Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

logo2020.png.058b98cfa3e23cbc9b5b6dbd60f97618.png

Zasady konkursu są bardzo proste, wystarczy napisać komentarz poniżej, a w jego treści musi znaleźć się informacja dlaczego to wy powinniście dostać 20zł na browary?

Dodatkowo dla każdej osoby która napisze ciekawy komentarz zostanie przyznany VIP na okres 7 dni na serwerze! (VIP'a nie można przekazać!)

Pamiętajcie liczy się dobra zabawa! Udział w konkursie może wziąć każdy!

Konkurs trwa do 07.02.2021 16:00

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Jestem niepełnoletni, a więc za 20 zł uchleję się tak jak ty za 200 :Kappa:

• Haha 5
  • Wow 1
Opublikowano

Za 20 zł to mogę sobie na nowo życie ułożyć na 2h dzięki czteropakowi.

• Haha 3
Opublikowano

Te 20 zł to ja bym mógł wygrać  ponieważ straciłem koske [*] więc kupił bym sobie dwusetke wtedy bym pił by zapomnieć essa  ale karcok toxic mnie nie lubi więc nie wygram :(

• Haha 2
  • Przykro mi 1
  • Legenda
Opublikowano

Bo nie ma picia w domu, a kobita zabiera całą kasę. A tak za dwie dyszki gdzieś po tajniaku się napier... jak księciunio, kur...  jego mać, tysiąc chu... 😁

• Haha 6
Opublikowano

A pewno wziąłbym kumpla, i byśmy się naj*bali mieszając wódkę z piwem, wódka po 18 została, ale skąd na piwo wziąć? Oto jest pytanie...

• Haha 3
Opublikowano

Chętnie bym sie naj3bal

Niestety już nie pije,

A za rozpijanie bym liścia wyj3bal.

Oczywiście 2 dyszki bym przygarnął,

I sobie spokojnie liścia w pluco przyj3bal.

• Haha 4
  • Zasłużony
Opublikowano

Powiem tak, sam wczoraj z Gosia byłeś świadkiem co się dzieje ze mną po alkoholu xD moim skromnym zdaniem, było całkiem zabawnie i dalej chce rozkręcać karuzele śmiechu także dawaj 20 zł xD

Wersja Kuby:

Odkąd pamiętam moją 18 a raczej jej następny poranek bolącymi bólami głowy dotarło do mnie iż browarek na kaca to najlepszy lek niestety wypłata wypada 10 a alkoholik amator (podobno za nie długo awans na średnio zaawansowanego), któremu się trzęsą ręce i to nie jest wywołane stresem. Potrzebuje swojego ulubionego syropu jakim jest chmielowa z racji takiej, że wspieram wspólnotę AA ratując tych skromnych i jakże kulturalnych ludzi w postaci 2 zł a czasami 5. Zwracam się do ludu tego forum wspomóżcie biedaka rodaka przed wypłatą żeby mógł spełnić swe marzenie i przed 10 walnąć 20 zł na Lade i powiedzieć chłopaki Ja stawiam. Morał tej historii jest taki że nie mam siana a mi się pić chce w ch.. A że nie mam z kim to postanowię zainwestować w miejscowych meneli Mietka, Tadka i Radzia żeby z nimi wypić wygraną na loterii. Pomóżcie Polakowi! :pijemy2:

• Haha 5
  • Legenda
Opublikowano

Panie... za 20 zł to można wykupić ten powabny czteropaczek żuberków, których smak rozgrzewa nie tylko serce, ale i cały przełyk oraz duszę. Jego smak przechodzący przez nasz długi przełyk sprawia, że czujesz się jakby jezusek gołą stópką po gardle Ci przejechał, a jego aromat unosi się nad Tobą niczym bączek wypuszczony z dupci po zjedzonej grochówce. Ta kwintesencja smaku sprawia, że nawet sąsiad przerwie ruchańsko z Twoją żoną, by przybiec i napić się tego legendarnego czteropczku żuberka za 20 ziko! 

• Haha 8
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Panie za boskie 20 zł mogę kupić sobie 8 perełek chmielowych bez kaucji do tego te 20 zł zmieni moje życie o 180 stopni uwaga podaje powody:

1. Sprawi mi radość.

2. Wyreguluje poziom alkoholu we krwi.

3. Będę wiecznie młody.

Perełka chmielowa to boski trunek z cudowną butelką gdy tylko na nią patrzę to zakochuje się w niej coraz bardziej i chce następną, lecz nie pozwala mi mój budżet wynoszący 2 zł księciuniu i z tego względu chciałbym dostać te 20 zł, które uratuje mnie, jak i małe dzieci w afryce, ponieważ gdy pije perłę chmielową to parują ze mnie opary alkoholowe, które parują do nieba zmieniają się w czystą wodę i pada deszcz nad afryką dzięki temu gdy dostane 20 zł będę w stanie ratować afrykę. Dodatkowo jestem znanym światowym degustatorem zacnych trunków ogólnoświatowych z Syberii, a za 20 zł mogę kupić tanią flaszkę, która rozgrzeje nie tylko mnie fizycznie, ale moja dusza będzie się za Ciebie modlić. Ewentualnie kupie 8 perełek i naje*ie się jak świnia przed komputerem i będzie fajnie tylko tym razem nie kupie jakiejś gry naje*any jak wtedy z among us XD.

@ Bulbuś chmielowa lepsza przy piciu jej orgazmu można dostać z rozkoszy es

• Lubię to! 1
  • Haha 5
  • Uwielbiam 1
  • 2 tygodnie później...
  • Legenda
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.