Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

Nick oskarżyciela: dejmanoXD
Nick oskarżonego: DopeStyle
SID oskarżonego: STEAM_0:0:61414412

Data i czas zdarzenia: 23.09.2021, kilka dni wstecz, nie pamiętam dokładnie.
Przebieg sytuacji: W wielkim skrócie. Chłop jest toxiciem z wybujałym ego, pozwala sobie na zbyt wiele. Zamiast mutować osoby bez mutacji to on ucina sobie z nimi pogawędkę. Zamiast reagować na zgłoszenia graczy (czity, wyzwiska) to woli gadać sobie z laskami, tudzież wyżej wspomnianymi osobami bez mutacji. Nie mutuje osób które są również toksyczne (są to jego "koledzy"), daje im kary które nawet nie są w regulaminie, ściąga muty itp. 

Dowody: 

1. image.png.a4d0492c03dab7590954914ac3c909d0.png

Bez żadnego ostrzeżenia, PIERWSZA RUNDA w której "nie wykonałem" celów mapy, dlaczego dałem w cudzysłów? Dlatego, że była to sytuacja 1vs7, 30sekund do końca. Admin jest strasznie cięty po akcjach, jak wielokrotnie zwracałem mu uwagę, aby zaczął reagować na zgłoszenia. Dostawałem odpowiedzi "Dlaczego go mutujesz? Ja z nim prowadziłem rozmowę" - do sprawdzenia w logach @ Karcok  był na serwerze, na pewno pamięta.

2.

http://748939.node26.pukawka.pl/dem-de_mirage-1632393537-1632396990.zip

1:24 Kolega DopeStyle wyzywa się z innym graczem, to mute na 5 minut, bo po co kolegę mutować? Innym by dał na cały dzień, mniejsza. Nie pamiętam czy ich nawet nie odmutował, śmiesznie

Wynik 6;1 Sam na 7, 30sekund do końca, mimo wszystko próbuje iść z appsów po pakę, po czym admin wyrzuca innego ADMINA z serwera. Tradycyjnie, leci prowokacja w moją stronę podczas mojej nieobecności na serwerze. Do obejrzenia jest całe demo, było około kilka/kilkanaście akcji, gdzie ludzie kampili poniżej 1:10 na respie, to nagle regulamin przestał obowiązywać i admin nie raczył wlepiać ostrzeżeń. 
Gdzieś tam przez jego gadanie przewinął się tekst "Podaj adres to się przejadę do Ciebie" - świetny przykład admina który miesza życie prywatne z grą.
Podczas tego meczu była osoba z niewidzialnym nickiem, admin nie zareagował.

Miałbym o wiele więcej dowodów, lecz nie jestem opiekunem i to (ogarnianie adminów) nie leży w moich obowiązkach.

Więcej o toksycznym zachowaniu Dope do innych adminów w tym temacie.

Na zakończenie...jeśli właściciel/opiekun jest w stanie przejrzeć logi i zobaczyć lenistwo wyżej wymienionego admina, to śmiało zachęcam! :default_smile:

• Lubię to! 7
  • Haha 2
  • Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano

Jakby komuś się nie chciało szukać to proszę bardzo.

Tick 10049 / Time: 01:18 - Kłótnia, wyzwiska po stronie CT. Od admina @ DopeStyle padło upomnienie, lecz nic to nie dało. Wyzwisk było sporo, więc wyciszenie powinno być dłuższe niż 5 minut zgodnie z regulaminem Only Mirage #2 i #3, punkty 2.2 , 3.1 i 3.2.

Tick: 122667 / Time: 15:58 - Moment kick'a.

Tick: 124826 / Time: 16:15 - Początek kłótni. Polecam obejrzeć całą tą rundę i następną.

Tick: 129721 / Time: 16:53 - Po tym tekście admina @ dejmanoXD (zaśmiałem się) padło "To się przejadę do Ciebie".

Tick: 131384 / Time: 17:06 - Przykład wielkiego ego (bynajmniej tak ja odebrałem ten tekst).

Tick: 136756 / Time: 17:48 - Po krótkiej przerwie spowodowanej brakiem możliwości komunikacji, lecimy dalej.

Tick 141372 / Time: 18:24 - Tutaj zauważyłem że admin @ dejmanoXD ma już dosyć tej kłótni bądź chciał ją po prostu zakończyć milczeniem, lecz @ DopeStyle leci dalej.

