Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

Witam was wszystkich bardzo serdecznie!

Zgromadziliśmy się tutaj ponieważ mam dla was nietuzinkową informację.

Szatan objawił mi się dzisiaj w łazience kiedy na wadze jakimś cudem uciekł 1kg. Postanowiłem to sprawdzić i poszedłem do czarnej komory wyjąć moje przerażające karty tarota mocy!

Ukazały mi one szatańskie cierpienie mojego lewego przedsionka sercowego spowodowanego nadmiernym śmiechem.

Abyście uniknęli bólu jaki mi się przytrafił, każda osoba która przyłoży butelkę wody do swojego odbiornika radiowego i wymówi trzy słowa! "Ablus wpierdolus cyckutus" Dostanie ode mnie wróżbę Tarota KOMPLETNIE ZA DARMO!

Tak takie reklamy tylko w Mango!!! Dlatego jest to za DARMO!

Opisz pod moim postem swój problem życiowy, a następnie zakończ go słowami! "Ablus wpierdolus cyckutus"

A wróżbita i tarota Karcok zrobi Ci darmową minete... Ehh... wróżbitę kompletnie za darmo!

tarot-dla-poczatkujacych-724x482.jpg

Wszystkie wróżby pierdo*** na drugi dzień!

Przed użyciem zapoznaj się z treścią ulotki dołączonej do opakowania bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu

• Haha 7
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Jest 00:21 a mi się piwo skończyło :( Ablus wpierdolus cyckutus

Dlaczego nie mogę wbić do amonga :( Ablus wpierdolus cyckutus

• Haha 5
  • Wow 1
  • Przykro mi 1
Opublikowano

Jeden Niemiec na tym forum mi przeszkadza...

Ablus wpierdolus cyckutus!

• Haha 3
  • Wow 1
Opublikowano

Diabeł w moim ciele prosi abyś go ze mnie wyjął bo wytrzymać nie może 

Ablus wpierdolus cyckutus!

• Haha 1
  • Legenda
Opublikowano

@ Pandzia  Mmm tak, tak, tak, wyczuwam! Mhmmmmmm Moja kula ciemności mówi mi, że among us jest u Ciebie zablokowany. Twoje wyczyny picia alkoholu sprawiły, że w Afrycę przez Ciebie głodują, że wszystkie karaczany purskie sczezły na malarię. Walisz więcej piwa niż nie jedna Gosia na świecie mmmm Tak, tak, tak! OO widzę, dochodzimy do sedna sprawy, karta którą odkryłem mówi otwarcie! To ty! Ty jesteś tym szatanem który spowodował nagłą blokadę transportu Żubrów do żabki, konwój z Żubrami rozbił się nieopodal Karczmy na rozstajach i nikczemni wojownicy ze Skilleige teraz to chleją! Szatan Cię KU*WA OPĘTAŁ!

@ Rudzix  Mmmm tak, wyczuwam lekkie motylki w brzuchu. Fermentujący się alkohol pozostawia po sobie pustkę która sprawia, że czujesz się niepotrzebna! Czujesz się niechciana! Obca! Twoje ciało odmawia posłuszeństwa, nadmierne pocenie się sprawia, że niczym chomik trzymający w policzkach żywność tak i ty trzymająca w policzkach dwu tygodniowe piwo uwalnia endorfiny które przywracają Ci wiarę w ludzkość! Mmmm tak ,tak, odkrywam kartę i widzę w niej dziecko! Tak buzię, buzię widzę! Jest to nic innego jak Harnaś w wersji 100ml na tzw. "Strzała" Dziecko to dodaje Ci sił, prowadzi Cię przez szalony i mroczny świat Cyberpunka tylko i wyłącznie po to, abyś znowu mogła zacząć pić!

@ juzioo Mmmm oohhh tak wyczuwam tutaj naprawdę płynną esencję w twojej duszy, duszy która ma za sobą wiele przeżyć i nieciekawych doznań. Duszy która sprawa, że sam czujesz się ciężki, ospały i przygnębiony. OO tak, tak, tak Wujek Karcok nigdy się nie myli, karty nigdy się nie mylą! Odkrywam kartę i widzę! O tak, tak, tak! Moja karta nigdy nie kłamie, ta karta to Marlboro cienkie miętowe! Moja kula mówi, że to czas, aby się przerzucić na cienkie miętowe które są już od roku/dwóch zakazane w Europie! O tak, tak, moja kula dodatkowo widzi, że jest to żaden problem. Użytkowniczka @ Titania  jest nałogową palaczką i oooo tak, tak, tak ma piwnicę pełną małych kotków a w środku niej znajduje się kontenerowiec maersk ze szlugami.

@ czak  OOOo tak, tak, tak jak osioł ze Shreka który w końcu zagrał na skrzypcach, tak i w tobie widzę przyszłość drogi czaku norisie. O tak, tak, tak widzę w mojej kuli ogromne ego i zadufanie w sobie! Twoja duma i honor nie pozwalają Ci przestać grać na skrzypcach! Twoja siostra która również jest daltonistką ma problemy z odróżnieniem własnego brata, przez co musisz grać aby Cię poznała! OO tak, tak, tak to jest prawdziwa rodzina! Rodzina która powinna się nazywać "Skrzypieccy Spółka S.A". Wyciągam kartę! Kartę która nigdy, ale to nigdy nie kłamie! Kartę która mówi mi ostro i dobitnie, ta karta to Celine Dion! O tak, tak, tak widzę w mojej kuli jak grasz w filmie Titanic na skrzypcach, kiedy cały statek wali łeb na szyje, a ty nadal grasz tylko po to, aby Ci biedni i bogaci ludzie mogli posłuchać Linkin Parka o 3:00 na środku oceanu! O tak, tak, tak!

