Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

wywiad5.png.bcc7a9a8a74f2cef2b78d57f6ec7fb24.png

Z @ Rudzix

Kilka podstawowych faktów:

Imię: Patrycja

Wzrost: 169

Odstające uszy: nie

Ulubiony kolor: bordowy 

Zwierzę domowe: piesek

Ulubiona piosenka: nie ma

Gościem mojego dzisiejszego i zarazem pierwszego w karierze wywiadu będzie @ Rudzix znana też jako Patrycja oraz administratorka mojej arenki :default_happy:. Zapraszam do lektury ! Po przeczytaniu dajcie znać, jak mi poszło :hi:.

Rudzia                                         IMean

- Witam Cię Patrycjo, swoją drogą moja imienniczko. Może na początku naszej rozmowy opowiesz, jak trafiłaś na naszą sieć?

- A witam, szczerze mówiąc to poszłam za byłym serwerem aren, który się tu przeniósł, niestety już go tu nie ma, ale ja zostałam.

- Był jakiś specjalny powód, dzięki któremu zostałaś z Nami? Jeśli istnieje takowy, to czy go nam zdradzisz, czy zostawisz dla siebie?

- Nie powiedziałabym, że był jakiś specjalny powód, po prostu osoby, które tu są bardziej mi odpowiadały.

Rozumiem, przejdźmy do następnego pytania. Mianowicie, co skłoniło Cię do złożenia podania na arenę #1?

-Od jakichś 3-4 lat jestem adminem na arenkach. Na każdej innej sieci serwerów mam bana to myślę - "a spróbuję tu".

- Jeżeli możesz zdradzić tajemnicę - za co posiadasz bany? Nie za cheaty, prawda?

- Ja i cheaty? No co ty, grzeczna jestem. Często wyrażam swoje zdanie, a że jestem bezpośrednia, to nie każdemu się podoba, szczególnie jak się obraża głównego właściciela sieci.

- Rozumiem, wróćmy do Twojego admina na arence, co sądzisz o obecnym opiekunie?

- Nie stara się, oboje wiemy kto by był lepszym opiekunem, ale to chyba zostanie między nami XD Nie no a tak na poważnie, to widać jakieś zmiany, jak dla mnie większość niepotrzebne ale kto co woli.

- Zapamiętam to sobie :feelssadmann:, z tego, co słyszałem spora ilość osób namawiała Cię na złożenie podania na redaktora, będziesz działała coś w tym kierunku?

-Nie wiem czy podołam, bo jestem już jakby redaktorem, tylko w takim magazynie uczelnianym. Mam sporo prac i jakieś tam doświadczenie, ale u mnie z czasem to bywa bardzo ciężko, także raczej jest to taka luźna propozycja, może w przyszłości.

- Mamy czas :default_cool: Skoro mowa o redaktorze, to jaką rangę chciałabyś finalnie osiągnąć na forum? Może ubt, opiekun, moderator?

- W sumie admin na arenkach mi wystarczy, nie lubię jakoś mieć większej odpowiedzialności. Może jedynie jakiś opiekun, ale raczej nic więcej.

-  Każdy ma swoje preferencje, odejdźmy od tematu katujemy, grasz w inne gry, poza cs:go?

- Czasem co się zdarzy, ostatnio grywam w among us albo pummel party.

- Zapewne jesteś cwaną impostorką. No dobrze - na pewno czytelnicy wywiadu, chcieliby się również dowiedzieć, co słychać u Ciebie na co dzień. Czym się zajmujesz? Pracujesz czy studiujesz? 

- Aktualnie jestem na III roku studiów inżynierskich z informatyki z rozszerzeniem grafika komputerowa, takie bardziej modelowanie projektów 3D. Nic ciekawego XD

- Według mnie to całkiem ciekawy kierunek :default_biggrin:. Czemu akurat padło na te studia?

- To był przypadek, chciałam iść na jakąś matematykę, ale niestety nie ma takich w moim mieście, a mi się nie chciało wyjeżdżać, temu już tu zostałam. Jak zrobię inżyniera to planuję iść najpewniej do Wrocławia na matematykę dydaktyczną, aby uczyć innych :D.

- Szlachetnie! Uprzedziłaś moje następne pytanie o plany na przyszłość, w tym właśnie pracę. Cóż, nie samą robotą człowiek żyje, ważna jest również aktywność fizyczna. Uprawiasz jakiś sport lub ćwiczysz w domu?