Tick 144457 / Time: 18:48 - Kolejna obraza od @ DopeStyle  (jeśli ktoś nie usłyszy bo inni zagłuszają to słychać tam "Mutuje to ścierwo").

Na tym skończę idę oglądać dalej jeśli pojawi się coś ciekawego jeszcze będę odpowiedź edytować i dodawać kolejne Ticki.

Jeśli mógłbym wyrazić swoją opinie to myślę, że w momencie kiedy admin wyrzuca drugiego admina pokazuje w bardzo złym świetle całą administrację.

Ta skarga nie powinna się skończyć na upomnieniu tylko na wyrzuceniu owego admina (@ DopeStyle ) z administracji. 

Cała ta sytuacja nie powinna mieć miejsca.

@ DopeStyle Osoba którą wyrzuciłeś jest moderatorem forum oraz multi-adminem, więc jest ona postawiona wyżej od Ciebie. Twoje zachowanie, słowa które tu padły nie powinny mieć miejsca. Poza tym gracz nie może wyrzucić drugiego gracza, więc drogą logiki admin też nie powinien wyrzucać drugiego admina. Nawet twoja skarga na admina @ Kondziu pokazuje jak bardzo jako admin nie przestrzegasz regulaminu. Poza tym gdyby @ dejmanoXD po tych słowach które rzuciłeś w jego stronę Cię zbanował za obrazę admina to przecież sam byś biegł pisać skargę na forum i nie zdziwiłbym się gdybyś napisał, że przecież admin nie może zbanować drugiego admina. 

• Lubię to! 2
  • Haha 3
  • Wow 1
Opublikowano (edytowane)

Traktowanie admina przez admina tak jak on traktuje graczy jest niedopuszczalne
 Jonah Hill Ok GIF

Jeżeli tak ma wyglądać podejście;

admin/gracz kick za save = okej
admin/admin kick za save = Dope ty kutasie

To sam odejdę ale chcę to widzieć w odpowiedzi tutaj pod postem. Szkoda mi czasu na tłumaczenie takiego hhh tfu zachowania. Koniec wypowiedzi

EDIT.

Jednak rozwinę bo kręcisz lepiej niż blunt roller Snoop Dogga

1:24 Kolega DopeStyle wyzywa się z innym graczem, to mute na 5 minut, bo po co kolegę mutować? Innym by dał na cały dzień, mniejsza. Nie pamiętam czy ich nawet nie odmutował, śmiesznie  "Sprawdź logi" "Posłuchaj co im powiedziałem po mucie" "Znajdź mi ile mutów dałem na dzień"

Wynik 6;1 Sam na 7, 30sekund do końca, mimo wszystko próbuje iść z appsów po pakę, po czym admin wyrzuca innego ADMINA z serwera. Tradycyjnie, (Tradycyjnie tak jak ów pokrzywdzwony ionnych graczy)
leci prowokacja w moją stronę podczas mojej nieobecności na serwerze (Idź sobie herbaty zaparz ). Do obejrzenia jest całe demo, było około kilka/kilkanaście akcji, gdzie ludzie kampili poniżej 1:10 na respie, to nagle regulamin przestał obowiązywać i admin nie raczył wlepiać ostrzeżeń. 
Gdzieś tam przez jego gadanie przewinął się tekst "Podaj adres to się przejadę do Ciebie" - świetny przykład admina który miesza życie prywatne z grą.( Wódki się nie napijemy )
Podczas tego meczu była osoba z niewidzialnym nickiem, admin nie zareagował. (Sprawdź logi )

Zejdź aniołku na ziemie lepiej

Edytowane przez DopeStyle
  • Lubię to! 3
  • Haha 1
  • Przykro mi 2
Opublikowano

Dobrze zacznijmy tak, obejrzałem trochę tego, na samym początku demka ludzie się wyzywają, twoja jedyna reakcja @ DopeStyle mute na 5minut. Następnie kickowanie innego admina tudzież multi-admina, gdzie jest w clutchu 1v6 jest niedorzeczne (jako admin sam powinieneś dawać przykład innym). Później jakiekolwiek groźby do  @ dejmanoXD  "przejadę się do Ciebie".

Niesłuszne skargi na innych adminów, za dużo tego ostatnio jest na Ciebie, myślę, że podziękujemy Tobie @ DopeStyle za współpracę. Dzięki za zgłoszenie!

• Lubię to! 3
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.