Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5:52 - gościu z gali skoczył a celownik równiutko za łbem leci, po czym ładnie zawinął celownik w gościa na końcu gali. +b
7:08 - ładny flick na banie +/-b
7:34 - strzela jak bot, po schowaniu się za ścianą, prosto w 2 banie, ciekawa ta druga. +b
9:00 - czy ja tu widzę praktycznie niezauważalny przeskok ? Jakość dema pozostawia wiele do życzenia, więc -b
14:06 - lekko zawijany strzał +/-, bardziej na -

Reszta akcji imho czysta. Poza tym typ nawala z famasa w biegu czy w stójce trzymając LPM, na burście i ma 0 rozrzutu. Ale nie wiem jak to jest grać na 500 fps i 6 pingu. 

• Lubię to! 2
  • Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, WiteK napisał:

5:52 - gościu z gali skoczył a celownik równiutko za łbem leci, po czym ładnie zawinął celownik w gościa na końcu gali. +b
7:34 - strzela jak bot, po schowaniu się za ścianą, prosto w 2 banie, ciekawa ta druga. +b
9:00 - czy ja tu widzę praktycznie niezauważalny przeskok ? Jakość dema pozostawia wiele do życzenia, więc -b

Reszta akcji imho czysta. Poza tym typ nawala z famasa w biegu czy w stójce trzymając LPM, na burście i ma 0 rozrzutu. Ale nie wiem jak to jest grać na 500 fps i 6 pingu. 

5:52 -  gość zeskoczył z gali i schował się w dolnym trupie. Zauwazyłem typa na gali i automatycznie zacząłem strzelać do niego

7:08 - zwykła bania

7:34 - nie zawsze wchodzi. 2 frag az sam sie zdziwiłem.

09:00 -  trochę czasówka sie nie zgadza, ale gdzie tu coś widać nienaturalnego?

14:06 - zwykły kill

Kilka ładnych akcji było. Only FAMAS. Gram na 100 fps bo mam monitor 60 hz  i 6 pingu 

@

Hack checker to może dla Ciebie, wiem wiem magiczny skill na NS. 

Temat dotyczny mojej osoby. 

Opublikowano

To musisz mieć bajerancki cfg, może nawet skrypty na recoil. Ale nevermind i tak nikt ci tego nie udowodni. 5:52 nic nie wytłumaczyłeś. Nie ma czego, celownik dziwnie leciał. Imo za mało dowodów, ale przydałby się jakiś hack chcecker dla dedykowanych graczy.

• UB Team CS 1.6
Opublikowano
Spoiler

Pistoletówka - clear

5.03 -  resp ct i potem skanuje skrzyneczkę. kill. Ale tam typowa kampa, więc.. takie b-/+.
7.33 - ciekawy fart z dwoma hs, ale czysto, przy 1/4 to widać b-
8.25 - dziwne skany na daleką gale, ale mógł dostać info od Reosse, która była na gali. i powtarzał ten schemat przed kolejne 2 rundy b-

Nie licząc tego, ze HACKER ma świetna reakcje, gra schematami i ma ponad 60 killi.. Nie widzę niczego podejrzanego.

CLEAR.

• Lubię to! 1
  • Przykro mi 2
  • Uwielbiam 2
  • UB Team CS 1.6
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Gracz został odbanowany

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Wrr 1
  • Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.