Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

ss.png

Nie sądziłem, że kiedyś przyjdzie na mnie czas i będę zmuszony pisać ten temat, choć nie jest mi lekko bo katujemy to moje małe dziecko od lat.

Jak pewnie sami zauważyliście, od dawna byłem bardzo słabo dostępny, dużo pracy przy forum czy serwerach ciągle przekładałem z braku czasu. Z upływem nie tylko czasu mi brakowało ale i chęci, po tych prawie 7 latach wypaliłem się i nie mam tego zapału co kiedyś aby dalej to prowadzić, a zwyczajnie nie mogę liczyć całe życie że ktoś będzie odwalał za mnie robotę, zmuszać się do niej to jeszcze większy bezsens. Przez te wszystkie lata poznałem tutaj masę ludzi, są tutaj osoby które praktycznie od powstania katujemy były i do dziś mamy super kontakt. Sieć trafia w dobre ręce więc nie macie czym się martwić, projekt dalej będzie kontynuowany tylko przez inną osobę. Może kiedyś jak będę miał więcej czasu i  chęci do działania to wrócę ale na dzień dzisiejszy zdecydowanie potrzebuje od tego odpocząć. Mam nadzieje, tylko że przyjmiecie miło nowego właściciela i będziecie pamiętać choć trochę o starym Dudnesie :cryingg::serduszko:

Chciałbym również z tego miejsca podziękować wszystkim osobom, które przyczyniły się do rozwoju sieci przez te prawie 7 lat :serduszko:

• Lubię to! 1
  • KAT 2
  • Dzięki 4
  • Haha 1
  • Wow 1
  • Przykro mi 40
  • Uwielbiam 3
  • Legenda
Opublikowano

I tak nigdzie nie pójdziesz, już miałeś przestoje, skład się zmieniał i było ok. Także odpocznij ile trzeba, rok, dwa trzy i wracaj i "Wojtek nie marudź". 

Buźka. 

• Uwielbiam 10
Opublikowano

Niestety na każdego w pewnym momencie przychodzi czas z całego serca mogę Ci podziękować, że dzięki twojej ciężkiej pracy poznałem wspaniałych ludzi oraz zyskałem wspaniałe wspomnienia, czy to z serwerów, czy z chatbox'a. Mimo że jakoś nie udało nam się bliżej poznać, czy coś to z przykrością się patrzy, gdy Ojciec katów odchodzi. Nie powiem twoje odejście ruszyło serce i w opór przykro się to czyta, no ale dzięki wielkie za Te 2 lata cudownych chwil, które zyskałem dzięki Tobie i będę je zyskiwał dalej. Mam nadzieję, że jeszcze wpadniesz do swojego „dziecka”, by móc powiedzieć, że stworzyłeś coś cudownego. Trzymaj się!

• Uwielbiam 9
  • Legenda
Opublikowano

Nie wiem nawet jak zacząć..... Katujemy dla wielu było kojarzone tylko i wyłącznie z tobą, dla wielu nawet po głupiej błahostce jak odejście starego Właściciela, nie będzie to takie same miejsce, dla mnie również.

Pokazałeś mi mordko wszyscy co dzisiaj umiem, jestem ogromnie dumny z tego, że mogę prowadzić dalej twoje arcydzieło, a zarazem jest mi niesamowicie przykro z tego powodu, bo nie wyobrażam sobie tej sieci bez Ciebie. Jak życie zdążyło mnie nauczyć, jeżeli druga osoba nie ma ochoty czegoś robić, to niech nie robi tego na siłę.

Mogę Ci z miejsca w tym momencie powiedzieć, że nasze wspólne marzenie bracie dobicie do 10 lat Katujemy.eu na pewno się spełni! Ta sieć nadal będzie istnieć i jeszcze bardziej rozwijać! Dobrze mnie poznałeś przez te 3 lata, co prawda nie jest ot szmat czasu, ale jesteś jedyną osobą z forum której mógłbym dać bez problemu klucze do mojego życia, bo mam 200% zaufanie do Ciebie, wydaję mi się, że ty oddając to forum pod moje stery również.

