Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

image.png.f2e55e27abc3ba5f9814a0c85f926a54.png

@ Durus

DURUS I NOWA ENCYKLOPEDIA

UWAGA: Opowiadanie powstało w celach humorystycznych i nie ma na celu nikogo urazić.

@ Durus znany również jako Jakub

44.png

Letnie deszczowe popołudnie. Pogoda dawała we znaki, że lato się już kończy, a zbliża jesień. Atmosfera w domu @ Durus`a była jednak gorąca i to właśnie w dzisiejszy wieczór miał się oświadczyć swojej wybrance. Nie miał wysokich wymagań co do kobiet i wystarczyło, że była szczera oraz wierna. Urodą nie grzeszyła, ale też nie zwalała z nóg. Była po prostu zwykłym człowiekiem mieszającym się w tłumie, lecz dla naszego Jakuba była całym światem i oczkiem w głowie.
Godzina 19:00
Jakub niecierpliwie wypatrywał przez okno swej lubej, mieszając w międzyczasie wykwintną potrawę, którą robił przez połowę dnia. Stres przybierał na sile, ponieważ nie robi się takich rzeczy codziennie. Nagle ujrzał swoją piękność, która właśnie przybyła na miejsce. Od razu wybiegł jej na spotkanie, aby radośnie ją przywitać.
-Witaj mój najdroższy skarbie. Jak tam podróż minęła? -jęczał podekscytowany @ Durus całując namiętnie swą lubą.
-Witaj okruszku. Bardzo przyjemnie, gdy wiedziałam, że czeka na mnie tutaj mój wspaniały ogier -rzekła elokwentnie i namiętnie Ewelina.
-To dobrze. Chodź do domu. Czeka Cię wieczór pełen wrażeń.
Gdy jego wybranka zdejmowała ubranie wierzchnie, młodziak szybko uwinął się z ostatnimi poprawkami i czynnościami, których nie zdążył przyszykować przed jej przyjazdem. Zaprosił szarmanckim gestem do stołu na kolację i rzekł:
-Smacznego skarbie!
Ewelina jednak znała się na podstawach gastronomii i wiedziała, że potrawa, którą zaserwował jej ukochany niczego nie przypominała. Zapytała więc pytającym i skwaszonym wzrokiem:
-Aaa... co to tak właściwie jest?
-Rzygownica -odparł obojętnie @ Durus
-Słucham? -pytała, niedowierzająco.
-No rzygownica. Moja własna specjalność i kompozycja smaków -rzucił nadal obojętnie, jakby to było coś oczywistego.
-Okeeeej. Nigdy nie słyszałam o nazwie takiego dania. Spróbuję, to się przekonam -ciągnęła wciąż zdziwiona wybranka losu.
Ostrożnym gestem wzięła więc do ust pierwszą łyżkę tajemniczej i rzadkiej substancji, która pachniała równie źle, jak i wyglądała. Nie minęło jednak 5 minut, a Ewelina siedziała obok kibla, zwracając treść pokarmową, którą przed chwilą przyjęła.
-Ha! Czyli działa! -ryknął zadowolony Jakub.
-Ty jesteś normalny?! -wrzeszczała nadąsana złotowłosa.
-Oczywiście. Myślałaś, że bez powodu wymyśliłem taką nazwę potrawy? -beznamiętnie odrzekł @ Durus.
-Jesteś totalnym świnioszczakiem, ale za to Cię kocham! -podśmiechując, rzekła jego druga połówka.
-Świnioszczakiem. Całkiem bezprecedensowa nazwa. My to powinniśmy chyba stworzyć słownik pojęć trudnych, których używamy. -nawinął nagle.
Te słowa trafiły do Eweliny, jak grom z jasnego nieba i nagle oprzytomniała, analizując to, co przed chwilą powiedział jej głupiutki chłopak:
-Misiaczku, Ty wiesz, że to całkiem fajny pomysł?!
Jakub nie wiedząc, czy jego kochana mówi w tym momencie poważnie, czy tylko go podpuszcza, postanowił odwieźć ją od dziwnego pomysłu:
-No coś Ty. Kto w tych czasach zainteresowałby się takim czymś.
-Misiaczku! To jest naprawdę fenomenalny pomysł i musimy go natychmiast zrealizować -skakała niemal z radości podniecona dziewczyna.
Nie dając się namawiać dłużej, dał porwać się nieco innemu szaleństwu, zapominając tym samym o wyjątkowości dzisiejszego wieczoru. Stworzyli początkowo słownik zawierający 20 różnych haseł w slangu młodzieżowym:

