Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, w sumie nie ma co się tu rozpisywać.... Szukam po prostu nowej sieci, na której będę mógł posiedzieć naprawdę dłuższy czas, "miejsce" gdzie jest naprawdę ogarnięta administracja, mam nadzieję że dobrze trafiłem. Nazywam się Tomek, mam 16 lat zacząłem grać w gry gdy miałem 7 lat, wtedy to było takie granie z kolegą na serwerze gdzie nikogo nie było, lecz kontynuowałem później swoje granie, mimo swojego wieku (wtedy) łatwo znajdowałem forum gdzie mogłem się rozwijać dlatego że był ze mnie niezły kłamczuszek (wtedy każdy z góry skreślał osoby, młodsze miałem bodajże 12-13 lat) lecz przez to że jakoś zostawałem na tych sieciach, nabrałem mnóstwo doświadczenia, w pewnym momencie nawet mi jakoś zarabiałem jako technik serwera (nie były to duże sumki, bo to jest proste jak ruchanie tylko trzeba coś tam się znać), potem znalazłem swoje miejsce na forach z czitami, zarabiałem na jakiś zwykłych pastach po 20 zł.... Ogólnie to tyle co mogę odpowiedzieć o sobie, jak i o mojej historii/doświadczeniu. Jakimś cudem się okazało że mam tu konto od 2016 roku, więc jak dla mnie spoko... W razie czego na pewno będę odwiedzać teamspeak'a/serwery, więc czegoś się tam będziecie mogli jeszcze dowiedzieć o mnie.

• Lubię to! 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.