Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, Cześć i Czołem!

W trosce o swój dział, jak i wydajność mojej pracy chciałbym złożyć propozycję odnośnie do utworzenia nowej tabelki w panelu bocznym forum. Nosiłaby nazwę "Redakcja" (jak to tam pasuje).

Bo jak dobrze wiemy; redakcja jest ważną częścią życia forum, znajdują się tam tematy,  w których możemy dowiedzieć się dużo o użytkownikach naszej sieci oraz jak i zagłosować na najlepszego kandydata w plebiscycie (Między innymi).

W skrócie.

Dodanie tabelki w panelu bocznym.

Pokazywałaby ona 5 ostatnich nowo utworzonych tematów w dziale redakcji. 

Propozycja tylko w trosce rozgłos. Większość osób wchodzi tylko w ostatni temat, który wyświetla się w dziale redakcji lub z panelu bocznego, w którym aktualnie temat istnieje.

Jeśli opublikuję temat o godzinie hmm... powiedzmy, że 00;00, to jeśli ktoś wejdzie o godzinie 14;00  na forum to nawet nie jest świadomy, że jakiś nowy ciekawy temat powstał. 

@ Titania, @ Narks., @ Bulbuś- Proszę. O wypowiedz co do mojej propozycji, nie chciało mi się pisać tego wam osobno haha. 

• Lubię to! 5
  • Zasłużony
Opublikowano

Również za. Miejsca to za dużo raczej nie zajmie, a z racji, że nasza redakcja jest dosyć rozwinięta dużo tematów może umknąć. "Najnowsze w redakcji", "Nowości redakcji", "Ostatnie tematy redakcji". Jak zwał tak zwał.

• Uwielbiam 1
Opublikowano
11 minut temu, clixxu. napisał:

Ja jestem za, fajne urozmaicenie ale zaraz ktoś napisze że będzie to tylko zaśmiecało forum xD

Zmuli forum, ale bardziej się już chyba nie da, więc za. XD

• Uwielbiam 2
  • Legenda
Opublikowano

W panelu bocznym średnio to widzę, ponieważ zlałoby się z resztą rzeczy, które już są tam umieszczone. Ewentualnie jako ostateczność, lepsze tam niż nigdzie. 

Bardziej widziałabym to nad ogłoszeniami, jako przewijające się tematy z redakcji. Coś typu "reklamy", które przewijałyby się (oczywiście dotyczące 5 ostatnich tematów). Tylko teraz czy 5 ostatnich tematów jest okej? Wystarczy jeden dzień w którym zostaną wrzucone 3 tematy (np. pytanie na dziś, starcie poglądów i ktoś artykuł jeszcze wrzuci) i wtedy już jest to takie nijakie, ponieważ za 2 dni te tematy już będą zastąpione nowymi świeżymi, więc efekt jest na 48h? Możnaby wtedy do 10 ostatnich tematów wydłużyć, ale to też ma swoją politykę, ponieważ 10 może być już za dużo, a efekt przeglądalności tematów w redakcji może być taki sam. Na pewno jak się nie spróbuje, to się nie dowie, zawsze można później to jakoś korygować. 

Miejsce, w którym bym widziała przewijające się reklamy to tutaj >

image.thumb.png.6de4c042a6d0f7ee6070f4f521128e34.png

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Tak jak clixxu napisał:

Cytat

zaraz ktoś napisze że będzie to tylko zaśmiecało forum

Co jak co, ale starając się o wydajność forum - fakt, trochę by ważyło i patrząc na to z innego punktu - byłoby zbędne. Dlatego wnoszę od siebie zmianę w propozycji: nie 5 tematów, a 3. Moim zdaniem i tak duża liczba użytkowników nie ma problemu ze znalezieniem jakiegoś "fajnego" tematu w dziale redakcji, a ostatnio zauważyłem, że niektórzy za wszelką cenę starają się zrobić swój temat jak najbardziej widocznym. Po co, skoro i tak cieszycie się największą popularnością wśród innych tematów na forum. Nie stawiajmy też redakcji ponad wszystko, bo to jednak sieć serwerów CS 1.6 i CS:GO. Przypomnę też, że i tak najważniejsze tematy w redakcji, takie jak np. Plebiscyt są umieszczane zazwyczaj w Ogłoszeniach.

Podsumowując moje wyżej dokładnie opisane zdanie - jestem za wprowadzeniem propozycji w życie forum, ale bez przesady.

• Uwielbiam 2
Opublikowano

Bardzo fajny pomysł. Oczywiście jestem za, dobrze urozmaiciłoby to rozgrywkę.

• Dzięki 1
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1
  • Właściciel
Opublikowano

Jeżeli komuś przeleci temat z redakcji w panelu bocznym zawsze może skorzystać z nieprzeczytanej zawartości. Ważniejsze wydarzenia z redakcji, możecie umieszczać w ogłoszeniach pod tabelką serwerów. 

• Lubię to! 2
  • Właściciel
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Propozycja została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.