@ chmiel  OOO to ten chmiel, tak, tak, tak ten sam który był odpowiedzialny za wojnę secesyjną w 18 wieku! O tak, tak, tak a teraz prosi szanownego Wujka Karcoka o rozgrzeszenie! O nie, nie, nie kula nigdy nie kłamie, karty nigdy nie wybaczają! Takie zdraty tylko na Polsacie w czwartki o 19:00! Kula prawdę mówi, kula nigdy nie kłamie, twoje zbronie których się dopuściłeś poniosły za sobą reakcję łancuchową która teraz odbija się na naszym społeczeństwie w postaci Coronawirusa! Twoje działania w 18 wieku spowodowały nagły przypływ poziomu cholesterolu u @ Gosia ?!  która zaniedbała się i chleje dzień w dzień po 2x skrzynki piwa. Kula nigdy nie wybacza, ale karty parwdę mówią zawsze! O tak, tak, tak! Karta to zioło! Zioło którym będziesz handlował i da Ci ponowne legalne rozgrzeszenie!

@ happy.  O tak, tak, tak! Widzę to! Widzę to doskonale! Ciemna strona mocy, która niegdyś była dobrym funflem, teraz jest kanalią zamkniętą w sobie! Kanalią która tylko pije i pije na okrągło!  O tak, tak, tak kula nigdy nie kłamie widzę, widzę! Widzę szczyny! Pełno szczyn! Wszędzie do około są szczyny! Menelnia i szczynalnia, kula nigdy nie kłamie, kula zawsze prawdę mówi! @ Gosia ?!  Tak, tak, tak To ta sama Gosia co była zaangażowana w wojnę secesyjną! Która ma wiele wspólnego z nielegalnym przemytem alkoholu do krwi każdego pacjenta w szpitalu i @ Titania  O tak, tak, tak! Karta, karta prawdę Ci powie! Twoja karta to Dudnes! @ Dudnes  jest w tobie! To jest twój szatan wewnętrzny który nie odstępuje Cię na krok! To jest ten szatan który powoduje, że się tylko WKURW*ASZ! Szatan Dudnes który jest odpowiedzialny za spalenie ponad 30 wiosek i dwóch laboratoriów Coronawirusa! Szatan którego da się wypędzić tylko w jeden logiczny i sensowny sposób! Trzeba pić, więcej pić!

@ Melisaman  O nie, nie, nie! Wyczuwam ból dupy, o tak, tak, tak! Bardzo duży i głęboki ból dupy, że Niemiec umie prowadzić forum! O tak, tak, tak kula zawszę prawdę mówi, kula zawsze staje po stronie Niemca! Istnieje w tobie cząstka samego Hitlera, dlatego nie potrafisz dobrze znieść dyktatury na tym forum! O tak, tak, tak kula prawdę mówi! Kula dodatkowo mówi, że jesteś blisko okresu w którym wszystko stracisz! W którym jeszcze raz Niemca nazwiesz Niemcem to wylecisz ze wszystkich swoich rang! O tak, tak, tak Niemiec panem, Niemiec bogiem. Karty prawdę Ci powiedzą! O tak, tak, tak! Karta to Szalejący doberman! O tak! Doberman który zawsze jest przy swoim panu, który zawsze strzeże go na śmierć i życie, który jest jego dodatkową parą oczu! O tak, tak, tak Niemcy PRZEJMĄ ŚWIAT W 2022 Tak mówi Kula! O TAK! TAK! TAK!

@ Buczelele O tak, tak, tak! Widzę go! Mogę go dotknąć, jest tuż obok mnie i szepcze mi coś do ucha! O tak, tak, tak Diabeł który używa bardzo niecenzuralnych słów! Diabeł który siedzi w tobie od przeszło 15 lat! Który za żadną cenę nie chce wyjść, bo opychasz się przez całe życie śmiej żelkami które on kocha! O tak, tak, tak! Widzę go i czuje, siedzi i patrzy na Ciebie w momentach kiedy robisz sobie dobrze lewą ręką! O tak, tak, tak! Pamiętaj na drugi przy telepaniu tikacza, że on na Ciebie zawsze patrzy! O tak, tak, tak! Twoja karta, karta która prawdę Ci powie! Karta która ochroni Cię przed każdym złem to! Daewo Tico! O tak, tak, tak! Dostaniesz w prezencie w niedalekiej przyszłości Tico! Który w którym będziesz miał same przyjemności od seksu z kobitą 190kg po dachowanie na placu czerwonym! O tak, tak, tak! Diabeł będzie Ci towarzyszył przy wszystkich tych wydarzeniach, a następnie ulotni się w stronę @ Titania którą sam potem opęta!

Kula Wujka Karcoka zawsze pomoże!

eb7e6b384200958055ea2c1b47e1.jpg

• Haha 11
  • Uwielbiam 1
  • 1 miesiąc temu...
  • Legenda
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.