Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

Zależy od ludzi, ja jestem na każdą znajomość raczej otwarty, ale wiem do czego ludzie są zdolni i staram się uważać z kim i jakie relacje nawiązuje.

• Lubię to! 4
Opublikowano

Myślę że tak ja jestem otwartym człowiekiem i lubię poznawać nowe osoby.

• Lubię to! 2
Opublikowano

W internecie przychodzi mi to łatwiej, trochę trudniej irl bo jestem osobą nieśmiałą 

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

Zgadzam się z @ cloud`

Ogólnie nie mam problemu z zagadaniem, zawarciem znajomości (tylko w tłumie nowych osób czuję się zakłopotana, pojedynczo bez przeszkód), ale problemem jest przekonać mnie na dłużej do siebie, żebym mogła określić kogoś mianem przyjaciela. 

• Lubię to! 4
Opublikowano

Ogólnie wydaje mi się, że jestem osobą otwartą na nowe znajomości. Nigdy nikogo nie oceniam zanim go nie poznam. Jednak staram się uważać na to co mówię, gdyż czas pokazał mi, że nie każdy zasługuje na zaufanie. Przyjaźń a znajomość to dwie zupełne inne sprawy. ^^

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Czy łatwo nawiązuje nowe znajomości z ludźmi? Tak, jestem osobą gadaną. Jeżeli jest temat oraz chęć do prowadzenia rozmowy to nową znajomość bardzo łatwo nawiązać.  Na pewno lepiej nawiązuje znajomość w realu niż w internetach, choć i tu się zdarzy coś ładnie rozwinąć  :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.