Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

Siemanko, trochę mnie tu nie było ale w sumie od jakiegoś czasu nabrała mnie chęć powrotu, no więc jestem.

Część społeczności forum już mnie pewnie zna, ale część też nie ma pojęcia kim jestem, dlatego się przedstawiam:

Jestem Mateusz, mam 17 lat, 15 sierpnia styknie 18. Uczę się w technikum o profilu technik - informatyk, na Śląsku.

Gram głównie w lola, bo na nic innego myszka mi nie pozwala, z powodu zepsutego scrolla, ale wcześniej grałem też bardzo dużo w CSa

(jakby kogoś interesowała ranga - LEM, a w lolu Gold 3 i powoli wchodzę w Golda 2). Lubię oglądać anime, ale teraz jestem na bieżąco tylko z Boruto, może coś w między czasie dojdzie :default_biggrin:.

Jestem fanem piłki nożnej, chociaż mało się na niej znam pod względem meczów, klubów itp. Po prostu bardzo lubię sobie popykać w nóżkę z ziomkami, jak jestem gdzieś na dworze.

Ponad rok na sieci posiadałem moderatora, a później globalnego moderatora. W moim życiu zaszło dużo zmian i musiałem niestety z rang zrezygnować.

Liczę na miłą atmosferę na forum :hi:.

• Dzięki 1
  • Uwielbiam 12
Opublikowano

Siemankooooo :D 

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.