Abstynencjonalizm - chroniczna przypadłość, w którą zazwyczaj popadają osoby, po zbyt intensywnym wlewaniu w siebie napojów wysokoprocentowych lub napoju bogów. Trwa zazwyczaj od 6 do 12 dni. Sporadycznie zdarzają się gatunki, u których choroba ta ustępuje po 2 dniach.

Baraszkowanie - Złożony system mający na celu wspólne igraszki pod kocem. Igraszki mają na celu lepsze poznanie narządów płciowych płci przeciwnej, jednak bez ich wnikliwego zastosowania. Podczas baraszkowania zabronione jest współżycie.

Bimbrownikowanie - Ulubione zajęcie wśród dorodnych samców. Jest to spożywanie napoju bogów, który ma podkreślić stan upodlenia się i przejść do stanu zgonowania. Przeznaczony tylko dla najtwardszych. Panowie lubią stosować go w obecności płodnych samic, aby zaaranżować szybką drogę ku rozmnażaniu.

Bobaskownica - Pokój przeznaczony tylko dla osób, które pomimo swojego dojrzałego wieku wciąż borykają się z syndromem bobasa. Takimi odruchami może być np „mamo nie mam co jeść”, „mamo daj pieniążka”, „ja chce cyca” oraz „gdzie jest ciuciu!”.

Botkowanie - Nazwa człowieka w trakcie rozgrywki counter strike`a. Nie wymaga żadnego wysiłku. Wystarczy, że biegasz po mapie jak opętane dziecko, udając przy tym, że potrafisz grać. 

Ciupcianie - nazwa seksu, z zastosowaniem małego członka męskiego. Członek męski w tym procesie mierzy długość poniżej 10 centymetrów. W tej czynności kobieta nie doznaje rozkoszy, ponieważ jej odczucia są porównywalne do ciupania długopisem wiadra. 

Dupochozor -  Czynność jest następstwem wazelinowania. Polega ona na silnym trzymaniu się nawazelinowanego odbytu, a następnie szybkie oraz energiczne wchodzenie w niego, tak, aby nikt nie zauważył lub się domyślił. Połączenie to sprawia, że jesteś nieodłącznym elementem czyjejś dupy. 

Durusiowanie - Skomplikowany rytuał, w którym udział bierze tylko osobnik jednej płci i zna Durus na wylot. Tudzież można również nabyć tę umiejętność i naśladować kolejne czynności. 

Dziurkowanie - potoczna nazwa uprawiania seksu z przypadkową kobietą. Wśród samców jest to nazwa rytuału, który przyczynia się do rozdziewiczenia jak największej ilości kobiet w przeciągu jednej nocy. Dziurka - narząd nierozdziewiczony, ciasny. 

HWDP - często używany skrót, przez niedoświadczonych i niewyszkolonych raperów osiedlowych, którzy chcieli być jak eminem, jednak skończyli tylko na HWDP. Rozwinięcie skrótu w dosłownym znaczeniu oznacza „hcę więcej dobrego pierdolenia” - tubylczy samce używają tego skrótu w obecności atrakcyjnych samic. 

Koronapierdolec - Ogranicznik w stosowaniu wielu wymienionych tutaj dziedzin. Jego skutki mogą doprowadzić do częstego przeprowadzania zabiegu wódkowania w samotności oraz przyrządzania na okrągło rzygownicy. Nie należy do grupy chorób współistniejących.

Menelownica - Pomieszczenie służące do wspólnego zgonowania. Wstęp mają tylko osoby, u których wykryto powyżej jednego promila w powietrzu wydychanym.

Miśkowanie - syndrom człowiek, któremu wydaje się, że jest tak słodki iż ubóstwia się z misiem. Miśkowanie ma na celu wyzbycie się wszelkich złości i bycie ciepłym dla każdego napotkanego człowieka na swojej drodze. Aby proces się powiódł potrzebne jest minimum dwie osoby.

