Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: @ pejterek

Nick podejrzanego: @ grubazoska

STEAM_ID/IP podejrzanego: STEAM_0:1:242577768

Rodzaj cheata: aim pod przycisk, trigger

Data/Mapa: 27/07 około 14.30 

Serwer (mod): DD2 #2

Dowody:

Post nawiązujący do tego tematu - https://katujemy.eu/topic/46317-on-czituje/

Sprawdziłem sobie to demo pod względem rozpiski @ WiteKoraz @ `ComeLy, @ Łasicaoraz dodałem parę akcji od siebie ;3

http://588643.hltv2.pukawka.pl/hltv-2004271425-de_dust2-1587990300-1587991440.zip

4;22 - mikro przeskok na łeb z famasa b+
4;34 - przeskok na łeb, podczas kucania? Nie jestem tego pewny do końca. Możliwe że mi się wydaje, ale dodaje jako kolejną akcje b+/-
4;40 - kolejny mikro przeskok b+/-
5;05 - może dostał info, idk b+/-
5:52 - gościu z gali skoczył a celownik równiutko za łbem leci, po czym ładnie zawinął celownik w gościa na końcu gali. +b - podtrzymuje, dla mnie spalone b+

5:59 strzela seriami po 3, a w trupie jeden strzał idzie w lewo od modelu, a drugi przeskok na model + po drugim strzale nie oddaje już trzeciego (taka seria 3 pociskowa tylko że 2 pociski) - dziwna sprawa, to są dwa tapy a nie full auto, ani burst, nikt w takiej sytuacji by tak nie zrobił b+/-
7:08 - ładny flick na banie +/-b - Przeskok na głowe, wygląda trochę jak trigger . Co ciekawe nie ma tam trzech kul ;v strzelil, zabil. To nie burst :3 b++++
7:34 - strzela jak bot, po schowaniu się za ścianą, prosto w 2 banie, ciekawa ta druga. +b - Patrząc na całe demo, to kolega trzyma celownik na głowie, teraz z jakiegoś powodu jeździ po brzuchu, chowa się i daje dwie pestki z bursta prosto w głowe XD. W dodatku famas strzela w burscie po 3 kule, tu znowu jest jedna :3 b++++
8;59 - kolejny mikro przeskok b+

14:06 - lekko zawijany strzał +/-, bardziej na - nic nie widze b-

Ps. Ktoś kto gra na 100fps, nawet strzelając famasem nie będzie miał takiego recoila.

Dla mnie kolega jest do wyrzucenia, czekam na ponowną decyzje ubt

Edit. Byku, ja nie neguje tego że w famasie jest auto :D chodzi o to że dajesz pestkę w głowę i jesteś pewny że zabijasz :D być pewnym każdego tapa jakiego dajesz głowę, a minute później warzywic nit trafiając w korpus? Coś nie sądzę 

• Lubię to! 4
  • Haha 1
  • Wow 1
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Cześć

04:22 -  zwykły kill na długą.  Gdzie tu widzisz jakiś przeskok. Wybacz mikro przeskok

04:34 - to że gościa widziałem na respie CT i kucając dałem celownik w kieronku jego modelu to też przeskok? Naciągane...

04:40 - standard kille na respie CT. Gdzie ten przeskok?

05:05 -  tak było info. Zdziwiłem się, że padł po 1 strzale. 

05:52 - po 1 gościu skaczący z gali do dolnego trupa nie dostaje głowy, a po 2 widząc innego na końcu gali strzelam do tego co widze. 

05:59 - tutaj to Cię wyobraznia poniosła. Widząc goscia uciekającego z dolnego automatycznie przenisłem celownik za nim.  Strzelanie na AUTO i 2 kliknięcia. Coś cięzkiego?

07:08 -  ładna głowa.  Masz w famasie cos takiego jak Auto. 

07:34 - tą akcją aż sam byłem zszokowany. Wiem ładnie to wyszło. 

08:59 - zwykłe kille. Strzelanie jak do botów na końcu gali. 

14:06 - zwykły kill

Podsumowując każdy kill przy korekcie celownika przy strzelaniu to dla CIebie przeskok. Może jest tu kilka dziwnych akcji ale wszystko wytłumaczalne. 

Jest to kolejna sieć gdzie tłumaczę się z gry FAMASEM. Sporo czasu spędzam na DM i gram głównie tą bronią.

Tak jak wcześniej @ Comely pisała gram według pewnych schematów. Jak ktos oglądnie całe demko to większość zachowań sie powtarza co rounde. 

Jak będzie potrzeba to wrzuce jakieś filmiki z YT jak strzelam z FAMASA bo o to jest zawsze płacz. Ciezko mięc takiego reocila?

Sorry, za mała składnośc wypowiedzi ale jestem po nocce.

PS. Wypowiadam się bo demo tyczy się mojej osoby. 

@

Może mam jeszcze linkować kontem ESL, Podawać specyfikację komputera, jaki monitor, myszka (możliwe Makro) 

Naprawdę wiele już widziałem. W Csa nie gram od wczoraj

@

Możesz nie sądzić. Nie zawsze wszystko wchodzi, ale w tej grze chodzi o to by częsciej wchodziło....

Pozdrawiam

@

Dodatkowe komenty na "lepsze" strzelanie. Inne na lepsze full auto a inne na lepsze Tapowanie. Nie podam swoich wartości. 

m_customaccel 
m_customaccel_exponent 
m_customaccel_max 
m_customaccel_scale 

m_mousethread_sleep

Pewnie mało kto to znał....

• Lubię to! 1
  • Haha 2
  • Legenda
Opublikowano

Gość się sam zgłosił xDD 

Mongli a grubazośka to jedna i ta sama osoba, multikonto = perm.

Demko też spalone.

4:22 - w spowolnieniu przeskok jest widoczny b+

4:34 - dziwnie to wygląda, ale nie brałabym czegoś takiego pod uwagę b- 

4:40 - b+/-

5:05 - pierwsze co zrobił to wyrwał się na skrzynkę, dopiero potem sprawdził mida i znów prosto w model za skrzynką, mogło być info, ale b+/-

5:52 - b+

5:59 - b+/-

7:08 - b+

7:34 - jak przeglądałam demko przez rozpiską to również zwróciłam na to uwagę, akcja spalona b+

8:59 - b+/- 

14:06 - kompletnie nie trafił w model b-

18:42 - tu nawet celownika nie ma na głowie b+/- 

Dziękuję wszystkim zaangażowanym w dorzuceniu od siebie rozpiski!

Odpuściłam sobie w niektórych czasówkach komentowania, bo kolega i tak już jest przekreślony. Baj, baj 

• Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.