który nigdy nie odmówił pomocy Katujemy

@ Vanilla.  - Jedyna osoba która potrafiła opiekować się serwerami aż nadto

@ Rudzia  - Przeogromna praca włożona w redakcję

@ LEGENDAR  - Bardzo duży wkład w porządek na forum, nieoceniona pomoc przy serwerach

@ Weak.  - Mega pomoc w kwestii technicznej forum.

@ Weak.  - W tym roku wygrałeś bezapelacyjnie.

Pomogłeś mi przy forum w zasadzie w każdy aspekcie, do tego nie chcąc nawet za to grosza.

Nigdy nie odmówiłeś pomocy dla Katujemy i mi również, za co naprawdę jesteśmy Ci wszyscy dozgonnie wdzięczni!

@ Bulbuś  - Weak, jego robota, mimo że dla wielu niewidoczna, to jednak jest świetna. Pomagał ogarniać karcokowi forum od strony technicznej i myślę, że gdyby nie on, nie wyglądałoby to tak jak teraz wygląda

@ Gosia ?!  - Może zacznę od tego, że to był naprawdę ciężki wybór. Każdy z typowanych osób z pewnością zasługuje na ogromne wyróżnienie za to, ile pracy wkładacie w to forum! Największy problem miałam pomiędzy wybraniem @Weak a @dejmanoXD. Ostatecznie zagłosowałam na Weaka. Dlaczego? Na pewno niektóre osoby mogą wiele o nim powiedzieć, jednak z mojej perspektywy, to osoba, która w życiu nie odmówiła pomocy technicznej dla Katów. Nie widać może tego na forum, jednak Weak wkłada "wewnątrz" forum naprawdę sporo serca, jest bezinteresowny i przede wszystkim wierny sieci. Myślę, że to idealny czas, aby go nagrodzić. Co do @dejmanoXD - czapki z głów za pracę, którą wykonujesz, mega to doceniam, na pewno przyjdzie jeszcze moment, gdzie wybijesz się naprawdę wysoko.

Gratulację jeszcze raz dla wszystkich nominowany! Zasłużyliście na tą nominację!

Gratulację również dla samego @ Weak. Fenomenalna robota i w 100% zasłużona!

• Lubię to! 2
  • KAT 1
  • Wow 1
  • Uwielbiam 10
  • 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.