Pierdziochowanie - czynność, którą wykonują zazwyczaj osobniki płci męskiej w krótkim odstępstwie czasowym. Na podlasiu można spotkać się z zawodami, w których oddaje się najdonośniejsze i najbardziej śmierdzące pierdy. Nie praktykują tego kobiety, ponieważ wydają one tylko bezwonne, bezgłośne, niewinne oraz sporadycznie fiołkowe bączusie.

Pipkowanie - Rodzaj symulacji narządów płciowych kobiecych zewnętrznych, na bazie masturbacji. Pipkowanie ma jedynie sens, gdy w pobliżu znajdują się dwie pipki o tym samym kącie rozchylenia.

RuchANIE - proces polegający na gwałtownym uprawianiu seksu z Anną. Jest legalny tylko w przypadku wykonywania czynności z kobietą o wymienionym imieniu. 

Rzygownica - potrawa sporządzona z całkowicie przypadkowych środków spożywczych. Najważniejsze jest jednak, aby były jak najbardziej niedopasowane i w efekcie wywołały wymioty, czyli potocznie mówiąc - rzyganie u drugiej osoby.

Siuśkowanie - potoczna nazwa wystawy narządów płciowych męskich w obecności samic. Ma charakter kultowej wystawy, której może doglądać więcej niż jedna osoba.

Świnioszczak - osoba z rodziny świń. Żyje stadnie udając świnię, jednak zazwyczaj szcza pod siebie nie mając nad tym kontroli.

Wazelinowanie - bardzo przyjemna czynność polegająca na smarowaniu odbytu kolegi z ławki bądź jakiegokolwiek żywego organizmu. Po odpowiednim smarowaniu bardzo łatwo przystąpić do czynności jaką jest dupochozor.

Wódkowanie - Zabieg mający na celu upodlenie się środkami wysokoprocentowymi. Bardzo popularny wśród młodzieży oraz większych grupach społecznych. Rzadko stosowany samotnie. Bywa również lekiem na złamane serce i choroby współistniejące.

I takim oto sposobem w nieziemsko szybkim tempie powstała pierwsza książka slangu młodzieżowego, którego autorem był sam @ Durus, wraz z jego dziewczyną Eweliną. Obydwoje niesamowicie się dopasowali, nie tylko charakterami, ale i szalonym piśmiennictwem. Jakub już wiedział, że to jest ta jedyna i nigdy się nie zawaha, ponieważ kochał tę wariatkę, najbardziej na świecie.

slownik-slangu.png

KONIEC.

Dziękuję za dotrwanie do końca. Jeżeli chcesz, aby kolejne opowiadanie lub wierszyk pojawiły się właśnie z Tobą, zostaw komentarz z dopiskiem "chcę opowiadanie" lub "chcę wierszyk". :ks:

W kolejce do opowiadania:

@ kinia

@ sQubany.

@ Twixmax

@ Durus możesz :D

• Lubię to! 1
  • Haha 10
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

Świetna po prostu świetna robota! Jak kreatywnym trzeba być, ile czasu poświęcić, aby stworzyć coś takiego i tylko na cele humorystyczne - niezastąpiona! 

Jesteś nieodzowną częścią forum jak i redakcji, szanuje :D

Co do tego "słownika" to śmiesznie by było gdybyśmy zaczęli komentować każdy podpunkt :cry:

"Nie praktykują tego kobiety, ponieważ wydają one tylko bezwonne, bezgłośne, niewinne oraz sporadycznie fiołkowe bączusie." - tak jasne :cry:

Chce wierszyk

• Uwielbiam 1
Opublikowano

TO JEST ZAJE*ISTE

Kobieto, nwm gdzie ty się tego nauczyłaś, jestem zachwycony. Przepiękne!!! Mogę to wykorzystać na fb, aby większe grono mogło przeczytać tak wspaniałej historii?! 

Żona również jest zachwycona, nigdy nie czytała czegoś tak świetnego. Baraszkowanie, to moja ulubiona czynność <3

• Haha 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

No weź, napisz o mnie coś. 

Jak to się nie najarałem ostatnio. 

@ Titania 

Proszę wziąć mnie jako pierwszego do kolejki. 

Pewnie tekst się bedzie kleił XDD 

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.