Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, Bulbuś napisał:

Domyśl się.

3 godziny temu, Japoniec. napisał:

@ Bulbuś dobrze napisał XD

+1 XD

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano

" jestem gruba ", a później weź mi kup coś słodkiego albo cho do McDonald's :default_biggrin:

• Haha 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Cwaniactwo, dziecinność, popisywanie się przed kolegami, bawienie się uczuciami i ewidentnie niezdecydowanie z nimi związane. :default_smile:

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Brak szacunku do czasu innej osoby. Przedstawię pewien przykład:

*Istnieje sobie przyjaźń damsko-męska. Chłop jedzie się spotkać ze znajomymi, jest praktycznie nieaktywny przez większość dnia, ale odczytuje czasami wiadomości i inne powiadomienia na social mediach, gdy tylko ma czas, bo odpisać nie da rady, gdy w tym samym czasie robi zakupy, rozmawia ze znajomymi, jest w kinie, albo nawet je.*

*Dziewczyna mimo tego, że wcześniej jej napisałeś, że może nie być z tobą kontaktu*:

• Dlaczego mi nie odpisujesz?
  • Napisałam coś nie tak?
  • O co ci znowu chodzi, co?
  • Tylko ja próbuję utrzymać naszą przyjaźń, nie widać u ciebie żadnego zaangażowania.
  • Przestań mnie w końcu olewać..
  • Odpiszesz czy nie?
  • Zastanawiałam się, czy może by nie zakończyć takiej przyjaźni, gdy masz mnie w dupie.

Podsumowując = MIĘDZY INNYMI szukanie atencji.

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Szukanie atencji na siłę, humorki, spóźnianie się na potęgę a no i gadanie o sobie "Jestem brzydka" itd czekając na komplementy

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano

Ci chłopcy to brutale i świnie, nie polecam pchania się w jakiekolwiek związki elo. Bekają, pierdzą i chleją tylko piwsko, albo wódę. Wgl nie rozumiem jak można być takim gburem.

Serdecznie nie pozdrawiam.

Z Bogiem.

• Lubię to! 2
  • Haha 2
  • Uwielbiam 2
  • Legenda
Opublikowano

Honor pomiędzy innymi samcami, dziecinność.

Nigdy nie wiedzą gdzie co jest:

”-Gdzie jest masło?

-W lodówce na drugiej półce

-Nie ma 

-Jest

-Nie ma

-Na pewno jest bo kupowałam!

-No nie ma! 
-A mam wstać?!

-No mówię Ci że nie ma!

Tup tup do kuchni i... masło jest na drugiej półce.... Za mlekiem. Magia!”

Nawyk pozostawiania „gniazda bociana”, nieporadność w najprostszych rzeczach. 

Na pewno znalazłoby się jeszcze wiele rzeczy, ale każdy jest inny i ciężko przypisywać coś do ogółu. 

@ Mulu to akurat tylko przykład. Nie bez powodu również dzieci zawsze pytają matek  gdzie co jest, a jak nie ma matki, to pytają ojca gdzie matka, bo nie mogą czegoś znaleźć :malpka:

• Lubię to! 4
  • Haha 3
  • Wow 1
Opublikowano

Ja przedstawię pewien przykład :Kappa2:

Idę sobie do maczka, albo na przykład do kina z ziomalką, pytam się czy jej czegoś nie zamówić albo coś. Na co dostaję odpowiedź, że nie co ty :Kappa2:. I taka wersja zdarzeń utrzymuje się do momentu kiedy dostanę swoje zamówienie, od tamtej pory jednak jest głodna :Kappa2:

• Lubię to! 1
  • Haha 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.