Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
Opublikowano

Jak kupujesz coś "nietypowego" to spojrzenie kasjerki/kasjera, jest to trochę zawstydzające. 

Opublikowano

Jak sprzedawca się opi3rdziela i dwie godziny mnie obsługuję.

• Legenda
Opublikowano

Jak wchodzę do perfumerii wydać gruby hajs, a babki patrzą się na Ciebie jak na złodzieja bo jestem ubrany jak jestem (często na luźno), a ochroniarz już staje przy wyjściu. A gdy idę płacić, to zaraz ton, obsługa i cała inna otoczka się zmienia diametralnie. :hamSHAKE:

• Haha 5
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Mnie zawsze denerwowało, gdy kasjerka zbyt wolno mnie obsługiwała, sprawdzała dokładnie każdy kod itd. oraz gdy nie zebrałem jeszcze wszystkich rzeczy z kasy np. portfela i zakupów a kasjerka zaczyna już obsługiwać kolejną osobę. Ale na szczęście teraz jak kaszlnę to się pośpieszą. :200IQByczq:

• Lubię to! 1
Opublikowano

Wciskanie mi: "A może to pan sobie kupi? A może to, może tamto"

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
Opublikowano
31 minut temu, Melisaman napisał:

Wciskanie mi: "A może to pan sobie kupi? A może to, może tamto"

Dosłownie tak samo xd

• Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Wzrok kasjerki mówiący, że wie, że znowu przyszłam po browary :Kappa:A tak serio to nic, praktycznie zawsze robię zakupy w jednym sklepie, gdzie jest spoko obsługa, jeszcze przy okazji zamienię z nimi parę słów 

edit:

@ Artengo też tak kiedyś miałam :D 4 piwa a 15 to różnica przy kupowaniu, a potem pada to pytanie  :cry:

• Haha 4
Opublikowano
3 godziny temu, Nermi napisał:

Jak kupujesz coś "nietypowego" to spojrzenie kasjerki/kasjera, jest to trochę zawstydzające. 

Ta, albo gdy idziesz sobie do sklepu, to nie dość, że jest kolejka, to jeszcze jakaś babcia musi sobie pogadać, strasznie denerwujące

• Lubię to! 2
Opublikowano

Nie lubię negatywnego podejścia do klienta.

Gadania: "bo na fajkach jest mały zysk to mało się zamawia" 

To o czym Gosia wspomniała - ten wzrok powoduje czasami dyskomfort, a tym bardziej jak ktoś znajomy jest obok XD

I te pytanie, gdy bierzesz 6 piw, a ona do Ciebie: "co tak mało dziś?" 

• Lubię to! 1
  • Haha 2
  • Legenda
Opublikowano

-Posiada pani kartę stałego klienta?

-NIE

-To może założyć?

-NIE

-Zbiera pani naklejki?

-NIE

-Wie pani czy to kiwi egzotyczne, czy zwykłe?

-NIE

-Polecamy naszą pastę z promocji

-NIE
-Nie ma pani nic drobniej?

-NIE

-Mogę być winna jednego grosika?

-NIE

• Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.