Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć :) :gesslerowa:

Łukasz, niedługo kończę 23 lata.  Myslę, że mogę nazwać sie już weteranem csa, ponieważ swoje zmagania z 1.6 zacząłem w okolicach 2007roku , następnie po przegraniu kilku lat przeszedłem jak zapewne wiekszość z Was do nowszej wersji Cs:go.  Mam za sobą dosyć spore doświadczenie z sieciami (głównie w tej starszej wersji, prowadziłem sieci, serwery - stare czasy...). Przez te wszystkie lata przemieliłem chyba wszystkie rangi od użytkownika przez adminów, moderację ubt, własciciela. Byłem również sedzią na dawnym portalu Blacklist. Udało mi się również zagościć na łącznie 3 lanach - niech to Was nie zmyli - jestem bardzo przeciętnym graczem obecnie :D   Dosłownie wczoraj wróciłem postrzelać w 1.6 także jestem chętny do pogrania jakiś mixów, wsólnych meczyków zarówno w csgo jak i 1.6.

Moje hobby to: Muzyka, motoryzacja, sport głównie piłka nożna (często obstawiam meczyki), sporty walki. Pracuję u siebie także spotkać można mnie o różnych porach, wbijam zwyczajnie jak mam czas. Lubię także zwierzęta, zajmować się nimi. Oczkiem w głowie jest nasz nowy domownik, piesek: owczarek podhalański.   Jeżeli macie jakieś pytanka to śmiało!

Nick Bleteczka jest z dawnych lat, przez ostatnie lata na forach używałem: lukasz2623 :) 

Dzięki i do zobaczenia na Ts/Serwerach/Czacie :P 

• Lubię to! 1
  • KAT 1
  • 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.