Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

55.png.34af47c07c1f4e44a5b5b1b7c4ff7197.png.6d45311400f603337c312bb46ee8e571.png 

Jak trafiłaś/eś na forum? 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Wbiłem z 2-3 lata temu na randomowy serwer od innej sieci potem przypadkowo wbiłem na arenki od katujemy nie zauważyłem tego pograłem chwilę fajni ludzie się trafili i zostałem na nim, aż po dziś haha.

• Legenda
Opublikowano

Nasze poprzednie forum, na którym mieliśmy serwer zostało zamknięte, to szukaliśmy sieci, na której nie było serwera DD2 - w skrócie szukaliśmy nowego miejsca, żeby się podpiąć. Katujemy wybraliśmy z przypadku, zawiszak wielokrotnie pytał się czy mi się tu podoba, zgodnie ustaliliśmy, że tak i tu zostaliśmy. 

Opublikowano

Szukałem jakiegoś serwera 5vs5 żeby Sobie pograć i tak o to zostałem. :)

• Lubię to! 1
  • Donator
Opublikowano

w 2016 roku, znalazłam serwer odd2 1.6 w społecznościówkach od razu złapałam kontakt z ludźmi, których w większości już tu nie ma, ale   ja i tak zostałam ^^

Opublikowano

Przez @ Rudzia , bo zbierała kiedyś ekipę na Amonga i wbiłem na timspika a potem na forum i tak oto zostałem tutaj z Wami

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.