Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

Proponuję zrobić dział w redakcji (@ Titania ), a w nim robić comiesięczny/cotygodniowy plebiscyt na serwer miesiąca/tygodnia.

Polegałoby to na zrobieniu ankiety, w której użytkownicy oddawaliby głosy. Serwer, który otrzymałby najwięcej głosów byłby powiedzmy gdzieś na górze forum oznaczony jako najlepszy serwer miesiąca/tygodnia. 

Ankieta zaczynałaby się w piątek, a kończyła w niedzielę, w wybranych godzinach. Wygrany serwer byłby od poniedziałku, do następnego głosowania w rubryce "najlepszy serwer".

Myślę, że byłaby to ciekawa rywalizacja wśród serwerów oraz możliwe, że przyciągnęło by to nowych użytkowników na forum.

• Lubię to! 1
  • Wow 1
  • Uwielbiam 6
Opublikowano

Jak dla mnie dobrym pomysłem było by po prostu dodanie do tego plebiscytu co teraz jest takiej opcji jak np "serwer miesiąca" zamiast robić osobny dział :D

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

W poprzednim plebiscycie była już opcja najlepszego serwera i użytkownicy mogli już głosować. W tym gdzieś mi to umknęło, ale na pewno kontynuacja się pojawi. Można wtedy takowy serwer w jakiś sposób wyróżnić i widniałby przez cały miesiąc. Częściej, czyli co tydzień nie widzę sensu, bo zmiany na serwerach nie są aż tak często wprowadzane i rozwój zazwyczaj nie zmienia się aż tak dynamicznie, by można co kilka dni wybierać inny serwer. Co miesiąc wydaje się jak najbardziej okej. Pozostaje kwestia techniczna, w jaki sposób będzie to możliwe do wyróżnienia, aby każdy wiedział, że właśnie ten serwer był najlepszy w tym miesiącu.

• Lubię to! 3
Opublikowano

Mi się wydaje, że i tak jeśli takie coś będzie to ciągle będzie rywalizacja pomiędzy 3/4 serwerami. Myślę, że odrębnego tematu specjalnie na to nie ma po co robić.

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Jeżeli redakcja ma ochotę to może dodać podpunkt do plebiscytu na "Najlepszy serwer". Tak jak wyżej kilka osób napisało, nie ma sensu tworzyć specjalnie tematu dla takiej akcji bo nie ukrywajmy ale w kółko wygrywałyby te same serwery. 

• Lubię to! 3
  • Właściciel
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Propozycja zaakceptowana

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.