- Ja i sporty? To się nie łączy. Czasem jakiś fitness zrobię, aby trochę się poruszać, ale tak to nic nie robię. Raczej preferuję E-sport.

- Czyli jesteś e-sportową dziewczyną, podasz nazwę swojego ulubionego zespołu e-sportowego?

- Szczerze mówiąc, nie mam swojej ulubionej, jedynie obserwuję, bo nie raz obstawiam mecze i to w sumie na tym kończy się moje interesowanie e-sportem XD.

- Mam nadzieję, że chociaż wygrywasz w tym obstawianiu :crz: Co poza tym lubisz robić w wolnym czasie, masz jakieś hobby?

- Moim hobby jest pomaganie innym i to nie jest żart. Bo tak może w internecie to jestem często wredna, ale na żywo strasznie udzielam się w różnego rodzaju akcjach charytatywnych, czy też różnych wydarzeniach, które robi samorząd studencki (większość sama też organizuję).

- Wielki plus dla Ciebie za to :heart4:! Jeżeli będziesz organizowała zbiórkę pieniędzy, to możesz podrzucić link na nasze forum, na pewno uda nam się pomóc.
    Na co dzień jesteś wolontariuszką w jakiejś organizacji typu Szlachetna Paczka? Czy raczej wolisz sama organizować tego typu akcje i nie należysz nigdzie na stałe?

- Mam w swoim mieście jakby takie specjalne organizację. Większość robię z ramienia samorządu, czy też po prostu uczelni, ostatnio zbieraliśmy na święta dla domów dziecka ze specjalnymi dziećmi różnego rodzaju środki higieny. Wcześniej np. jako student uczestniczyłam w akcji, która pomagała dla szkół podstawowych zakładać konta na tam zwanych teamsach.

- Aktualnie trwa jakaś zbiórka? Mogę podlinkować na dole wywiadu :D

- Raczej robimy zbiórki na żywo, nie korzystamy z takich internetowych.

- Rozumiem, pamiętaj o Nas, jakby pojawiła się zbiórka internetowa, my jesteśmy otwarci i chętni na pomoc.
    Zbliżamy się do końca wywiadu, chcę, abyś teraz podała jakąś ciekawostkę o sobie, o której nikt na forum nie wie :D. Już zaskoczyłaś na pewno wiele osób swoim hobby, lecz chciałbym dostać jeszcze jedną ciekawostkę. :feelsevilman:

-  Tak naprawdę mam na imię Karol i mam 8 lat.

- Tego nikt się nie spodziewał !

Pięć szybkich pytań do @ Rudzix .

-  Coraz bliżej końca, teraz odpowiedz mi na pięć szybkich pytań, pamiętaj, aby odpowiadać naprawdę szybko!
    1. Strach z dzieciństwa?

- Buka.

2. Ulubione jedzenie z maka ?

- Frytki.

3. Boisz się czegoś ?

- Tak.

4. Skąd pseudonim Rudzia?

- Od koloru włosów.

5. Imię Twojego psiaka?

- Berry.

6. Rozmiar buta?

- 38.

- Szóste pytanie to kolejny element zaskoczenia :default_cool:.

- Tego nikt się nie spodziewał !

- Dobrze Rudzia, dziękuję Ci za wywiad, jest to mój pierwszy raz, jak mi poszło?

- Jak dla mnie jest okey, zawsze można wymyślić ciekawsze pytania. :default_dry:

-Krytyczna Ty :FeelsBadMan:.
    Chcesz kogoś pozdrowić?

- Wolę szczera do bólu :heart4:. Pozdrawiam @ Pandzia , @ Kociamber , @ dbk , @ Gosia ?! , @ Karcok oraz wszystkich, z którymi gram w cs'a lub amonga, a o nich nie pamiętam, słaba pamięć do nazw :(.

- To ja również ich pozdrawiam :default_happy:.   Dziękuje bardzo za wywiad :D. Do zobaczenia !

- Do widzenia :D !

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 14
Opublikowano
6 godzin temu, IMean napisał:

6. Rozmiar buta?

- 38.

Ale gira 

P.S - Nie gniewaj się @ Rudzix ktoś musiał to powiedzieć :pepodevil:

• Wow 1
  • Przykro mi 2
Opublikowano

Spoko wywiadzik, ale na samym starcie błęďy :/

imię: Karol

Dzięki za pozdrowienia, całuję i ściskam z rodzinką :D

Opublikowano

Oooo zostałem wymieniony jak miło :D ! 

Pozdrawiam również :D

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.