Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

Dlaczego na serwerze są wyłączone kosy dla wszystkich? VIP przecież po to  to miał żeby mieć coś nad wyraz lepszego niż zwykły gracz. To że ktoś czasem dla śmieszku dostanie kose to przecież nie od razu powód żeby to wyłączyć. Ta unikalna umiejętność dawała coś wyjątkowego VIPowi, a że zwykły gracz nie potrafi trafić gracza na nożu to tylko świadczy o jego umiejętnościach przy czym nie można zarzucić że VIP jest tz. "pay to win" 

Szkoda że nie można już sobie komuś koski w plecki wsadzić :( 

przywrócicie? 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Skoro była ankieta na ten temat i ludzie głosowali na usunięcie tych kos, to po co @ Dudnes  ma je zaraz znowu dodawać? Jak dla mnie bez sensu, ale dam się jeszcze wypowiedzieć @ Grześ

• Lubię to! 2
  • Zasłużony
Opublikowano

Ja tam byłem za kosą dla wszystkich, jak widać niżej gracze zdecydowali inaczej. Z racji że głosów było po równo w 2 opcjach to Dudnes zdecydował jak będzie. Jak dla mnie nie ma co zmieniać. @ mayor chcesz kosować zapraszam na awp #2 :D

@ Karcok  Co mi graczy kradniesz XD :copers:

• Haha 1
  • Wow 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Propozycja została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.