Dziękuje za te wspaniałe 7 lat pracy na tym zajebistym forum! Zrobiłeś w nie taki wkład, że nie jest on z niczym porównywalny!

Na tej sieci zawsze masz swoje miejsce, jeżeli kiedykolwiek wróci do Ciebie z powrotem wena, to wiesz gdzie nas szukać!

Jak @ czak  dobrze napisał, ja również zakładam, że i tak wrócisz :serduszko:

Kto jak nie ty będziesz obstawiał mecze Lewandowskiego w naszym najlepszym dziale Typera :serduszko:

Trzymaj się bracie i się nie żegnamy! :serduszko:

• Uwielbiam 17
Opublikowano

Cóż poradzić... Na każdego zawsze przychodzi czas. Jak już niektórzy napisali, mam nadzieję że jak najszybciej odpoczniesz i do nas wrócisz, do dzieła nad którym pracowałeś od początku jego istnienia. Stworzyłeś sieć (myślę że mogę sobie pozwolić na takie określenie), która utrzymywała się na bardzo wysokim poziomie przez wiele lat i dalej to robi. Z tego miejsca chciałbym Ci strasznie podziękować za wszystkie szanse jakie mi dałeś, za zdobycie doświadczenia. Szczerze mówiąc takie momenty są zawsze najtrudniejsze i nie mam pojęcia co mógłbym tu jeszcze napisać. Żegnaj, jeszcze raz powodzenia w życiu, dzięki za wszystko i szybko wracaj Piotrek :serduszko:

• Uwielbiam 7
  • Donator
Opublikowano

Ciężko uwierzyć, katujemy bez dudnesa. 7 lat to szmat czasu przez który zrobiłeś wraz z ekipą z tej sieci jedną z najbardziej rozpoznawalnych w Polsce.
Odpocznij i czekamy na powrót i powodzenia dla Karcoka ! 

• Uwielbiam 9
  • Zasłużony
Opublikowano

Nie jestem z wami zbyt długo i nie mieliśmy się okazji poznać . Ale z tego co widzę zrobiłeś bardzo wiele dla tej sieci nie można tego ująć słowami. Ciężko jest mi napisać coś od siebie jak Cię nie znam. Wiem tyle mam 26 lat wiem co to jest życie . Nie tylko gry się liczą ale do CS zawszę się wraca wiem to po sobie. Życzę Ci wszystkiego co najlepsze i powodzenia w życiu. Jak będziesz myślał o powrocie to wracaj. Pamiętaj masz tu jedną wielką rodzinę katujemy :)

Pozdrawiam

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 6
  • Zasłużony
Opublikowano

Hi!

Z aktualnej ekipy i ekipy 2/3 lata wstecz również mało kto tutaj mnie zna, a nawet myślę że nikt, natomiast mam cichą nadzieje, że stara gwardia z początków katujemy to już tak i dawno się nie wypowiadałem i tylko zerkałem co jakiś czas jak sobie sieć radzi, aczkolwiek.. Pioter pijanico Ty jedna, wiadomo że oprócz jeszcze jednej starej osoby z początków której już od dawna nie ma, to katujemy to jest Twoje dziecko i smuteczeq jest jak się widzi takowy temat, natomiast życzę Ci powodzenia dalej i trzymaj się, bo znamy się już troszkę..

Btw. Wiadomo, że i tak wrócisz za jakiś czas - jam jasnowidz :200IQByczq:

• Lubię to! 1
  • Wrr 1
  • Uwielbiam 8
  • Legenda
Opublikowano

10AEE569-CBCC-4D05-B8BF-10EC80D9AC17.jpeg.0e8465ace40077593cd24500913e06aa.jpeg

Zawsze odejście właściciela z sieci to spora zmiana i zarazem wielki cios, bo po takich wydarzeniach już nic nie wygląda tak samo. Nawet każdy jest inaczej pijany oraz zbacza z dróg, bo Pietra nie było po drodze i go nie zagnał do domu. Na podziękowania już za późno, bo wdzięczność powinno okazywać się każdego dnia, a nie tylko „od święta”. Wielka szkoda dla całej sieci, że tak to musiało się potoczyć, ale życie jest jedno, a podejmowane decyzje w takich sytuacjach na pewno są przemyślane. Szczerze mówiąc szanuję mocno, że tyle lat dawałeś radę pomimo wzlotów i upadków, gorszych i lepszych okresów, mając ciągle w sobie tą werwę, aby nie kończyć z tym przedwcześnie. Nie każdy wie, z czym wiąże się taka rola i ile nerwów, czasu i cierpliwości to wymaga. Na pewno te cechy, które pewnie tutaj również umacniałeś przyniosą owocne efekty w życiu, które ciągle mamy przed sobą i obok siebie. Mimo, iż nie jestem tutaj długo, to sporo widzę i wiem, że nawet jeśli czasem brakowało zapału i chęci, to myślami ciągle jakoś starałeś się podbudować to, co już było ciekawym przedsięwzięciem. Cieszę się, że pomimo wszystko sprawy sieci potoczyły się tak, a nie inaczej. Oddałeś sieć w dobre ręce, bo innej decyzji sobie chyba nie wyobrażam na ten moment. Gdybym mogła pewnie zaśpiewałabym Ci jakąś ciekawą pieśń z tej okazji, ale trzeba dbać o zdrówko i nie chcę, abyś przedwcześnie dostał zawału lub depresji. Teraz pozostało życzyć tylko wesołych świąt, fajnych cycuszków pod choinkę i procentowych prezentów (choć mam cichą nadzieję, że nim przyjdą to ujrzymy Cię z powrotem). Także powodzenia w życiu z całego serduszka i niech Ci Bóg w dzieciach wynagrodzi Twe wszystkie trudy na sieci! 

• Uwielbiam 10
Opublikowano

Dudek nie pier*** , 2k14/2k15 najlepsze czasy !

Spokojnie przejdzie cie :D

Odpocznij trochę i głowa do góry jestes jedynym menelem który został z tamtych czasów nie ma co odpuszczać :D

Zdrówka!

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 4
  • Premium
Opublikowano

Powodzenia mistrzu , włożyłeś mega dużo serca w to forum , oby karcok pociągnął ten projekt tak samo jak Ty , a Ty wracaj jak najszybciej. Ps wiem, że nie znaliśmy się praktycznie wcale , ale i tak szkoda każdej osoby która odchodzi z forum :) 

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 4
Opublikowano

Może jestem tutaj  "świeży" ale dało się widzieć kim jesteś dla całej społeczności  katów :serduszko:

Tak jak wyżej nie żegnam się bo nie wiadomo jaki los przyniesie nam czas  :) Jestem pewny, że jak odpoczniesz w 1000% i wrócą wszelkie chęci to  zobaczymy Cię tu w  czerwonym kolorku :)  

3maj się i widzimy się po "urlopie"  odpoczywaj bo czasy ciężkie 

Pozdro 

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

:sadKEKW:

ale jak to, katy bez Dudusia 

żeby betki rdza nie łapała, a pała wiecznie stała! korzystaj tam z życia i wracaj:default_ph34r:

• Lubię to! 2
  • Wow 1
  • Uwielbiam 3
  • Donator
Opublikowano

Pioter, wszyscy wiemy ze prędzej czy później wrócisz, wiec nie żegnamy się. Zawsze katujemy dla weteranów będzie kojarzyć się z Dudnesem. 
Odpocznij i wróć. 
Pozderkiiiiii :peepolove:

• Uwielbiam 4
Opublikowano

Nie jestem bieżąco na forum, ale wchodzę sobie raz na jakiś czas, a tu takie zaskoczenie. Ja ze swojej strony chciałbym Ci tylko @ Dudnes podziękować za to ile dostałem okazji bycia na różnych rangach i że zawsze mogłem się do Ciebie zwrócić z czymś, a ty w miarę możliwości odpowiadałeś mi szybko i robiłeś co w twojej mocy, aby było dobrze. Szkoda trochę, jestem bardzo mało na forum, ale mam nadzieję, że odpoczniesz i wrócisz jeszcze tutaj, trzymaj się i zdrówka!:serduszko:

• Uwielbiam 2
  • 3 tygodnie później...
  • Legenda
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Przykro mi 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.